VIP Teltudlejning Reviews 104

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Holdt stor privat fest med 80 deltagere på svær tilgængelig lokation (festen blev afholdt på strand). VIP teltudlejning leverede det hele - både telt, borde, stole, service, bar, fadøl - og mad inkl.... See more

Rated 1 out of 5 stars

VIP Teltudlejning levede på ingen måde op til forventningerne. Da de skulle aflevere teltet, kørte de igen, da de ikke mente, at de kunne komme ind med bilen. Derfor stod vi uden telt, borde og stol... See more

Rated 1 out of 5 stars

Leverer snavset telt og gulv til min naboens 60 årsfødselsdag. Da teltet skulle tages ned af de 2 unge mænd, kastede de jernstængerne op på ladet, som larmede sindsygt, dette stod på i næsten 3 ti... See more

Rated 1 out of 5 stars

Katastrofal service og mangel på kommunikation, skal man lede længe efter. Mangel på ansvar og imødekommenhed. Jeg følte mig til besvær. Jeg er rystet over hvordan man kan behandle sine kunder p... See more

1. Tent Rental Service
  2. Marquee Hire Service
  3. Party Equipment Rental Service

Written by the company

VIP Teltudlejning – Specialister i telt- og festudlejning til enhver begivenhed. Hos VIP Teltudlejning gør vi det nemt for både private og virksomheder at skabe de perfekte rammer for enhver fest eller event. Vi er en af Danmarks førende udlejere af telte, festudstyr og service, og vi leverer skræddersyede løsninger til alt fra hyggelige havefester til store firmaarrangementer, bryllupper og festivaler. Alt til din fest – ét sted Når du lejer hos os, får du adgang til et bredt udvalg af telte i forskellige størrelser og designs – fra elegante pagodetelte til rummelige festtelte og robuste lager- og festivaltelte. Derudover tilbyder vi alt, hvad du skal bruge for at gøre dit arrangement komplet: borde, stole, gulve, belysning, varme, service og meget mere. Vi sørger for, at alt leveres i topkvalitet og klar til brug. Høj kvalitet og professionel service Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvor vigtigt det er, at alt fungerer perfekt på din store dag. Derfor prioriterer vi professionel rådgivning, fleksible løsninger og en pålidelig levering. Vores dedikerede team hjælper dig hele vejen – fra planlægning til opsætning og nedtagning – så du kan fokusere på at nyde festen. Centralt placeret lager i Ringsted Vores lager ligger i Ringsted, hvilket gør os i stand til hurtigt og effektivt at levere til hele Sjælland og resten af Danmark. Vi har altid et stort udvalg af udlejningsudstyr på lager, så vi kan imødekomme både små og store ordrer – selv med kort varsel. Hvad kan du leje hos os? Hos VIP Teltudlejning finder du alt, hvad du skal bruge til din fest eller dit arrangement: ✅ Festtelte – fra små havefester til store events ✅ Pagodetelte – stilfulde og eksklusive løsninger ✅ Lager- og festivaltelte – robuste og rummelige ✅ Borde og stole – klassiske og komfortable løsninger ✅ Gulve og dansegulve – skaber et solidt underlag ✅ Belysning og lyskæder – for den perfekte stemning ✅ Varmeovne og gasvarmere – så gæsterne holder sig varme ✅ Service og bestik – tallerkener, glas, bestik og meget mere ✅ Bar- og buffetudstyr – alt til servering af mad og drikke ✅ Toiletløsninger og mobile toiletter – praktisk til større arrangementer Få et uforpligtende tilbud – hurtigt og nemt På vores hjemmeside vip-teltudlejning.dk kan du nemt få overblik over hele vores sortiment, se priser og læse mere om vores løsninger. Når du har fundet det, du har brug for, skal du blot sende en forespørgsel – så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov. 📍 Lad os hjælpe dig med at gøre din næste fest til en succes! 🚀

3.2

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rigtig god service!

