Endnu et supergodt besøg på bryghuset, hvor vi bestemt ikke fortrød valget af menuen: En stor aften i brasseriet..Er kommet på restauranten siden åbningen og har aldrig været skuffet, men denne aften... See more
See what reviewers are saying
Betjeningen var bedst da der skulle betales. Vi bestilte bøf med pebersauce og svampe ( svampene længtes vi efter sammen med egentlig garniture). Bøffen var mere end gennemstegt og man blev end ikke... See more
Vi var 4 personer til spisning onsdag d 10 juni kl 17.30. Besøget levede ikke op den den sædvanlige standard, vi er forvent med på Bryghuset. Vi ventede 40 minutter på drikkevarerne. Vi havde be... See more
Jeg besøgte Bryghuset med min ven, sikke en fantastisk oplevelse. Vi fik frokost og en dejlig øl dertil. Betjeningen var yderst professionel og venlig. Omgivelserne var virkelig præsentable. Indretnin... See more
Information provided by various external sources
Bryggeri tilknyttet restaurant og brasserie. Beliggende i Hjørring. Information om bryggeriet. Menukort til restauranten og brasseriet.
No history of asking for reviews
De sidste 2 gange vi har været der har…
De sidste 2 gange vi har været der har der ikke været tvivl om at de har været underbemandet, det kan ske for alle og det er tilgiveligt (med måde), selvom det har gået ud over kvaliteten ..
Nytårsaften fik vi så også mad derfra, og hvis ikke der er tid til at finpudse mørbradstykket, så er den ved at være slem.
Det var bestemt ikke en gourmet oplevelse.
Klager har jeg aldrig brudt mig om, så skrev en mail til dem, at det var en trist oplevelse, den har de så langt om længe svaret på ...
Vi beklager, men håber at se jer igen...
Smidt ud af restauranten
Var en lørdag aften i november på Bryghuset Vendia. Vi var 5 veninde som skulle have en hyggelig aften. Vi valgte alle fem at bestille en "aften i brasseriet" Dette bestod af bobler, snacks, forret, hovedret, dessert og kaffe med sødt samt 3 glas vin. Mad og vin var upåklagelig. Servicen var sjusket. Tjeneren virkede som om han var træt af sit job. Fik ikke fyldt op på vand i karaflerne, vinglas hobede sig op på bordet så det var svært at få plads til maden. Det værste var dog at vi kl 22.10 fik besked på at restauranten altså lukkede kl 22.30. Vi havde lige fået vores kaffe. Har ved gud aldrig oplevet noget lignende, at man som betalende gæst bliver smidt ud. Det er sidste gang vi har været på Bryghuset Vendia.
Perfekt aften i brasseriet
Perfekt aften i brasseriet. Fuld plade her fra.
Fanatisk bryggeri og brasserie
Fanatisk fransk brasserie med betjening i særklasse.
Dårlig mad og dårlig service
Dårlig mad og dårlig service, under al kritik. Havde bestilt bøf(rare) fik en gennemstegt skosål. Saucen var kold. Adskillige gæster klagede ved flere borgere. Har aldrig oplevet noget lignende. Hold jer langt derfra!
Helt fantastisk service og mad
Helt fantastisk service og mad ! Sublim oplevelse jeg ikke vil glemme !
Aldrig i mit liv har jeg oplevet…
Aldrig i mit liv har jeg oplevet dårligere service.
Vi var 10 personer til julefrokost
Vi var 10 personer til julefrokost
Ventede i lang tid på hver ret
På trods af vi havde forudbestilt
Jeg kommer ikke igen.
Har sendt mail til restauranten og havde i det mindste forventet at få svar tilbage
Uden tvivl den bedst oplevelse på både…
Uden tvivl den bedst oplevelse på både maden og service.
Kedelig oplevelse i dag fik brunch 1100…
Kedelig oplevelse i dag fik brunch 1100 kr for 4 personer så var det også betalt, bevars der var godt nok også kaffe og koldt the med, 2 glas juice pris 45 kr pr. Styk. Meget kedeligt retter til en brunch og ikke meget af det.
Ingen smør og noget meget kedeligt brød, en ikke så venlig tjener, men en venlig ung mand som lige var startet.
Vi har ikke behov for at komme igen.
