Een paar deuren verderop was dit bedrijf als Iangsgeweest om de vloer te laten isoleren. Wij hebben eenzelfde type woning en wegens hun goede ervaring hebben wij ook voor dit bedrijf gekozen.
See what reviewers are saying
De vloerisolatie is bij ons met succes aangebracht. Natuurlijk afwachten wat het verschil in stookkosten zal zijn aankomende winter maar het ziet er in elk geval prima uit.
na de isolatie geen last van stilstaande lucht gekregen
Ben tevreden met de service van dit bedrijf. Onze vloer voelt een stuk warmer, zeker als je met je blote voten loopt voel je het verschil duidelijk.
Company details
Written by the company
Bij Vloerisolatie Groningen zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloerisolatiediensten voor woningen en bedrijven in Groningen en omgeving. Met jarenlange ervaring in de isolatie-industrie, begrijpen wij de unieke behoeften van onze klanten en streven we ernaar om duurzame en energie-efficiënte oplossingen te bieden. Onze gespecialiseerde teams gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat elke isolatieklus met precisie en zorg wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om het verbeteren van het comfort in uw huis, het verlagen van energiekosten, of het verhogen van de waarde van uw eigendom, wij hebben de expertise om uw project succesvol te maken. Bij Vloerisolatie Groningen staan klanttevredenheid en kwaliteit centraal. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en eisen te begrijpen en te overtreffen. Ons doel is om een naadloze en stressvrije ervaring te bieden, van het eerste consult tot de voltooiing van de isolatie. Kies voor Vloerisolatie Groningen en ervaar de voordelen van een warmere, energiezuinigere woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw isolatiedoelen te bereiken.
Contact info
Paterswoldseweg 806, 9728 BM , Groningen, Netherlands
- +31505690483
- contact@vloerisolatiegroningen.net
- vloerisolatiegroningen.net
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
fijn dat ze ervaring hadden met kleine…
fijn dat ze ervaring hadden met kleine en moeilijke kruipruimtes
Sinds de werkzaamheden voelt
Sinds de werkzaamheden voelt het huis merkbaar comfortabeler dan voorheen.
Sinds het isoleren is de tocht van…
Sinds het isoleren is de tocht van onderaf verdwenen en dat scheelt echt comfort.
ze nam moeite om certificaat uit te…
ze nam moeite om certificaat uit te leggen ook al snap ik dat normaal niet
ik zie niks aan de vloer maar voel wel…
ik zie niks aan de vloer maar voel wel verschil dat is knap
ze stapte voorzichtig om meubels heen…
ze stapte voorzichtig om meubels heen geen geduw klein tikje maar niks ernstigs
Alles Rond Subsidie Uitgelegd En Mee Geholpen Top Service
alles rond subsidie uitgelegd en mee geholpen top service
ik hoef geen pantoffels meer aan in de…
ik hoef geen pantoffels meer aan in de woonkamer de vloer is gewoon behaaglijk
deze keer zijn we klaar voor de kou het…
deze keer zijn we klaar voor de kou het huis voelt nu geisoleerd en dat geeft een ontspannen gevoel richting de wintermaanden
Wij mochten zelf de dag en tijd kiezen…
Wij mochten zelf de dag en tijd kiezen die ons uitkwam, mijn broer vond dat handig
achter de plinten zat niks
achter de plinten zat niks, maar dat hebben ze netjes opgevuld met isolatie
Bespaart goed en ze hebben netjes…
Bespaart goed en ze hebben netjes gewerkt, niks op aan te merken
Echt beter nu met energie verbruik door…
Echt beter nu met energie verbruik door nieuwe vloer isolatie
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.