Rigtig god service!!
Hurtig svar på mails, stor fleksibilitet ifht justeringer af ordre, super dejligt!
Levering af varer til aftalt tid, vi bruger og anbefaler gerne VIP Teltudlejning

5 February 2026

Lejede soft ice maskine til 30 gæster

Lejede soft ice maskine til 30 gæster, hentede den selv fredag eftermiddag, skulle bruges lørdag, 1-2 timer efter vi kom hjem med den kom vores søn og skulle hjælpe med aflæsning. Der rendte vand ud af maskinen, sønnen begyndte at åbne ind til kammeret hvor isen er i, det var fuld af mug. Vi prøvede at få fat i udlejer både fredag aften og lørdag lørdag formiddag.
Så ingen soft ice til festen.
Mandag da vi fik fat i udlejer, var det jo vores egen skyld, de holdt jo fri fredag kl. 15 og fri lørdag. Da vi skulle aflevere maskinen mandag kunne vi ikke få vores penge retur, først da vi havde sendt billeder på mail af hvor ulækkert maskine var, indviede de i at udbetale pengene. Så vi måtte kører 2 gange 40 km hver vej.
Hvis ikke vores søn havde skilt maskinen, havde vi stået med 30 syge gæster.
Virkede ikke kunde venlige i telefonen.
Medarbejderne var flinke og kunne godt forstå vi ikke afleverede, det lejede, før vi fik pengene retur
Ingen anbefalinger herfra.

23 August 2025

Forfærdelig kundeservice

Vi lejede borde hos VIP Teltudlejning til vores bryllup, da vi på deres hjemmeside kunne se, at de havde et helt specifikt bord, vi ønskede. Desværre viste det sig, at vi ikke fik de borde, vi havde bestilt.
Da vi ringede for at gøre opmærksom på fejlen, blev vi mødt af en meget dårlig attitude. Vi fik at vide, at bordene var identiske med dem, vi havde bestilt – hvilket de på ingen måde var – og at han aldrig havde hørt nogen klage over det før. Da jeg insisterede, blev det forklaret, at det nok skyldtes, at de ikke havde flere af den type borde tilbage.
Senere tog vi selv forbi deres lager og talte med en medarbejder, der fortalte, at den bordtype slet ikke fandtes i deres sortiment, og at de borde, vi havde fået, bestemt ikke var identiske med det vi havde bestilt på deres hjemmeside. Han var venlig og refunderede pengene, men oplevelsen med kontoret gentog sig desværre, da vi ringede ind igen – endnu en gang med en ubehagelig og uprofessionel tone.
Alt i alt har jeg aldrig oplevet så dårlig kundeservice. Jeg vil på ingen måde anbefale at leje noget fra VIP Teltudlejning.

30 August 2025

Forfærdelig kundeservice

Vi havde bestilt et telt og borde, stole, service mm. til vores bryllup. Da teltet bliver sat op indser vi hurtigt at det er møg beskidt. Der er gule pletter i loftet og kæmpe misfarvning i siden. De duge vi havde bestilt til bordene var plettede, og vin glassene var møg hamrende ulækre. De fleste var meget kalkede og en del af dem havde åbenlyse pletter.

Da vi skal ligge gulv finder vi hurtigt ud af at der mangler en del gulv. Vi havde endda bestilt ekstra gulv, men alligevel manglede der 8 kvm. Da vi ringer og fortæller dette til virksomheden, får vi at vide at vi selv kan komme til Ringsted og hente det, selvom vi har betalt 1200kr i levering. Manden på den anden side af telefon har en virkelig dårlig attitude, lyder konstant som om at vi er mega meget til besvær fordi. vi ikke har fået hvad vi har betalt for og mener det er vores egen skyld fordi vi ventede lidt med at ligge gulvet.
Det gulv vi havde fået var også møg hamrende beskidt. Vi brugte flere timer på at skrubbe det, så det ikke lignede en grisestald.
Det var desværre virkeligt ærgerligt at vi skulle have sådanne rammer om hvad der ellers var så stor en dag. Jeg fraråder på det stærkeste at bruge VIP Teltudlejning.

23 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kunne vi give 0 stjerner så ville vi give det.

Vi lejede et telt hos VIP Teltudlejning, men oplevelsen var desværre helt i bund. Teltet var møgbeskidt, og vi var nødt til at vaske siderne grundigt, inden vi kunne bruge det. Gulvet lignede noget, der ikke var blevet rengjort i lang tid – det stank decideret af kostald, så vi måtte også bruge meget tid på at vaske det grundigt.

