In september 2021 begonnen wij met ons avontuur: Vlees & Vega
Het idee kwam tot leven op de meest spontane manier – op een bierviltje tijdens een gezellige borrel. Het concept was eenvoudig en helder: het aanbieden van zowel vlees als vleesvervangers tegen een betaalbare prijs.
Uitbreiding van ons assortiment
Sinds onze start hebben we ons aanbod flink uitgebreid. Naast vlees en vleesvervangers, bieden we nu ook complete vriesverse maaltijden, snacks en verse kip aan. En dit is nog maar het begin; er staat nog veel meer op de planning!
Onze speerpunten
Bij Vlees & Vega staan we voor een aantal kernwaarden die we hoog in het vaandel dragen:
Lekker en betaalbaar: Iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke maaltijd
Voor ieder budget: Of je nu een student bent of een gezin moet voeden, wij hebben opties voor iedereen.
Snel en bevroren thuisbezorgd of afgehaald: Gemak staat centraal, en daarom zorgen we ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt.
Servicegericht: Klanttevredenheid is onze prioriteit, en we staan altijd klaar om te helpen
Met ons motto “Eten is weten” vatten we eigenlijk alles samen. We nodigen je uit om onze producten eens te proberen en zelf de kwaliteit en het gemak te ervaren. Ontdek het verschil met Vlees & Vega!