Company details
Written by the company
Waterontharder Apeldoorn is uw betrouwbare partner voor de verkoop en het onderhoud van hoogwaardige waterontharders. Met jarenlange ervaring en diepgaande expertise, bieden wij oplossingen die bijdragen aan een schoner en duurzamer huishouden. Onze waterontharders helpen niet alleen kalkaanslag te verminderen, maar zorgen ook voor een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten, een lager energieverbruik en zachter water voor huid en haar. Bij Waterontharder Apeldoorn staat klanttevredenheid centraal. Ons team van deskundige monteurs zorgt voor een naadloze installatie en periodiek onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van de voordelen van zacht water. Wij werken met producten van de hoogste kwaliteit en bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de behoeften van uw huishouden. Wij streven naar transparantie, betrouwbaarheid en een uitstekende service, wat ons een gewaardeerde keuze maakt voor veel klanten in Apeldoorn en omstreken. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
Contact info
Het Rietveld 55A, 7321 CT, Apeldoorn, Netherlands
- +31555690013
- contact@waterontharderapeldoorn.com
- waterontharderapeldoorn.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lekker veel keus en de installatie was…
Lekker veel keus en de installatie was zo gedaan.
Kreeg al snel een offerte voor het type…
Kreeg al snel een offerte voor het type model dat ik graag ilde hebben. De installatie heeft al plaatsgevonden en ben er erg tevreden mee.
Leon heeft veel kennis rondom zijn…
Leon heeft veel kennis rondom zijn vakgebied. Het wateronthardersysteem dat we van hem gekocht hebben werkt zeer goed.
Super goed systeem
Super goed systeem. Het komt de kwaliteit van ons water erg ten goede.
The Trustpilot Experience