Bandiolights Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Via Bol.com schilderijlamp besteld bij BandiO, draadloze sfeermakers. De lamp werd snel bezorgd, maar bleek niet in orde. Dus retour gestuurd, maar door een fout bij Postnl ging retour sturen niet hel... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Bandio krijgt van ons 5 sterren omdat het bedrijf doet wat ze beloven. 2 lampen met sensor besteld voor in het trappenhuis. Lampen waren binnen twee dagen in huis,keurig verpakt. Na tien maanden bego... See more

Company replied

Company details

1. Lighting Store

Written by the company

Bandiolight "De Draadloze Sfeermakers"

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Schitterende wandlamp, heel functioneel

Duidelijke website, mooi product, snel geleverd, makkelijk te installeren. Werkt twee dagen prima en nu reageert de sensor niet meer bij nadering. Schakelaar twee standen reageert niet. Met afstandsbediening weer instelbaar en na een dag gaat het weer fout. Kennelijk net die ene wandlamp die het niet goed doet. Wandlamp wordt geretourneerd en dan bestel ik een nieuwe wandlamp, want de gaten zitten inde muur (tbv wanbplaat) en de wandlamp past daar prima.

19 August 2025
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

Prima product alleen werkt een van de twee wandlampen niet

Allereerst de duidelijke website en de makkelijke bestelling en snelle levering. Een heel mooi product, twee fantastische wandlampen. Echter een wandlamp doet het niet op de automatische sensor en springt niet aan. Die wil ik graag omruilen voor een werkend exemplaar. Helaas wordt er nog niet op mijn mails en verzoeken gereageerd. Ik ben nu tien dagen bezig om de wandlamp om te ruilen.

13 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Erg tevreden met mijn aankoop bij Bandiolights. De lamp werd snel geleverd, was makkelijk te installeren en ziet er prachtig uit. Zeker een aanrader!

6 June 2025
Rated 4 out of 5 stars

Heel mooi!

De lamp ziet er er kwalitatief uit. De plaatsing was erg eenvoudig. Precies wat we in gedachten hadden.
Het enige 'minpuntje' dat ik kan bedenken is dat het middelste lichtknopje van de afstandsbediening niet zo soepel werkt (wit licht/geel licht). Het lijkt alsof deze knop telkens vast lijkt te zitten als je deze gebruikt.

Verder is deze lamp zeker een aanrader. We zijn er super blij mee!

23 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mijn bestelde lamp werd door Bandio…

Mijn bestelde lamp werd door Bandio razendsnel verzonden, was netjes verpakt, en de volgende avond stond hij al mooi te branden. Super blij met deze lamp die een prachtig licht geeft 's avonds in de hal, waar geen stopcontact aanwezig is, en 's nachts op het nachtkasje.

2 April 2025

2 defecte lampjes geleverd

Goeie service. Lampjes binnen 1 dag geleverd en zeer tevreden.

6 March 2025
Bandiolights logo

Reply from Bandiolights

Beste Marcel,

Wij hebben contact opgenomen via de mail.
We zouden deze graag willen oplossen, als we een reactie hebben op ons mail.

Team Bandio

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look