See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke ontvangst Vriendelijk en netjes personeel Eerlijke auto handel Meedenkend Goede service Kortom een aanrader en wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst! Vr.groet fam.laanstra surh... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bedrijf dat zich voordoet als een Nederlandse modezaak/ opheffing uitverkoop. Sturen je spullen van slechte kwaliteit en doen moeilijk over het retourneren. Na veel gesteggel mag je retourneren naar... See more

Rated 2 out of 5 stars

We hebben Elis om ons te ontzorgen van de dagelijkse beslommeringen betreffende schoonmaak artikelen en levering van zeep, toilet papier, en handdoek papier. Telefonisch willen ze niets doen, stuurt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Met Berendsen is het prima samenwerken. Wij hebben specifieke eisen voor onze werkkleding en in de aanloop naar het huidige contract bleek weer de grote meewerkzaamheid om kleding te kunnen bieden di... See more

Company replied

Company details

1. Safety and Work Wear Store

Information provided by various external sources

U heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidskleding, industrieel absorptiemateriaal, cleanroomkleding, schoonloopmatten en hygiëneproducten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Bedrijf dat zich voordoet als een…

Bedrijf dat zich voordoet als een Nederlandse modezaak/ opheffing uitverkoop. Sturen je spullen van slechte kwaliteit en doen moeilijk over het retourneren. Na veel gesteggel mag je retourneren naar China 😤.
De verzendkosten zijn hoger dan het aankoop bedrag. Koop hier absoluut niets!

21 August 2024

Belachelijke prijzen

Belachelijke prijzen, contracten langdurig en dan wil je er vanaf en maken ze een nieuwe aanbieding met een lagere prijs. En ja hoor maar wel in de voorwaarden zetten dat het contract weer 4 jaar gaat lopen waardoor je weer duurder uit bent.
En daar trap ik niet meer in, eruit met dit soort bedrijven.

1 March 2023
Rated 2 out of 5 stars

ontzorgen...

Telefonisch willen ze niets doen, stuurt u maar een mailtje krijg je dan te horen. Het lijkt me toch dat een telefonische vraag/opdracht door diegene die de telefoon aan neemt in het systeem gezet kan worden? Moet de klant het typ werk van de firma doen?

28 March 2022
Rated 3 out of 5 stars

Elis komt afspraken niet na

Elis, opvolger van Berendsen, laat mensen voor niets wachten en blijkt dan niet langs te komen voor montage.
Dit terwijl we al meer dan een maand wachten op de spullen.
We geven ze nog 1 kans.
Gelukkig heeft Elis de kans gegrepen. Binnen een dag is alles opgelost. Heel spijtig dat het zo begon. Een valse start maar wie problemen goed oplost verdient een nieuwe kans. We hopen verder op een goede samenwerking.

27 November 2019

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, netjes en duidelijk

5 April 2017

Beste meneer Bos,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Voor zover tevreden

Bij afwijkende wensen lange wachttijden, er wordt wel met regelmaat teruggekoppeld. Bereikbaarheid is goed, zelden problemen met de portal en afspraken op locatie worden nagekomen/

20 March 2017

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen! We proberen altijd onze afspraken na te komen, fijn dat u dit weet te waarderen. Helaas kan het voorkomen dat zeer specifieke wensen meer tijd kosten om te verwerken. We doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

goed

Alleen een punt steeds met de afdeling handdoeken. De hoeveelheid handdoeken wisselde, dit is inmiddels opgelost. Nu nog een goede communicatie, bijvoorbeeld de veranderde dag aankondigen in tijden van vakantie of vragen of we open zijn.

20 March 2017

Beste mevrouw Donk,

Jammer om te horen dat er nog wat problemen zijn rondom de communicatie. Ik heb mijn collega Ryan van Dijk gevraagd om dit voor u te verbeteren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en hopelijk kunnen we werken naar een 5-sterrenservice!

Zeer service gericht

Keurige en snelle afhandeling van alle bestellingen/issues etc. Medewerkers denken mee. Alles verloopt geruisloos.

Beste mevrouw Van der Veken,

Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! Ook mijn collega's vonden het erg leuk om te lezen.

nette levering

nette en snelle behandeling bij veranderingen , op tijd altijd geleverd.

Beste mevrouw Van den Heuvel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Ik het ook doorgegeven aan uw contactpersoon Luuk Trienekens.

Perfecte service!

Altijd alles op tijd geleverd. Hebben we een keer extra overalls nodig, dan wordt dat gelijk geregeld. Met de normale levering mee of desnoods per post. De dames van Berendsen Schiedam zijn TOP!

Beste Inge,

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We werken hard om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn, fijn dat u dit waardeert. Ik heb uw positieve beoordeling doorgegeven aan de dames van Berendsen Schiedam!

Vriendelijke groet,

Goede service, fijne medewerk(st)ers

De goede service en klantgerichtheid stellen wij op prijs.

14 March 2017

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze service en klantgerichtheid.

Betrouwbaar.

Berendsen is een goed, betrouwbaar bedrijf. Goeie service.

14 March 2017

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn dat u tevreden bent over onze service!

goed

geen problemen gehad en altijd netjes op tijd informatie bij sluitingen of wijzingen.

10 March 2017

Beste meneer J. Baatje,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons van een beoordeling te voorzien. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze services!

Rated 3 out of 5 stars

kledij = kwaliteit

Modellen prima. Distributie: goede communicatie ivm problematiek=> regelmatige fouten bij levering (kinderziekten?). Afwerking was/strijk is minder OK in vergelijking met vorige wasserij => geen strijk van keukenlinnen o.a..

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons van feedback te voorzien. We vinden het jammer dat de service niet helemaal naar wens verloopt. Mijn collega Ben Stegeman zal hierover contact met u opnemen zodat we kunnen werken naar een 5-sterrenservice.

tevreden

Wij zijn uiterst tevreden!

Beste P. van Heezen,

Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank!

Rated 4 out of 5 stars

goede samenwerking, fouten worden meestal snel gecorrigeerd

Service is goed, gemakkelijk om ook de juiste persoon in het bedrijf aan te spreken. Af en toe gebeurt er wel een menselijke fout maar meestal wordt dit goed opgevolgd en snel rechtgezet. Onze medewerkers zijn in elk geval ook zeer tevreden over het draagcomfort van de kledij zelf. En dat is voor ons heel belangrijk: oncomfortabele kledij zorgt voor veel weerstand om de kledij te dragen.

Beste meneer Vanderbeke,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wij proberen u zo goed mogelijk verder te helpen, dus het is goed om te lezen dat u dit ook zo ervaart. Daarnaast vinden wij het een groot compliment dat uw medewerkers tevreden zijn over onze kleding. Draagcomfort is erg belangrijk, zeker als het om veiligheidskleding gaat.

Uitstekende service

Goede service. Geen problemen. Altijd op tijd.

Beste mevrouw Dahlhaus,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Rated 5 out of 5 stars

Super vriendelijke medewerkers, goede service!

Prettig bedrijf met goede service en erg klantvriendelijk.

23 February 2017

Beste Karin,

Bedankt voor de positieve beoordeling, ook mijn collega's vonden het erg leuk om te lezen!

Joske, klantenservice Berendsen

Tegenvallers

Als er tegenvallers zijn dan worden die steeds nauwgezet opgevolgd en zo spoedig mogelijk gecorrigeerd.

22 February 2017

Beste Herman Bollen,

Bedankt voor uw reactie. Wat goed om te horen dat u zulke goede ervaringen heeft met onze services!

Joske, klantenservice Berendsen

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look