Byggekonsulent Reviews 15

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Chartered Surveyor

Written by the company

Jeg hjælper dig med dine byggetekniske udfordringer. Byggeteknisk køberrådgivning, Byggerådgivning & Byggetilsyn og eftersyn. Det kan være udfordrende at holde styr på alle de tekniske aspekter af ens bolig eller ejendom. Fra vedligeholdelse og reparationer til energiforbrug og bygningsmæssige standarder kan det hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Derfor valgte jeg at starte byggekonsulten.dk, da jeg gerne vil hjælpe både nye og erfarne boligere. Som erfaren fagperson, kan jeg hjælpe jer med få en proffesionel vurdering og rådgivning. Vi kan sammen skræddersy en plan alt efter jeres behov, hvis i ønsker at optimere og forbedre nuværende eller fremtidige bolig eller ejendom.

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger

Vi har haft Henrik med ude og kigge på en villalejlighed i København. Henrik var grundig og imødekommende. Det var tydeligt, at der var styr på detaljerne. Vi fik klare anbefalinger, som gjorde det meget nemmere at træffe en beslutning.
Det gav en ro i maven at have en fagperson med på sidelinjen.

Jeg vil til enhver tid anbefaling Henrik.

21 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig grundig gennemgang af hus

Vi havde Henrik med ude og kigge på et hus vi egentlig var yderst interesserede i. Men efter Henriks gennemgang sammen med os, var vi ikke så overbeviste og en del af huset charme forsvandt. Han var rigtig dygtig til at dele ud af sin viden og sin ærlige mening om husets tilstand. Kom også gerne med overslag på de nødvendige prisoverslag.

Alt I alt virkelig tilfredse, og brugte også Henrik som sparring på et tilsvarende hus i samme område.

Han får den varmeste anbefaling herfra!

1 February 2026
Rated 2 out of 5 stars

Sjusket arbejde og rapport

Vi betalte for en undersøgelse og en rapport af forholdene. Rapporten indeholdt ikke alle de forhold vi havde diskuteret. Rapporten var desuden blot et referat af vores egne observationer uden nogen teknisk analyse eller indspark. Vores forsøg på dialog omkring skuffelsen blev fejet til side.

12 June 2025

Hej Frederik.

Tak for din anmeldelse og for, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er naturligvis ked af, at du ikke har været tilfreds, men jeg sætter stor pris på muligheden for at uddybe baggrunden for min vurdering.

Det er vigtigt at præcisere, at du tilkaldte mig for at vurdere et igangværende arbejde udført af en entreprenør, som du selv havde hyret og allerede havde påpeget fejl hos. Entreprenøren ønskede en uvildig vurdering fra en byggesagkyndig, og derfor indeholdt rapporten naturligt kun de forhold, som kunne dokumenteres og vurderes fagligt i forhold til den igangværende entreprise og tvist.
I rapporten blev de observerede skader nøje beskrevet, herunder forslag til udbedringsmetoder samt forslag til, hvordan sagen fremadrettet kunne afsluttes med hensyn til garantistillelse og økonomi.

Jeg forstår godt, at du havde ønsket, at flere skader blev medtaget, men det var vigtigt kun at dokumentere og vurdere de skader, der fagligt kunne tilskrives entreprenørens arbejde. Havde rapporten inkluderet alle de forhold, du ønskede, have det svækket rapportens troværdighed og det faglige grundlag.

Vi har haft en dialog omkring rapportens indhold, og jeg er ked af, at du ikke føler jeg levede fuldt op til dine forventninger. Jeg bestræber mig altid på at levere grundige og fagligt velbegrundede vurderinger.

Jeg talte efterfølgende med din entreprenør, som dengang var enig med mig om forholdende og hvordan skaderne skulle udbedres.
Det er nu fire måneder siden, jeg afleverede rapporten og talte med entreprenøren, og jeg er ikke blevet kontaktet siden. Jeg håber naturligvis, at arbejdet er udført som aftalt, og at skaderne bliver repareret på en tilfredsstillende måde.

Henrik Hansen
Byggekonsulent.dk

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra.
Henrik er virkelig grundig i sit arbejde og jeg følte mig helt tryg ved at have ham med ude og vurdere mit kommende hus.
Vil uden tvivl søge råd og vejledning hos Henrik en anden gang.

25 September 2025

Tryghed i uvante rammer

Vi benyttede Henrik til en køberrådgivning. Det var nok de bedste penge vi brugte i hele den process, på trods af at huset desværre gik til andre i sidste ende.
Henrik sørgede for at gennemgå hele huset i detaljer med os, og havde et godt svar på alle vores spørgsmål. Han havde sat sig godt ind i huset på forhånd, men var stadig grundig og dobbelttjekkede alt hvad der stod i tilstandsrapporten og mere til. Tilmed er han venlig og formåede at forklare os alt det vi ikke forstod inklussive bekymringspunkter og eventuelle løsninger på dem. Super oplevelse!

23 June 2025

klar anbefaling

Henrik har lavet en byggeteknisk gennemgang af to forskellige huse, vi overvejede at købe. Han er meget erfaren og kompetent i sine vurderinger. Meget grundig. Og ærlig og reel i sine konklusioner. Det giver en helt anden tryghed at købe et hus.

1 April 2025

God gennemgang af vores nye hus

God gennemgang af vores nye hus

Henrik tog os rundt i hele huset og påpegede de små fej og hvad der ville være en god ide at få kigget på.

Og fik hele gemmengangen til fornuftig pris.

Ville ikke være bange for at vælge Henrik til vores næste projekt.

9 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde Henrik med ude og kikke på et…

Vi havde Henrik med ude og kikke på et hus i Lejre området. Henrik er super kompetent, rar og venlig. Ligeledes kom Henrik til aftalt tid. Vi var førstegangs købere og Henrik sørgede for vi kunne træffe en oplyst beslutning på baggrund af hans kommentarer omkring huset. Kan kun anbefale Henrik på det kraftigste. Ville ikke tøve med at benytte Henrik igen.

21 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kan anbefale Byggekonsulet Henrik…

Kan anbefale Byggekonsulet Henrik Hansen. Henrik var med på min søns 1. årsgennemgang på hans lejlighed i Nærheden Hedehusene. Fik lavet en gennemgang inden sælgers konsulent kom. Så var det bare at følge listen med de enkelte punkter. Disse punkter er sælger så igang med at udbedre. Tak for hjælpen Henrik

20 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Yderst tilfreds og kæmpe anbefaling

Jeg har brugt byggekonsulent.dk til 1 års gennemgang af mit nye hus, og jeg er yderst tilfreds med den meget grundige og kompetente byggeeftersyn. Henriks tilsyn har sparet mig for en masse bøvl og et større beløb til udbedring af ting, der burde have været i orden.

14 February 2023

Hej Natacha.
Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at jeg kunne hjælpe!
Mvh Henrik Hansen

Enorm faglig ekspertise!!

Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik, han har flere gange hjulpet min kæreste og jeg til at undgå at købe katten i sækken. Henrik har ved stor faglig ekspertise og en enorm grundighed, hjulpet os til at opdage de usynlig fejl og mangler ved boligerne.
5 stjerner er ikke nok, han fortjener meget mere.

24 February 2023

Hej Jeppe,
Tusind tak din besked og anmeldelse. Tak for jeres tillid, det sætter jeg stor pris på.
Mvh Henrik Hansen

Take a closer look