I de sidste 10 år har jeg fået servicereret kasse og perrsonbiler hos Autohuset. Alt lige fra Fiat Ducato til BMW 530. Alle aftaler overholdes. Man bliver altid kontaktet før dyre dele skiftes, og... See more
See what reviewers are saying
Let forløb op til suvo undervogns behandling. Bilen klar som aftalt. Alt så pænt ud. Efterfølgende konstaterede jeg en lille fejl. Der var kommet lidt undervognsbehandling på den liste sid... See more
Company replied
God Service
Jeg har købt flere biler gennem Autohuset Odder og møder altid glade og hjælpsomme mennesker der.
Service og reparationer er lavet som aftalt og til aftalt pris.
Har nogle gange haft brug for en låne bil hvilket også er blevet løst.
alt i alt er jeg meget tilfreds med Autohuset, og vil helt sikkeret købe min næste bil der.
Morten Jensen
Meget tilfreds med Autohuset i odder !
Jeg manglede en god brugt bil, ikke for dyr og fandt på Autohuset Odders hjemmeside flere gode bud. Valget faldt på en rigtig fin Peugoet 106, som desuden viste sig at være den billigste på markedet. Jeg opnåede ikke noget afslag i købsprisen, men til gengæld fik jeg en rigtig god pris på sommerhjul og undervognsbehandling samt en meget fin og personlig betjening. 5 stjerner herfra til Autohuset Odder.
Sjusk og dårlig service
Har købt bil hos Autohuset Odder. Det tog mig 6 mdr. at få bragt bilen i orden med hjælp af FDM.
De ting der blev lavet på min bil, der var der fra værkstedet ingen kontrol, om det var udført korrekt. Der var altid fejl og mangler på det udførte arbejde, så jeg har været nødsaget til at konsulterer andre værksteder, for at få dem til at kontrollere det udførte arbejde samt, at have telefonisk og mail - kontakt til Fiat group Danmark.
Det skal tilføjes at til sidst udbedrede Autohuset de fejl og mangler der var på bilen, tilfredsstillende, efter næsten 6 mdr. reklamation.
Det som om de forsøger at trække udbedring af fejl og mangler ud i lang tid så kunden opgiver at kæmpe for de rettigheder som man nu har som køber.
Autohuset skal dog have en tommel op da de altid har været villige til at tage bilen ind og forsøge at udbedre de fejl og mangler der var på bilen ?????
Det dyrt at sælge brugte biler som ikke er i orden men, det er endnu dyrere at forsøge og snyde kunden.
Jeg vil ikke anbefale Autohuset Odder til andre som ønsker og købe brugt. Er dog godt klar over at Autohuset skal overleve men, det kan gøres på en lang mere galant måde
køb af fiat panda og service
Jeg har købt en fiat panda fra ny i år 2004 og fået fuld service af den siden ved autohuset odder og fået den undervognsbehandlet.
Jeg kan kun anbefale af handle og få lavet alle service ved flemming autohuset odder. Alt er lige efter bogen
Hilsen b.l.jensen
undervogns behandling af helt ny bil
Jeg har fået undervogns behandling af min Hyundai i30 som var 100% iorden jeg har intet at sætte finger på Flemming og han giver alt den service man kan bruge
Hilsen Brian jensen
Jeg kan kun anbefale Autohuset Odder til alle
jeg har købt en Citroen Xsara Picasso hos autohuset for en md. siden til en meget favorabel pris, og da der opstod en reklamation på bilen, kom Flemming og hentede bilen, og stillede en lånebil tilrådighed mens fejlen på min bil blev rettet. jeg har også tidligere fået repereret bil hos Autohuset og har altid været meget tilfreds med deres service. jeg vil anbefale Autohuset Odder til alle.
meget dårlig oplevelse
I marts 2009 købte vi hos Fl. Kristensen, Autohuset Odder, en: citat fra salgsannoncen “meget velholdt, nyserviceret” Renault Kangoo for 40.000,- kr kontant.
I maj 2009 og i december 2009 var det nødvendigt at reparere på bilen for hhv 4.100,- kr og 1.400,- kr. Igen og igen havde vi problemer med, at bilen ikke ville starte, kulminerende med at vi i september 2010, med hjælp fra Falck, indleverede bilen til endnu en reparation hos Fl. Kristensen.
45 (femogfyrre) dage efter og med 2 andre værksteder involveret kunne bilen stadig ikke køre. Vi gav op, indgav i november 2010 sagen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og købte en anden bil. Vi informerede Fl. Kristensen herom og at vi ville komme og afmontere vores handicapkran, hvilket fik Fl. Kristensen til nægte os adgang til bilen. Samtidig fik vi en regning fra ham på over 12.000,- kr., som vi valgte ikke at betale før sagen var afgjort i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Det blev den så i november 2011, hvor styrelsen desværre ikke gav os medhold ift at handlen skulle gå tilbage og oplyste os om, at de ikke var kompetente til at dømme ift til Fl. Kristensens reparationer og forretningsmetoder iøvrigt. Så ringede vi til Fl. Kristensen og bad ham gøre bilen køreklar, så vi kunne hente den 2 dage senere og samtidig betale regningen på 12.000,- kr. Køreklar kunne man ikke kalde den; igen måtte den startes med startkabler og udlevering af vores sommerdæk skete også først på anmodning.
Da vi skulle køre bilen til syn 2 timer efter, var det igen med startkabler til hjælp og bilen kunne slet ikke godkendes. Med hjælp, godt håndværk og god service fra en kompetent mekaniker, men med en regning på yderligere 8.000,- kr kunne bilen endelig synes og godkendes og kører nu fint. Lad os lige opsummere:
Efter 45 dages reparation, udgifter til leje af bil (på trods af, at der på Fl. Kristensens hjemmeside står, at man får stillet en lånebil til rådighed under reparation) involvering af 2 andre værksteder, ubehagelige oplevelser med Fl. Kristensen og en regning på 12.000,- kr har vi en bil, som IKKE kan køre
Efter 2 dages reparation og fantastisk service incl. kørsel til syn(uden opfordring og uden beregning) hos den kompetente mekaniker har vi en bil, som kører uden problemer.
Vi har ingen grund til at have tillid til Fl. Kristensen og vi har ingen grund til at anbefale ham. Vi har tidligere beskrevet vores oplevelser under anmeldelse af autoværksteder, det er desværre blevet slettet?!? I denne omgang har vi orienteret ham om, at vi vil lave denne anmeldelse og er nu blevet truet med via advokat at blive anmeldt/anklaget for chikane (det kan vi selvfølgelig dokumentere!). Vi har dog valgt at bruge vores grundlovssikrede ytringsfrihed til at lave denne anmeldelse af Fl. Kristensen, Autohuset, Odder.
MVH
Mette Østergaard
Teddy Knudsen
Bare i orden.
Jeg har igennem de seneste 6 år både købt og fået lavet bil hos Autohuset i Odder. Der har kun været småting i garantiperioden og de er blevet lavet uden vrøvl. Alm service og reparationer er lavet som aftalt og til fornuftig pris. Kan kun anbefale stedet.
Carsten Bak, Odder
Dårlig service
Vi har haft opbevaret alu-fælge med dæk hos Autohuset i Odder.
Da vi ville hente dem igen fik vi besked at de var ståjlet og vi skulle kontakte vores eget forsikringsselskab, OG selvrisikoen skulle vi selv betale. Ingen hjælp fra Flemming
Han påstår at der er ståjlet ca 300 sæt og det er anden gang på to år !!!
Jeg vil aldrig hverken købe bil eller andet hos dem