Exact dezelfde ervaring gehad als andere gebruikers. Een cadeaukaart ingewisseld die bedoeld was voor ICI Paris XL en deze werkt niet, ook al wordt het zo geadverteerd. Ik zie hier bij andere revie... See more
Company replied
Wat een waardeloos bedrijf. Cadeaubon gekocht als cadeau, bedoeld voor ICI Paris. Zowel online als in de winkel was inwisselen niet mogelijk. Contact opgenomen met klantenservice met de vraag om resti... See more
Company replied
Geen of min 5 sterren!KIJK UIT! Dit is een malafide organisatie die én het geld behouden, omdat er geen manier is om het te besteden, én jouw persoonlijke gegevens verkopen! Navraag bij bedrijf result... See more
Company replied
Hele mooie kado kaarten met een leuk klein kaartje erbij om iets op te schrijven.Ik was vergeten op de kaart te schrijven en Rebecca (van de klantenservice) heeft me perfect geholpen en alles erin gez... See more
Replied to 55% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slecht, Max bedrag en bepaalde items niet voor in te ruilen bijv. Cosmetica bij zalando, waarvoor ik de bon had omgeruild. Kansloos systeem
Om de winkelcheque om te zetten naar een cadeaukaart van een online winkel, in dit geval zalando, betaal je 5,00 euro transactiekosten!!! Niet kopen deze cadeaukaart, echt belachelijk. Je wordt niet geïnformeerd op de site van Winkelcheque dat dit kosten met zich meebrengt en de medewerker van de klantenservice doet ook nog eens alsof hij deze klacht nog nooit eerder gehoord heeft, verwijst mij door naar zalando, terwijl Winkelcheque zelf het omzetten aanbiedt en er op deze site vele voorbeelden zijn van ontevreden klanten met identieke klacht.
Ik heb een cadeaukaart van winkelcheque ontvangen ten waarde van €50,-
Ik ben op hun site gegaan en heb mijn cadwaukaart ingeruild voor een ander cadeaubon.
Ik kreeg geen bevestiging niets. Het was op een zaterdag.
Toen ben ik online gaan kijken en zag de negatieve reviews en dacht ow jee. Mijn 50eu kwijt.
Maar maandag heb ik even contact opgenomen met hun en werd super vriendelijk en snel geholpen. De volgende dag had ik mijn cadeaubon in de brievenbus!!! Ik hoefde niets te betalen om het in te ruilen. Ben super blij!!.
Winkelcheque.nl belooft dat je in duizenden winkels en webshops je cadeaukaart kunt besteden. Dat valt ten eerste al heel erg tegen want het zijn er maar enkele tientallen. Daar komt dan nog bij dat deze aangesloten winkels dingen verkopen waar ik niets mee kan en waar ik niet op zit te wachten.
Dan biedt winkelcheque.nl de mogelijkheid om hun "cheque" in te wisselen tegen een cadeaukaart van een vijftal landelijke ketens, waar ik dan wel interesse in had. Echter is het eenvoudig overzetten van de waarde van de winkelcheque naar de nieuwe cadeaukaart niet mogelijk zonder een bijbetaling van maar liefst 20 euro!! Afzetterij in mijn ogen. De meest waardeloze cadeaukaart ooit!
Er ging vooralsnog niets mis maar Winkelcheque neemt een loopje met de waarheid. Op de website staat dat: "Besteed bij duizenden winkels en webshops". Er staan echter maar 30 winkels en 34 webshops op de website. Dat zijn er geen duizenden. Winkelcheque geeft als antwoord: "Er zijn veel winkelketens bij ons aangesloten, die elk weer veel shops hebben, vandaar het aantal wat wij noemen". Tja zo lust ik er ook nog wel 1......
De bedoeling van een winkelcheque is dat je er gelukkiger van wordt. In mijn geval heeft het het tegenovergestelde resultaat gehad. Ex-collega's hebben me een bon van 75 euro gegeven. In de lijst met winkels was er niet één die iets verkocht wat ik zou willen hebben. Alleen maar luxe prullaria waarvan de wereld niet veel beter wordt.
Ik heb de cheque laten liggen in de hoop dat er zich nog een winkel met een nuttig bestedingsmogelijkheid zou aandienen. Dit is niet gebeurd en de cheque is inmiddels verlopen.
Gefeliciteerd voor de organisatie: €75 verdiend met niets doen. Ik was gelukkiger geweest als ik de cheque niet had gekregen dan was me deze ergernis bespaard gebleven
Learn more about other kinds of reviews.