Smagen af perfektion
En sublim kulinarisk oplevelse på Vendia Gourmet. En fantastisk rejse gennem Nordjylland med stop ved de bedste leverandører landsdelen kan byde på.
Dertil blev retterne parret med lækre vine af høj kvalitet.
Meget engageret og imødekommende personale der fortjener en stor ros for at gøre aftenen uforglemmelig.
Vil på alle måder anbefale et besøg på Vendias gourmet restaurant.
Jeg havde set frem til at holde min fødselsdag
Jeg havde set frem til at holde min fødselsdag med brunch, men må desværre sige, at jeg blev slemt skuffet. Maden var der ikke noget at udsætte på den var rigtig god, men betjeningen var langt under middel fra hvad jeg forventede fra det sted. Jeg havde på forhånd aftalt med dem, at gæsterne kunne bestille lige præcis det de ville og drikke, og at vi skulle starte med cava. Efter det første glas blev der aldrig spurgt om nogen ville have mere, tjeneren kom aldrig og spurgte om nogen ville have noget andet at drikke, da jeg bestilte juice blev der aldrig spurgt om der skulle fyldes op efter kanderne var tomme. En time efter vi havde fået det første ind kom han og spurgte om vi var klar til dessert, men havde dårligt nok nået at smage det første. Da vi fik dessert ind blev det bare sat på bordet bag os ikke noget med at sige velbekomme eller andet. Nu skal det siges vi havde ejet lokale så det var kun os. De brugte tallerkner måtte vi samle for enden af bordet, og jeg måtte lede efter en, så vi kunne få bestik. Det var som om, de bare gerne ville vi forsvandt hurtigst muligt. Da jeg aldrig har fået respons fra dem efter evaluering, syntes jeg at andre skal vide, hvordan servicen er inden de bruger en masse penge på at skulle fejre noget og se frem til det.
Brunch for 2 er kun til 1 !!!
Hvis man som enkeltperson bestiller brunch får man alt det, der hører til brunch-menuen.
Kommer man 2 personer og bestiller brunch, får man ikke lige så meget, men må dele om de samme skåle, som rækker til én person (enkelte retter er der 2 af), men til gengæld får du lov at betale dobbelt pris !!!
Det er da en underlig måde at snyde folk på og absolut ikke i orden !
Hej jeg skrev nedenstående mail efter…
Hej jeg skrev nedenstående mail efter mit besøg på Jeres restaurant har nu efter 8 måneder ikke fået respons så derfor offentliggør jeg den nu her på trustpilot så andre kan tage deres forholdsregler mht valg af restaurant.
“ Til rette vedkommende :)
Jeg var til bryllups brunch lørdag formiddag oppe hos Jer. Min datter som blev gift havde bestilt 3 gange veganske menuer jeg var en af dem der skulle have den ene og jeg skriver på de andres vegne også.
Jeg må desværre sige at det var meget skuffende tilbud I havde fundet på og tænker det må bero på uvidenhed omkring hvad det vil sige at være veganer. Så istedet for at skrive noget på trust pilot vil jeg gerne give Jer muligheden for at gøre dette bedre til næste gang og for at de næste plantebaserede spisere der måtte komme vej af Jeres restaurant kan få en bedre oplevelse.
Først vil jeg gerne sige at det ville være rart at kunne spise sammen med dem vi er i selskab med, vores mad kom så sent at alle andre havde spist deres første gang.
Dertil skal også siges at der var tror jeg ikke mindre end 10 forskellige retter til resten af selskabet mens vores menu bestod af 4 slags grillede grønsager.
Ikke at der er noget galt med grillede grønsager men det har intet med et sufficient måltid at gøre for plantebaserede spisere og med de kompetencer som jeg må formode at Jeres køkken råder over er jeg meget uforstående overfor menuen.
Der manglede hele proteindelen det vil sige bønner,linser,champignon mm.
Der var ikke en eneste salat med langsomme kulhydrater i sån som bulgur, fuldkornspasta, ris, quinoa mm.
Jeg har været veganer i 7 år og anser ikke mig selv som krævende men må sige at jeg aldrig har oplevet en så dårlig menu når jeg har været ude og spise.