Derudover blev vi faktureret for optagning af gulvet, selvom vi selv gjorde det. Vi har skrevet flere mails til firmaet for at få svar og en løsning, men der er absolut ingen reaktion overhovedet. Vi fik heller ingen information om, hvornår teltet ville blive taget ned.

Møbler der var i teltet blev bare smidt i en stak udenfor på græsset uden nogen som helst respekt for tingene.

Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse. Kan på det kraftigste fraråde VIP Teltudlejning og anbefaler at finde en anden udbyder.

30 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

smukke rammer for fest i Tipitest

Vi lejede hele pakken med Tipi-telt til 60 pers. plankeborde, crossback stole og lyspakke. Og det hele var med til at gøre vores fest til noget ekstraordinært. Det hele var super smukt. Jeg ville egentlig trække en enkelt stjerne fra da kommunikationen fra VIP telte omkring opsætning og nedtagning kunne have været bedre, men den stjerne kommer på igen da de 3 personer der kom og stillede op var super søde og tog det hele med et smil selvom de måtte bære det hele et stykke da det ikke var muligt at køre ind med den store lastbil + kæmpe trailer. Alt i alt en super oplevelse

7 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse med VIP Teltudlejning!

Vi lejede telt og tilbehør hos VIP Teltudlejning til vores fest, og hele oplevelsen var fra start til slut helt i top. Kommunikation med firmaet var hurtig, klar og professionel – vi følte os virkelig i trygge hænder.

Teltet var i flot stand, pænt opsat og leveret til tiden. Det hele fremstod både eksklusivt og praktisk, og det var tydeligt, at der var fokus på kvalitet og detalje. Personalet var venlige og imødekommende, og de sørgede for, at alt fungerede perfekt – både med opsætning og nedtagning.

Gæsterne var imponerede over det flotte setup, og vi er ikke i tvivl om, at teltet var med til at løfte festen til et endnu højere niveau. Alt i alt en super professionel service, som vi varmt kan anbefale til både private og erhverv.

Vi vil helt sikkert bruge VIP Teltudlejning igen til fremtidige arrangementer!

5 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner til VIP Teltudlejning!

5 stjerner til VIP Teltudlejning!
Michael og hans team leverede topservice og flotte telte, der gjorde festen helt perfekt. Alt spillede – nem kommunikation, hurtig opsætning/ ned pilning og super kvalitet. Kan varmt anbefales!🤩

7 June 2025

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra

Jeg lejede telt, gulv, varmekanon og alt service til 40 personer – midt i højsæsonen for konfirmationer og sommerfester – prisen var god og alt blev leveret som aftalt.

Jeg havde bestilt lidt ekstra bestik for en sikkerheds skyld, men der var faktisk endnu mere, end jeg havde regnet med.

Festen blev holdt en lørdag, og teltet blev sat op allerede om tirsdagen, hvilket gav os god tid til at gøre klar. Jeg måtte selv rykke for at høre, hvornår teltet ville blive leveret, og fik beskeden: "Det kommer i morgen." Så det kan være en god idé selv at være lidt proaktiv.

Alt var rent og pænt – telt, gulv, duge og service. Og teltet blev afhentet mandag morgen (kort efter festen), hvilket også var rart.

Jeg havde oprindeligt bestilt et almindeligt festtelt, men modtog et panoramatelt i samme størrelse – en opgradering.. For mig var det et plus.

Varmekanonen viste sig desværre at være defekt – og det opdagede vi dagen før festen, ovenikøbet på en helligdag og uden for åbningstid. Jeg sendte en mail markeret "HASTER", og blev ringet op af Michael inden for en halv time. Han beklagede, at de ikke kunne levere en ny, hvilket er forståeligt, når de har lukket.. Men vi fandt en løsning: En lagermedarbejder satte en ny varmekanon klar, som vi selv kunne hente (det var en 2,5 times tur for os – men problemet blev løst, og vi fik varme i teltet).

Alt i alt er jeg super tilfreds. Der er ikke voldsomt meget information, men vigtigst for mig var, at hver gang jeg selv tog kontakt, blev telefonen taget lynhurtigt – det er et kæmpe plus i bogen herfra. Derfor: 5 stjerner herfra, og jeg vil bestemt bruge dem igen.

