Ich habe erstmalig bei Vive la Belle bestellt und hatte Probleme mit dem Einlösen eines Rabattes. Schnell und unkompliziert wurde mir geholfen. Der gekaufte Armreif und Earcuff entsprechen sowohl gänz... See more
See what reviewers are saying
Super leuke op eerste oog kwalitatief mooie armband. Vrolijke kleurtjes en gouden detail. Heb er naast mijzelf ook nog een vriendin mee blij gemaakt. Het elastiek waarmee armband bij elkaar gehouden w... See more
Company replied
Ik heb nu meerdere setjes, super mooie kwaliteit, prachtige kleuren. Je kunt veel kleurstellingen combineren en dat maakt het juist leuk om veel te hebben haha. Persoonlijk kaartje erbij, wat wi... See more
Company replied
Ondanks dat mijn bestelling was zoek geraakt bij post.nl ben ik vriendelijk geholpen na wat telefoontjes en mailtjes gerust gesteld na een paar dagen toch het bestelde gekregen . Dus dat is een prima... See more
Company details
Written by the company
Wij ontwerpen sieraden waar jij van droomt, maar waarvan je nog niet wist dat ze bestaan ✨. De sieraden worden gemaakt van Premium Stainless steel (edelstaal) met een 14K goudlaagje die is aangebracht met een plating techniek die lang mooi blijft! Deze kleur komt het dichtste bij de kleur van écht goud, dat wordt aangeduid met code 585. Echte statement pieces waar je dus lang plezier van hebt! Daarnaast vind je ook leuke gekleurde sieraden die net even wat extra geven aan je look. Maak een feestje van jouw armparty!
Contact info
Gossinkweg 8, 7113AG, Winterswijk Henxel, Netherlands
- info@vivelabelle.nl
- vivelabelle.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
In goede order ontvangen ben dr heel…
In goede order ontvangen ben dr heel blij mee maar de gouden bolletjes armbanden mogen ook ee slag groter.....ben zeer tevreden

Reply from Vive la Belle
Het zijn echt super mooie armandjes
Het zijn echt super mooie armandjes. Ik had een vraag en stelde deze via insta dm, ze gaf direct antwoord waardoor ik snel kon bestellen. Ook hebben ze het mooi ingepakt, omdat ik het als cadeau wilde geven. Ik raad het zeker aan. Goede kwaliteit en goede service. Wat wil je nog meer?
Top!
Prachtig armbandje en een snelle levering met een leuke persoonlijke note erbij! Blij mee!

Goede kwaliteit en service
Goede kwaliteit en service. Hoop dat je toch nog lang de emaile armbandjes blijft maken!

Mooie producten
Mooie producten, snelle levering en een vriendelijk, persoonlijk kaartje er bij!

Snelle en correcte levering
Snelle levering en de armbanden zijn netjes en mooi verpakt met een lief kaartje erbij toegevoegd

Reply from Vive la Belle
Kreeg meteen een mailtje terug dat ik…
Kreeg meteen een mailtje terug dat ik een vraag had

Prachtige armbandjes
Prachtige armbandjes, veel combinaties mee te maken. Leuk verpakt en snel ontvangen. 👌

Reply from Vive la Belle
Zeer tevreden over snelle levering
Zeer tevreden over snelle levering, en mooi product zoals aangegeven!

prachtige armbanden
Aanrader!
Zojuist mijn setje van 3 armbandjes ontvangen. Ze zijn superleuk. Mooie kleurtjes en mooie kwaliteit. Mij zie je zeker terug Bernadette. Ben er heel blij mee. En....heel snel geleverd. Dankjewel!
Snel en mooi
Snelle levering, mooie armbandjes en een persoonlijk kaartje erbij.
Heb al meerdere armbandjes gekocht, zijn leuk en makkelijk te combineren.
Hele mooie armbanden!
Hele mooie armbanden die overal leuk bij te combineren zijn!

Prachtige Armbanden
Super mooie armbanden! Goede kwaliteit en was snel verstuurd met een persoonlijke note van Bernadette.
Heel blij mee en heb een paar cadeau gegeven aan mijn moeder die er ook heel blij mee is! 💕

The Trustpilot Experience