Der var intet til at smøre på brødet hverken smør, humus eller pesto som er det nemmeste i verden at få og lave plantebaseret.
Alt fås nu om dage plantebaseret blandt andet pølser og alle slags mælke produkter det være sig lige fra fløde der kan piskes stift og til youghurt som kan bruges til dressinger, samt diverse oste.
Kikærte mel kan bruges til at lave diverse tærter af da det har samme stivelses egenskaber som æg har, ja selve plantebaseret “æggestivelsen “kan sågar købes færdigt i Rema.
Jeg fik til et arrangement for nyligt jeg selv holdt en vegansk buffet fra Menu i Hjørring til 30 mennesker det var helt fantastisk hvad de havde formået at lave, ligeledes deres veganske snitter fra lagkagehuset. Så hvis I mangler inspiration kunne I jo prøve at bestille en menu derfra og se hvad de formår at lave fra deres delikatesse.
Idag er to klik med musen nok til at få en verden til at åbne sig med hensyn til plantebaseret kost og inspiration til retter. Jeg er primært modstander af alle de “ fakeligende kød retter” der er kommet frem og ønsker helst at spise det jeg kan se hvad er så hvis det har været Jeres intention så er det rigtigt fint men der kan sagtens laves oceaner
af retter med gode friske grønsager som tilberedes på forskellig vis i både salater, brød,tærter,pesto,humus ja kun fantasien sætter grænser, og hvis sin fantasi ikke rakker ja som skrevet så er internet kun to klik væk og prøv at google Mia Sommer som er en virkelig sej ung kvinde der har lagt alle sine opskrifter ud og lavet diverse kogebøger :).
Jeg skriver dette til Jer i håb om at I som en af de førende restauranter i byen vil tage teten op og ved at I kan gøre det bedre med den viden som Jeres køkken helt sikkert har, ønsker ikke at kritisere Jer offentligt så derfor denne mail.
Med venlig hilsen Lone Martensen :)“
Var blevet anbefalet at prøve jeres…
Var blevet anbefalet at prøve jeres Pariserbøf, men der manglede den vigtigste ingrediens nemlig peberrod og da der ikke kom nogen personale og spurgte om maden var ok og ikke kunne få øjenkontakt, så vi fik ingen peberrod øv øv en skuffelse til fuld pris selvom tjeneren indrømmede at det manglede da vi skulle betale.
Glædet mig til at holde min 50 års…
Glædet mig til at holde min 50 års fødselsdag. Og valgte Bryghuset da vi har holdt fest der før og var tilfreds. Men denne her fest må jeg sige IKKE levede op til det aftalte. Havde fra start meldt ud. At mine gæster ikke skulle mangle noget. Af både mad og vin drinks osv. Det lovede de fuldt de ville efterleve. Der blev sendt ordrebekræftigelse. Spørgsmålet er !!! Hvorfor laver de den for de går da ikke slagvisk efter hvad der er aftalt. Festen skulle være ren 80er stil. Dvs neon farver både med blomster og lys. De ville bestille buketter til hvert bord. Da vi kom lørdag var der hvide lys på bordet samt grim stilk med brændende kærlighed. Slet ikke som aftalt. Der blev så sagt hvorfor jeg ikke nævnte det fredag aften hvor jeg var deroppe sent for at hænge pynte op. Der havde jeg nok med alt andet. Men forventer ikke hvide lys og de blomster. Når de kan læse bekræftigelse to vidt forskellige farver så dårlig undskyldning. Hovedretten bliver taget for hurtig ud. Har gæster der ikke havde fået andet gang. Og tjeneren måtte ud efter saucen igen. Der var bestilt fri bar med faste drinks samt cognac og bailys og irish coffe. Der var ikke irish og cognac trods Bryghuset påstår hår nakket der var. Men sjovt ingen af mine gæster så det 🤔 Samt vin måtte nogle af mine gæster ud at hører efter inkl mig selv ved tjeneren trods det netop var det jeg sagde IKKE skulle ske. Det påstår de også ikke er rigtigt. Dvs de mener mine gæster og inkl mig selv lyver 🤔 Nat maden var aftalt at de skulle spørge mig hvornår den skulle ind. Det gjorde de ikke. Pludselig stod nat maden på bordet kl 00.30 hvor festen kørte på det