See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste strikkeopskrift - og så kostede den endda penge!!! Opskriften blev opgivet… den var så mangelfuldt beskrevet … og uldgarnet jeg købte til opskriften … det dårligste uld jeg nogensind... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gjort brug af Wadils black friday tilbud, pakken blev hurtigt afsendt - desværre får GLS ødelagt pakken og meget af indholdet manglede. Jeg skrev til Wadils søndag aften, mandag formiddag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte denne gang en hemmelig julegave og ventede helt til 1.juledag med at åbne den…. Det dejligste kit med en sød top, mulighed for at pifte den op med glimmertråd og lækker julesæbe 😍man kan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk gode produkter til en super god pris Manglede noget garn som var udsolgt men pakkrpigerne Lotte og Camilla fandt en kasse på lageret det var bare sådan en god service Og Katrine og Chr... See more

Company details

1. Yarn Store
  2. Hobby Store

Written by the company

Wadils er en niche-webshop med en stor kærlighed til strik. Vores vision er at inspirere strikkeglade kvinder verden over med tidløse, klassiske håndstrikkede modeller i specialudvalgte luksusmaterialer. Vi har et stort udvalg af strikkekits til dig, der vil strikke damemodeller eller babytøj og børnetøj i størrelse 0 – 4 år. Desuden finder du de skønneste færdigstrikkede modeller i shoppen - lige til at forelske sig i! Du kan bestille alt i shoppen med fast lav fragt fra 39 kr. Vi sender alle lagervarer indenfor 2-3 dage - og du får selvfølgelig 14 dages fuld returret. Strik behøver ikke være svært for at blive smukt I shoppen kan du altid finde spændende strikkekits til dit ambitionsniveau. Det er let at finde en nemt tilgængelig opskrift på klassisk moderne strik, der matcher din stil. Under hver opskrift kan du nemlig se sværhedsgraden – så vælger du aldrig forkert! Glæd dig til at læne dig tilbage i stolen og cleare hjernen, mens strikketøjet vokser frem mellem dine hænder … Vil du have endnu mere strik?

4.5

1-star

Replied to 28% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Den dårligste strikkeopskrift

Den dårligste strikkeopskrift - og så kostede den endda penge!!!

Opskriften blev opgivet… den var så mangelfuldt beskrevet … og uldgarnet jeg købte til opskriften … det dårligste uld jeg nogensinde har betalt for👎🏼 Jeg kommer aldrig til at handle her igen… og kan ikke anbefale garn eller opskrifter til andre …. 🥴

14 March 2026
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering. Strikker i jeres lammeuld for første gang. Det virker som rigtig lækkert garn. Handler helt sikkert hos jer igen.

5 March 2026

Lækkert garn

Lækkert garn - altid! Denne gang købte jeg et kit. Og lidt mohair til at gøre trøjen ekstra smuk! Hurtig levering og gnidningsløst! Har handlet der mange år nu!

1 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Løbelængden på deres super kid mohair…

Løbelængden på deres super kid mohair passer ikke ( 25g / 250m), jeg har købt det i flere farver og strikker det som følgetråd med andre typer garn. Den er kortere end selv deres eget andet garn, tyk lammeuld (100g / 200m) og Uno (50g/250m),Jeg har strikket med det i flere farver og samme resultat. Kontaktet deres kundeservice som skriver at det må være det andet som er længere end angivet!
Når jeg har strikket det sammen med Uno som har samme løbelængde bruger jeg 10 ng super kidmohair og 7,5 Uno.

13 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg bare give nul stjerner

Kunne jeg bare give nul stjerner. Jeg har aldrig, som i aldrig, købt garn med så dårlig kvalitet. Prisen på garnet og opskrift var knapt 2.000. Kvalitet af garn og det færdige resultat er en katastrofe. Køb aldrig garn her - aldrig! Firmaet burde lukkes!

19 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Garnet er fint

Garnet er fint, men jeg kan slet ikke få strikkefastheden i opskrifterne til at passe.
Jeg er en erfaren strikker, og det plejer ikke at være et problem.

18 February 2026

Take a closer look