Kruipruimte isolatie heeft ons huis echt verbeterd. Je merkt echt het verschil en mochten we ons huis in de toekomst nog is willen verkopen gaat dit zeker helpen.
See what reviewers are saying
mn tante zat in de woonkamer en hij hield twee stukken isolatie omhoog zodat we zagen verschil in dikte
Wij hebben houten vloeren en hadden al vaker te horen gekregen dat isolatie dan extra belangrijk is, dit berijf heeft ons er goed bij geholpen.
ik lag altijd wakker over hoge stookkosten maar met de isolatie onder de vloer voel ik me zekerder dat de winterrekening lager blijft
Company details
Written by the company
Bij Vloerisolatie Breda zetten we ons in voor uitmuntendheid in elke fase van onze dienstverlening. Ons doel is om uw huis energie-efficiënter te maken door topkwaliteit vloerisolatie te bieden. Onze ervaren vakmensen gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw vloerisolatie optimaal presteert en bijdraagt aan een comfortabeler woonklimaat. Wij begrijpen dat elke woning uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw huis. Of u nu zoekt naar geluidsisolatie, warmtebehoud of een combinatie van beide, wij staan klaar om u te adviseren en de beste isolatieoptie te implementeren. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn trots op onze transparante communicatie, nauwkeurige werkuitvoering en de langdurige relaties die we met onze klanten opbouwen. Uw feedback is cruciaal voor ons, en we streven ernaar om continue onze diensten te verbeteren op basis van uw ervaringen en suggesties. Bezoek onze Trustpilot-profiel om beoordelingen van tevreden klanten te lezen of om uw eigen ervaringen te delen. Uw mening helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren en toekomstige klanten de beste isolatieoplossingen te bieden.
Contact info
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda Noord Brabant, Netherlands
- +31763690276
- contact@vloerisolatiebreda.com
- vloerisolatiebreda.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Merkte zelf meteen verbetering
Merkte zelf meteen verbetering, je voelt het zelf, zeker sochtends als we beneden komen voelen we het
Goede werkzaamheden
Ben tevreden met alle werkzaamheden. Is een fijn bedrijf dat hun afspraken netjes nakomt.
Ik kan dit bedrijf aanraden
Ik kan dit bedrijf aanraden. Wij hebben onze houten vloer hier laten isoleren en merken een enorm verschil.
Goeie methode als je graag wil besparen…
Goeie methode als je graag wil besparen op je energiekosten.
Perfecte manier als je graag wil…
Perfecte manier als je graag wil besparen op energiekosten.
order is goed verlopen
order is goed verlopen. Systeem inmiddels al even in gebruik en tot dusver functioneert alles goed.
Onze zolder laten isoleren voor het…
Onze zolder laten isoleren voor het geluid, helpt goed!
Heb veel gehad aan het advies van…
Heb veel gehad aan het advies van Thijs. De geluidsisolatie helpt heel erg goed. Is echt het juiste advies geweest.
Goede geluidsisolatie voor vloeren die…
Goede geluidsisolatie voor vloeren die ze hier aanbeiden.
Isolatie
Prima bedrijf. Via hier onze vloer laten isoleren. Konden snel starten en de opdracht was ook zo voltooid.
Heb een fijne ervaring
Heb een fijne ervaring. De bestelling werd netjes op de gepland dag geleverd en merken het verschil direct al.
Top ervaring gehad met dit bedrijf
Top ervaring gehad met dit bedrijf. Zeker de moeite om hier te informeren naar de mogelijkheden en kosten.
Goede manier om kosten te besparen op…
Goede manier om kosten te besparen op je energierekening. Dit betaald zichzelf wel terug. Bedrijf is niet duur.
De geluidsisolatie voor vloeren van dit…
De geluidsisolatie voor vloeren van dit bedrijf is top. Hebben er zeer veel profijt van. Zijn er echt blij mee.
Top monteurs
Goed werk geleverd! Vriendelijke monteurs en de opdracht is tegen een betaalbare prijs uitgevoerd.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.