ontzettend leuke kinderkleding
ontzettend leuke kinderkleding, goede kwaliteit. snelle verzending goede klantenservice zoals het echt hoort !
Ik ben zeer tevreden met mijn producten, zodra ik ze had besteld waren ze snel binnen. Ook ben ik erg te spreken over de kwaliteit. Al met al ik ben er blij mee!
Kleding voor mijn kleindochter besteld, snel geleverd. Zeer tevreden.
Ik koop al jaren dit fantastisch leuke merk, zoon en dochter zijn er ook enthousiast over dus moeder ook blij haha. Ik koop meestal in een winkel maar ook online wat altijd snel geleverd wordt, dus zeer tevreden!
Prachtige kleertjes voor mijn dochter, pasvorm en materiaal van zeer goede kwaliteit.
Wegens drukte bestelling wat later gekregen na melding super netjes geholpen door de klantenservice en zelfs nog een extra kortingscode voor de volgende bestelling.
Uitstekende service!
Super leuke kleding voor mijn kleine.
Geweldige kwaliteit!
Ik ben zeer tevreden en ga zeker meer aankopen doen.
Overzichtelijke website. Veel keuze. Duidelijke foto’s van de producten en verzending snel.
Geen mogelijkheid tot contact per mail en telefonisch, krijg geen reactie. Al 2 weken wacht ik op mijn bestelling. Indien de bestelde items niet binnen 5 werkdagen ontvangen worden zal ik juridische stappen ondernemen. Jammer dat het zo moet. Eerst maar eens beginnen met een sommatie.
Slecht reclames die niet kloppen en manager in roermond neemt de verantwoordelijkheid niet. Want het is uitgezonderd maar dat is nergens te lezen
Samplesale 4 mei besteld en betaald.
Nu, 13 juni, nog steeds niets ontvangen.
Er wordt niet op meerdere mails gereageerd.
1x aan de telefoon gehad waar werd gezegd dat ik max 7 juni een track and trace zou ontvangen. Niets.
Na meerdere pogingen deze week om te bellen wordt er niet opgenomen.
Van een bedrijf zoals Vingino had ik dit totaal niet verwacht.
Super slecht, tijdens sample sale items besteld waar er 2 dingen niet van zijn geleverd. Reageren niet op mail en krijg ze telefonisch niet te pakken!
Sample sale bestelling gedaan, nog steeds niets ontvangen!
4 mei een bestelling geplaatst, zou met een paar weken bezorgd worden, dan ineens krijg je een mail dat de uiterste verzenddatum 7 juni is, nou niet dus!
Stuur je een mail waar je geen antwoord op krijg en telefonisch kunnen ze niks voor je doen.
Waardeloos!
Al jaren koop ik bij de sample sale wat items. En elke keer weer word het niet optijd geleverd. Jullie zouden na al die jaren toch de levertijd eens beter moeten kunnen inschatten.
Ik heb als 1 van de eerste besteld. 2 a 3 weken levertijd stond erbij. En dan op de laatste dag van week 3 krijg je een mail dat het nog 2 weken kan gaan duren.
Neem dan ook niet zoveel bestellingen aan als je het niet aan kan! Of noteer gewoon direct dat het 5 weken duurt. Nu houd je mensen aan het lijntje
Ik kocht een winterjas bij vingino. Ze adverdeerden dat je bij die aankoop een muts en rugzak bijkreeg. Deze werden niet meegeleverd. Ik nam contact op met de helpdesk en stuurde meerdere reminders. Ik heb hier nooit een antwoord op gekregen. Service na verkoop trekt duidelijk op niets!
Learn more about other kinds of reviews.