31 May 2025

Smukkeste fest

🎪Vi lejede telt og alt tilbehør hos VIP-telte i forbindelse med vores søns konfirmation – og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Servicen var helt i top fra start til slut. Alt var nemt og overskueligt: Jeg bestilte, og VIP-telte sørgede for resten. De kom og satte det hele op i haven – telt, gulv, borde, stole, service, tallerkener, glas, kopper, varmekanon – ja, hele pakken! Det stod snorlige og klar til brug. Jeg havde to dage til at pynte op, hvilket gav en rolig og hyggelig forberedelsestid.

Det hele så virkelig smukt og luksuriøst ud – det gav festen et helt særligt udtryk og skabte en fantastisk stemning. Og noget af det mest praktiske? Alt service skulle bare pakkes ned i kasser efter festen – vi skulle ikke vaske noget op!

Det her er virkelig en virksomhed, der leverer varen. Punktlig, professionel og med stor forståelse for, hvad det vil sige at skabe rammerne for en vigtig dag. Jeg er så taknemmelig – og vil til enhver tid vælge VIP-telte igen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tanja Nystrup

29 May 2025

Kvalitet

Jeg har nu lejet telt fra VIP Teltudlejning to gange, og begge gange har været en rigtig god oplevelse. Dialogen med Michael har været nem og professionel – han overholder sine aftaler, og tingene kører som de skal. Teltet er i god kvalitet, og hans team er både effektive og høflige. Det er tydeligt, at der er styr på tingene. VIP Teltudlejning kan varmt anbefales.

4 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Desværre fik jeg dårlig og sur behandling. Ønskede at hente min bestilling om søndagen (vores fest var torsdagen efter), da al kørsel var booket. I første omgang lød det som om det kunne lade sig gøre, og da jeg skulle leje en varevogn for at hente, var det nødvendigt for mig at få et ca. tidspunkt. Men da vi kom til at finde tidspunkt på søndagen blev det pludselig umuligt. Jeg kunne måske komme melle kl. 05 og 05:15 om morgenen og ellers vente til de ringede - nok ret sen aften. Alternativt skulle jeg tage en fridag tirsdag eller onsdag og hente ml. kl. 9 og 15. Meget sur mand i røret som ikke ville hjælpe og truede med at slette min bestilling.
Jeg endte med at henvende mig til festogservice.dk i Fredensborg som hjalp mig. Det hele spillede med dem!
Jeg annullerede min ordre hos VIP. Derfor 0 stjerner

23 May 2025

Katastrofe

Katastrofe, hold jer væk! 10 dage før vores konfirmation får vi at vide deres duge er gået i stykker. Elendig kundeservice, ingen informationer, umulige at få fat I, de har stadig ikke refunderet vores penge.
Elendigt på alle punkter!

14 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Meget fin service og god kommunikation.

Meget fin service og god kommunikation.
Gode produkter. Vi var kommet til at bestille mange forkerte fade til antipasti. Udlejer undrede sig over det store antal meget store fade, og ringede derfor til os. På den baggrund fik vi rettet fejlen og fik de rigtige fade - meget fin proaktiv service.
Levering og afhentning til tiden.

19 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Katastrofal service og mangel på…

Katastrofal service og mangel på kommunikation, skal man lede længe efter.
Mangel på ansvar og imødekommenhed.
Jeg følte mig til besvær.
Jeg er rystet over hvordan man kan behandle sine kunder på den måde. Har dagligt ringet for at modtage ordrebekræftelse i 2 uger. 2 dage før vores arrangement, blev de trætte af mine opkald og til sidst bad de mig finde en anden leverandør. Så stod jeg der og skulle holde konfirmation for 70 mennesker og skulle finde ny leverandør.
Rystende!!!

8 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super god service og oplevelse - de har bare styr på alt og mere til fra start til slut.

Jeg kan kunne komme med de bedst og varmeste anbefalinger til at bruge VIP teltudlejning og vil til en hver tid selv brug dem igen, når jeg skal holde en fest.
… Så en kæmp stort tak til VIP teltudlejning for at gøre at festen var fantastisk og vi ikke skulle tænke på noget andet end at have en rigtig god fest.
Jeg skriver normalt ikke på trust pilot eller noget sted og gør det kun denne gang fordi oplevelsen er og var noget udover det sædvanlige og hvad man kan forvente.

18 January 2025

Take a closer look