See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Korte lijntjes en snel antwoord op vragen. Geen lange wachttijden. Fijn montage team die keurig en vakkundig werken! Zeer tevreden!👍

Rated 4 out of 5 stars

Prima zaken doen met Volt. Montage ploeg zeer behulpzaam alleen was het vrijdag middag en het bier stond lauw te wezen en wilden snel klaar. Tis super netjes gegaan maar had wat meer uitleg omtre... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hele proces als prima ervaren. Adviseurs over de vloer gehad. Kwamen uit op 12 panelen, binnen dag gespecificeerde offerte die tot op de euro overeen kwam met andere aanbieders. Binnen paar weken... See more

Company details

1. Solar Energy Company

Written by the company

Volt Montage is sinds 2014 actief in de zonne-energiesector en beschikt over ruime ervaring met het realiseren van kleinschalige installaties voor particulieren en grootschalige installaties voor bedrijven, instellingen en vastgoedbeheerders. Wij combineren technische expertise met een professioneel projectmatige aanpak, afgestemd op de specifieke eisen van de grootzakelijke markt. Wij zijn VCA- en VCA Petrochemie-gecertificeerd, wat garant staat voor veilig en verantwoord werken, ook in risicovolle industriële omgevingen. Daarnaast zijn wij InstallQ-gecertificeerd, waarmee wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen binnen de installatietechniek.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Gezamelijk met de straat

Van eerste gesprek tot uitvoering perfect gelopen. Meerdere huizen in de straat voorzien van panelen.
No nonsens, eerlijk, goede communicatie en conform afspraak en planning.
Uitvoering door ploeg keurig verlopen. Allemaal nette gasten.

26 April 2024

12 zonnepanelen geinstalleerd

Hele proces als prima ervaren.
Binnen paar weken gelegd door beleefde en hard werkende (jonge) ploeg die met betere oplossing voor de bekabeling kwamen dan hun 'schouwer'.
Alles netjes opgeruimd.
Ook de beschadigde tuinverlichting (ongelukje met ladder) werd, met excuses, snel vergoed.

26 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Van begin tot eind een prima service!!

Van begin tot eind prima service. Goed advies, nette prijs, makkelijk te bereiken en vakkundig personeel. Het gehele proces is probleemloos verlopen en de 15 panelen lagen binnen 4 uur werkend op het dak. Wij zijn echt onder de indruk hoe goed Volt zijn processen van advies tot en met installeren onder controle heeft. Een bedrijf wat wij iedereen zouden aanbevelen.

3 April 2024

Prima zaken doen met Volt

Prima zaken doen met Volt.
Montage ploeg zeer behulpzaam alleen was het vrijdag middag en het bier stond lauw te wezen en wilden snel klaar. Tis super netjes gegaan maar had wat meer uitleg omtrent de app willen hebben.
Dus wat meer afther sales.
Enphase app is duidelijk en makkelijk maar er is veel meer mogelijk. En dat kan alleen met de tool app van enphase en daar staat Volt op ingelogd en niet ik zelf. Dus qua eranderingen kan ik niks zelf en zal altijd Volt nodig hebben.
Voor de rest super te vreden.

25 March 2024
Volt Montage logo

Reply from Volt Montage

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring heeft gehad met Volt Montage. Bedankt voor uw feedback en wij zullen aan onze Aftersales werken.

Volt Montage

Volt Montage logo

Reply from Volt Montage

Wij zijn erg blij dit te horen, hebben wij nog punten te verbeteren om volgende keer 5 sterren te scoren? Wij horen het graag.

Volt Montage

Net werk

Nette monteurs, werken netjes, informeren goed, fijn in de omgang. Er zitten parels tussen waar ze erg zuinig op moeten zijn.

21 March 2024

Snel en netjes bedrijf

Informatie vooraf was kort en duidelijk. Installatie monteurs kwamen zich allemaal keurig voorstellen. Installatie was snel gedaan en na afloop geen achter gebleven rommel.

29 February 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look