højeste og musikken var lige i skabet. Der var bestilt hotdog med kogt og stegte pølser. Stegte pølser var der ikke remolade manglede også. Det spurgte en af mine gæster efter. Samt tjeneren stod næsten og tog tallerken ud da en af gæsterne stadig havde natmad i hånden. Igen kommer spørgsmålet. Hvorfor kigger de ikke på ordre bekræftigelsen 🤔 Hvorfor lave den. De laver jo alligevel som det passer dem. Mandag ringer jeg til Bryghuset og nævner de punkter jeg havde som ikke var aftalen i følge bekræftigelsen og utilfreds over. Hvor jeg samtidig nævnte at jeg selv samt flere gæster syntes tjeneren var frygtelig arrogant og virkede som om det bare hurtig skulle overstået. Ingen tvivl om de syntes fri bar og drikkevarer alibitum var træls og kunne blive dyrt. Men nu var det så ikke mig der havde lavet prisen. Dagen efter vender Bryghuset tilbage det er så ham der stod for det der svarede tilbage på mail og mente det hele var kørt som aftalt..Samt han svarer på min kommentar til han er arrogant. Som er meget uproffesionelt som Bryghuset burde tage med deres medarbejdere med hvordan god kommunikation til gæster forgår og god frem toning. Og ikke skrive det til en kunden. Efter alt det der er gået galt og ikke levede op til forventningerne og manglede , er det jo kun til at grine af at de slår 1000 kr af regningen pinligt , og er total ligeglade og mener det er kundes problem som skulle have uddybet forventninger mere. Det var bestemt gjort samt stod også udførligt i bekræftigelsen, samt talt om da jeg var deroppe og aftale menu mm. Vi havde 2 hold venner der inden havde tænkt at holde fest dernede. Det kommer slet ikke på tale og det kan de jo takke sig selv for. Man skal passe på sit ry og omdømme det de skal leve af. Havde de bare været ærlige og ikke bare været ligeglad. Havde jeg ikke anmeldt på den måde. Men det er de nok også totalt ligeglad med. Men det er under alt kretik. Det der glæder mig og det har intet med bryghuset at gøre. Er musikken var i top og gæsterne i total fest humør. Det glæder mig i alt det her men bestemt ikke pengene værd som er betalt for dette arrangement. Godt nok sørgelig man skal lave sådan en anmeldelse men føler mig godt nok helt til grin. Og de kunne helt have undgået den hvis de tager henvendelse seriøst hvis noget ikke er i orden. Så fantastisk er det dog heller ikke deroppe. Og sørgeligt de ikke tager sådan kritik alvorligt. Det er jo mangel på selv indsigt.
Dårlig betjening
Dårlig betjening, virker arrogant. Når man spørger til maden, svares der som alt er en selvfølge.
Vi venter også længe på tjener gider komme til vores bord ( vi er de eneste der er der).
Maden var velsmagende, undtaget den hjemlavet chokolade vi fik til kaffen, det smagt som koge chokolade.
Holdte min 70 års fødselsdag i lejet…
Holdte min 70 års fødselsdag i lejet hus i Skallerup. De kom med 2 kokke og en tjener. Fint skulle det jo være - og det blev det. 22 personer. Først skal planlægning roses fra Vendia. Det er bare så dejligt, når den første opringning siger - det vil vi gerne. Så kom der veganere - og børnemenuer. Det var så maden - og vinen - tosset god som jeg havde regnet med til prisen. Dejlig mad og fremragende vine.
Tjeneren og kokkene gav lov til festen - så der var plads til taler og sjov.
Kan kun anbefales
Dårlig betjening.
God mad. Ufattelig dårlig betjening, kunde ikke servere flere slags øl da der udsolgt samt anlægget ude af drift. Der var bestilt drikkevare af libitum fra kl. 13:00 til 17:00 til deres efterårs buffe, der gik en halv time inden alle have noget i glasset til et lille selskab på 25. De to tjenere gad næsten ikke servere.
Virkelig lækker mad
Virkelig lækkert! Der manglede bare lige nogle af deres bedste fadøl, så havde de fået de 5 stjerner, men problemer med anlægget skal koste en stjerne. . Ellers var alt ok, og maden var bare i orden 👍