Jeg vil med glæde give min varmeste anbefaling af Vovseland, da de ud over fornuftige priser og god service også har et godt udvalg af hundesnacks. Særligt er min hund og jeg stor fan af deres kæn... See more
Company replied
Super god oplevelse med at handle hos Vovseland. Ekstremt hurtig kundeservice og levering. Super lækre produkter - især deres natursnacks er vildt gode og man får virkelig kvalitet og fin mængde fo... See more
Company replied
Allerbedste hundeshop i landet - kan varmt anbefales! Vovseland er uden tvivl vores ynglings sted at handle ting til vores hund. Vi er især glade for deres store udvalg af naturlige kvalitet snack... See more
Vovseland er din online destination for kvalitetsprodukter til din hund. Vi tilbyder alt fra komfortable senge til stimulerende hundelegetøj, hundebamser og lækre godbidder til din hund. Vores udvalg passer til hunde i alle størrelser, racer og personligheder. Vi prioriterer kvalitet for din hunds velvære og sikkerhed.
Stationsvej 13, 3550, Slangerup, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Har købt et saksesæt som jeg selv kunne have købt på Temu til en billigere pris end hvad de tager. Sætter er helt klart fra samme eller lignende hjemmeside. Varerne lugter ikke specielt godt.
Dejligt udvalg til hund og rimelige priser ☺️ Per Lagermand
Efter en lille helt almindelig og totalt forståelig lille svipser med en bestilt vare, der alligevel ikke var på lager, kom vovseland stærkt igen med den mest personlige, kompetente og engagerede servicechat jeg nogensinde har oplevet. Varen var kommet på lager igen og jeg bestilte og fik bedste service ever… forsendelsen kom lynhurtigt… med ekstra lille gave og gratis fodersmagsprøve… det lader til at være virkelig fine foder- og snackprodukter af god kvalitet. Glad og tilfreds - helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos vovseland. God stil!

Reply from Vovseland
Super shop og hurtig levering og mega nice at der lå en forkælelses gave til hunden
Min hund elsker når pakken kommer og der bliver taget hul på en pose godbidder med det samme. Jeg kan kun sige godt herfra
Varerne levede op til mine forventninger. Hurtig og god service. Der var en hundeslikpind med i pakken og det betyder meget for min hund og mig som kunde. Vil helt sikkert handle hos Vovseland igen.
Varerne lever op til forventningen og kom hurtigt
Jeg bestilte 30 kartoner Bozita vådfoder… og har så fået en mail om, at de kun havde 6 og at jeg ville få mine penge retur om ca 10-12 dage.
Men det giver absolut ingen mening at sende kun 6 kartoner og så betale 60,- i fragt ?
Her vil jeg ikke lægge flere ordrer !

Reply from Vovseland
De bestilte varer blev leveret 2 dage efter bestilling👍
Hurtig levering og gode godbidder, som er billigere end andre hjemmesider.
Jeg lavede en ordre fredag, som stod til "levering"=afhent, da jeg bor i samme by som firmaet allerede lørdag. Skønt, tænkte jeg, men hørte ikke noget fra firmaet. Jeg skrev en mail mandag eftermiddag, og fik svar at der ikke blev pakket varer i weekenden, men at ordren næsten var færdigpakket- der manglede kun få ting. Kun 2 timer efter stod størstedelen af ordren på min hoveddør til meget stor glæde for vovserne. Resten af ordren blev sørme også personlig leveret onsdag eftermiddag. Fantastisk service fra Vovseland´s side. Vovserne elsker godbidderne, og de glæder sig til at vi laver en ny ordre. Ti stjerner herfra
Dejligt at få foder bragt til døren🤗
Super hurtig service og levering. Og varerne lever ihvertfald op til det de skal (siger hundene )
Jeg handler gerne ved jer da det er nemt og hurtig og man har en glad hund ud af det han er bare glad når der kommer pakke til ham så kan kun andbefale andet at handle hos jer kh Susanne og bailey
Så fik man lige et godt tilbud. 🐶 og hunden blive så glad