www.au2style.dk

Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Vi kan tilbyde at fra plejeprodukter, rudetoning, lygter, tuning, til kofanger, skørtesæt. Ja der ikke det vi ikke kan lever. gør dig en gode handel, på vores webshop. au2style.dk

People also looked at

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig kunde service bestilte …

Rigtig dårlig kunde service bestilte nogle lygter og fik af vide der ville gå op til 8 dage der gik så 15 dage ca så tog jeg kontakt til dem og fik af vide der ville gå op til 25dage mere og det ville jeg ikke vendte på så handlen sku gå tilbage...

Har ikke set lygter eller penge endnu og nu det snart 2måneder siden jeg betalte for varen

Telefonen bliver ikke svaret og mail bliver ikke svaret

30 October 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste oplevelse nogensinde

Kørte 120 km for at få tonet mine ruder, men så havde de glemt at bestille min tid da jeg kom så måtte køre hjem igen. Aldrig handel på denne dårlige hjemmeside deres service er helt i bund...

22 February 2017
www.au2style.dk logo

Reply from www.au2style.dk

Hej Richard,
Jeg er meget ked af du skulle havde en dårlig oplevelse hos os.
Hvis vi kigger tilbage på hvad der er sket, så kan jeg ikke se vi har begået nogle fejl.
Vi har sendt dig 3 mails en med link hvor du skulle bestille den ønsket vare, en ordrebekræftelse hvor du kan se hvad du har bestilt.
Den sidste mail fik du alt den info du havde brug for, hvilket du ikke har fuldt.
Det passer ikke at du har været på adressen, jeg har snakket med vores folk på værkstedet, du er ikke kørt til den rigtige adresse, hvis du havde læst de mails vi har sendt til dig, så ville du havde fået tonet dine ruder.

Noget har du da lidt ret i, ja vi har en meget gammel webshop, det er vi ved at få rette op på der er en ny på vej :-) det glæder vi os meget til.

Håber trods alt, du har haft en dejlig dig.

Hvis du skulle havde mod på at køre turen til Aarhus igen så smider vi lidt plejeprodukter din vej, som plaster på køreturen, så du kan få tonet dine ruder.

vi ser frem til at høre fra dig.
Hilsen Jesper

Rated 5 out of 5 stars

Fik en super gode behandling

Jeg bestilte en rudetoning til min bil, snakken gik og jeg havde et par spørsmål omkring styling, det endte med at jeg købte et sæt nye forlygter. Det er ikke sidste gange jeg handler hos dem.

28 September 2016
Rated 3 out of 5 stars

Fik ikke varen jeg bestilte :O

Bestilte en dummy haj finne til bil, havde ekstra valgt Au2style.dk da det var den eneste bultik der havde en i krom look.

Jeg fik at vide at varen var afsendt, men en uge senere var den stadigvæk ikke nået frem, så jeg kontakted Au2style.dk, og fik at vide at hvis ikke den var noget frem så var den blevet væk i posten :O og fik samtidg at vide at det var ikke en vare de fik på lager igen, Så jeg endte med at få en i sort.
Var inde at kigge på Au2style .dk idag og til min store overraskelse vises der stadig væk at de har dummy hajfinne i krom :O.

30 August 2016
www.au2style.dk logo

Reply from www.au2style.dk

Ja det er helt rigtig at posten havde smidt den væk øv det var den sidste der var på lager.
vi aftalte at sende en sort hvilket skete samme dag, som du rigtig nok har modtaget.
det er også helt rigtig at vores produkt stadigvæk forfindes på siden, det skyldes at vores system er meget gammelt og ikke sådan lige kan fjerne vores et produkt, det vil ske ved næste opdatering.
Jesper
Au2style.dk

Rated 5 out of 5 stars

bestilte rudetoning til min bil, og de havde en tid to dage efter og det tog dem 45min at lave, og det ser perfekt ud

12 June 2015

Take a closer look