Vintagequeen Reviews 54

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Handlet her veldig mange ganger over flere år. Servicen er helt enestående. Vintagequeen strekker seg utrolig langt for å gjøre kunden fornøyd og er alltid tilgjengelig for å hjelpe om man lurer på... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vesken var som beskrevet, veldig fornøyd med den:) Litt dårlig pakket og papiret hadde revnet i posten. Heldigvis var det ingen skade på vesken. Forhandler sa de var gått tom for esker ved denne f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Å kjøpe vesken gikk raskt og fint gjennom nettsiden. Den var godt pakket i forsendelsen som kom med post gjennom et halvt land. Vesken var en flott vintageveske som var i god stand.

Company details

Written by the company

Vintage vesker og tilbehør fra de mest kjente motehusene. Autentisitet garanteres.

4.6

3-star
2-star
1-star

Anbefales

Produktet var helt i tråd med beskrivelsen og servicen fantastisk. Produktet ble levert i en fin pose med ekthetsbevis. Anbefaler gjerne denne selgeren til andre😊

16 September 2025

Kjempe fornøyd

Kjempe fornøyd. Anbefales. Rask levering. Veldig koselig innpakning med flere goodies i tillegg til bestillte varen. Fornøyd med kvalitet av bestillte varen.

2 September 2025

Rated 5 out of 5 stars

Sendte melding på instagram fikk svar nesten med en gang, veldig behjelpelig. Blir å handle her flere ganger.

27 August 2025

Rated 4 out of 5 stars

Flott veske:)

Vesken var som beskrevet, veldig fornøyd med den:)
Litt dårlig pakket og papiret hadde revnet i posten. Heldigvis var det ingen skade på vesken. Forhandler sa de var gått tom for esker ved denne forsendelsen.
Ellers ingenting å utsette på handelen:)
Raske svar når jeg har lurt på noe.

6 August 2025

Takk for tilbakemeldingen 😁

Fantastisk service

Fantastisk service, tålmodighet og kommer til å kjøpe fra her igjen!!

29 July 2025

Alltid hyggelig handel

Alltid hyggelig handel , og alt jeg har kjøpt har svart til forventningene.God kommunikasjon og gode bilder, bidrar til at det ikke blir negative overraskelser .Var i utgangspunktet skeptisk til å kjøpe vintage , men vintagequeen har gjort at jeg har skiftet mening.

6 June 2025

Rated 1 out of 5 stars

Veldig dårlig service

Veldig dårlig service.

5 May 2025
Unprompted review

Reply from Vintagequeen

Når du selger vesker til en vintage butikk så er det ingen hemmelighet at vi må tjene penger på den!

Rated 5 out of 5 stars

Troverdig og dedikert til vintage🙌🏻

Strålende fornøyd med vesken🤩 Tilstand er som ny og alltid like god service fra Vintagequeen. Kan anbefales på det sterkeste☺️

20 March 2025

Enkel og grei handel

Enkel og grei handel. Fikk god informasjon underveis. Veska var pakket fint inn da den kom. Veldig fornøyd med hele handelen.

6 February 2025

Rated 5 out of 5 stars

Jeg mottok min mulberry del rey…

Jeg mottok min mulberry del rey 28januar etter avtale. Superrask levering vesken var i nøyaktig tilstand som beskrevet. Jeg er super fornøyd med vintageqeen.

22 January 2025

Take a closer look