Bisgaardnielsen Reviews 18

TrustScore 4 out of 5

4.1

Company details

1. Gun Shop

Information provided by various external sources

Online salg af samlervåben, reservedele, uniformer og beredskabsmateriel.

4.1

3-star
2-star
1-star

Uundværlig butik

Har handlet mange gange med dem. De leverer hver gang. De bruger gls eller leverer selv.
God butik med stort udvalg af reservedele man ikke finder andre stede. Priserne er fair, endda lavere end alle andre. Ingen problemer hele vejen fra køb til levering. 5 stjerner herfra

29 July 2025

Perfekt!

Perfekt!
Jeg fik min sabel dagen efter bestillingen. De svarer på email inden for meget kort tid.
Nu hænger den på min væg :D

6 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Service og kvalitet i top

Altid meget høj service og kvalitet på deres varer. Bisgaard Nielsen formår at sælge lige præcis det du står og mangler som ingen andre har på lager
5/5 stjerner

8 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Manglende kundeservice

Bestilte d. 10/6 en replica schofield revolver plus stander, ordrenr 35406. Pakken kom frem til tiden. Revolveren er desværre i stykker og kan ikke åbnes. Jeg har prøvet at kontakte dem via mail, men får bare en mail retur om at deres mail adresse ikke eksisterer. Når jeg forsøger at ringe til deres nr ringer den bare ud.

8 July 2024
Rated 4 out of 5 stars

Ingen reaktion

Deres mail virker ikke og de besvarer ikke opkald. Bestilte min vare for snart 4 dage siden og har intet hørt fra dem. Hvis I læser dette, B&N, er mit ordrenr. 34937. Reagér venligst og få min ordre afsendt.

Opdatering: lige efter jeg havde skrevet anmeldelsen, blev pakken afsendt. Pakken er nu ankommet og alt er, som det skal være. Dejligt! Dog stadigvæk irriterende, at man ikke kan komme i kontakt med dem.

5 March 2024

Hurtig service

Bestilte en varer om eftermiddagen og allerede om aftenen skrev Bisgaard & Nielsen pænt og bedte om våbentilladelse som jeg sendte. Varen blev sendt afsted med det samme og var nydeligt pakket endda med et lille stykke slik. Kan anbefale forretningen.

25 June 2022
Rated 4 out of 5 stars

Godt tilfreds

Jeg har pt. 1 køb hos dem. Jeg købte 2 varer der skulle bringes ud til levering ved døren. Fedt og god service at man over telefon kunne planlægge og arrangere leveringstidspunktet. De kunne desværre ikke komme alligevel på tidspunktet, men ringede flere dage i forvejen og vi lavede ny aftale. Kom derefter som lovet.

Jeg pakkede ud og kunne se at den ene genstand ikke var som forventet. Skrev mail og fik hurtigt svar om at jeg kunne levere tilbage. Sendt med posten og fik penge retur hurtigt.

Jeg er rigtig glad for mit køb og relativ hurtig levering og svar på henvendelser.

Gunden til at der ikke er 5 stjerner er fordi jeg godt kunne ønske mange flere og bedre billeder af varerne. Det er trods alt dyre sager og bør følges af gode og detaljerede billeder (også af detaljer) samt længere beskrivelser.

29 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Fejl i varebeskrivelse..

Fejl i varebeskrivelse..! Køb ikke en riffel hos dem.Beskrivelse kan man ikke stole på.! Billeder er taknemmelige,og når man ikke kan se hvad man køber,
Købte riffel hos dem,så snart den kom i hånden var der 3 fejl,som ikke stod i beskrivelsen.Uoriginale dele fra brokkassen var klasket på riflen.
KØB IKKE DERES VARER..

15 December 2020
Rated 2 out of 5 stars

Købte en riffel hos dem

Købte en riffel hos dem, som i beskrivelsen var pæn og fungerede ok..
De leverede den på adressen i en papkasse der var tapet til...
Inden jeg nåede at få beset geværet var de kørt igen...
Da jeg fik den pakket ud, viste det sig at magasin spærren var loddet fast under monteringen af kikkerten og at riflen dermed var reduceret til en enkeltskuds.!
Trods forsøg på at komme i kontakt med dem via mail, har de ikke svaret mig, skønt de var nok så beredvillige til at svare da jeg skulle købe den...
Er skuffet..!

31 October 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse fra min side

Super god oplevelse fra min side. Købte en riffel af dem. De var rigtig gode til at guide mig igennem hvordan ansøgnings processen fungerede og da tilladelsen var i hus, blev riflen hurtigt leveret hos mig, de var hele tiden super hurtige til at svare på mails o/l 👍 super god service

9 June 2018
Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt, afsendt samme dag

Min oplevelse med Bisgaardnielsen.dk er meget positiv. Jeg skulle bruge en champagnesabel til en fødselsdagsgave og samme dag jeg bestilte, var pakken sendt. Næste dag kunne jeg gå ned i nærmeste kiosk og hente pakken. så fint!

25 February 2014

Alt OK

Hr. Nielsen er en yderst behagelig person at handle med. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

30 July 2009

Is this your company?