Artikel zou verzonden zijn op 18/05 en momenteel 24/05 nog steeds niet aangekomen. Het trackingnummer wordt nog steeds niet herkend. **edit: nog steeds herkenning voor de trackingnummers. Mail ges... See more
Company replied
Company replied
Hier hetzelfde.... 23/05/2020 een bestelling geplaatst voor 80,00 euro. Ondertussen al verschillende keren gemaild, "vertraging, maar deze week zal het zeker geleverd worden"F.... BULLSH*T. Heb nu o... See more
Commande d’un tapis de course jamais reçu aucune réponse aux mails que j’ai envoyés , bien sûr l’argent encaissé Ne pas commander sur ce site
Niet tevreden, je moet er zelf achteraan wanneer de levering komt, dan betaal je extra voor deel levering en de rest komt dan niet meer... word niet gereageerd op mail
Online de leukste workout essentials shoppen. Je vind ze allemaal op Vibefit.nl
Postbus 215, 1131GZ, Volendam, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ne pas commander sur ce site
Je n'ai jamais reçu mon tapis. Arnaque. Voleur.
Arnaque. Je n’ai jamais reçu mon article qui a été payé. J’ai écris à plusieurs reprises en e-mail aucune réponse. Ne commandez surtout pas
Keine Ware . Erstattung angefragt. Keine Rückmeldung. Seite nicht mehr online. Das sind Betrüger
26/05 sportkleding besteld. €139,83 betaald. Na 6 weken beginnen met mailtjes te sturen. Nooit antwoord. enkel een automatisch bericht. Website uit de lucht. Ga ervan uit dat de vogel is gevlogen. Nu proberen om een claim in te dienen bij PayPal. Heb er een hard hoofd in...
Waardeloos, had sportkleding besteld, 3 maanden later ontvangen. Retour gezonden, een lelijk mailtje terug dat het net binnen de termijn van retourneren was. En nu inmiddels al een maand wachten op m’n geld. Ik vrees dat ik dat geld niet meer terug ga zien.
deel van mijn bestelling gekregen.. en nu werkt de webesite niet meer. Kunnen we hier iets aan doen?
Ik heb mijn bestelling NOOIT ontvangen. We zijn 13/07/2020. Mijn bestelling is geplaatst in mei ... HATELIJK ZO EEN SITE ALS DEZE !!!!!!!!! NOOIT BESTELLEN HIER, WANT JE KRIJGT NIETS IN DE PLAATS. GELD KWIJT !!!!!
Echt super triest, ik lees nu dat bij andere mensen ook hetzelfde is gebeurd als bij mij. Gekocht, betaald, nooit mijn bestelling binnen gekregen...
Heb nu ook gevraagd om mijn geld terug te storten, zoals ik het hierboven lees zal het wellicht niks worden. Ik ben mega pissed.
1 ster is zelf teveel voor dit malafide bedrijf. In maart 2020 voor ruim 122 euro aan artikelen besteld. Dacht dat wegens Corona er vertraging in de levering zat maar heb na enige tijd toch gemaild waar mijn bestelling bleef. Ontving vervolgens maar een deel van de bestelling. Waardeloze rotzooi waarvan de kleuren en maten niet kloppen. Zonder labels etc. Alles retour gezonden en ook het andere deel wat ik maar niet ontving geannuleerd. Kon zgn niet omdat het al onderweg was. Niet dus. Enkele emails verder hebben ze toch zelf alles geannuleerd. Tja en nu mijn geld terugstorten. Niet dus. Zou zgn zweven bij stichting Mollie. Moest mijn bankrekeningnr doorgeven maar we zijn nu weer weken verder en nog steeds niets. Standaard emails dat ze wegens drukte niet meteen kunnen reageren maar dit binnen 24 - 48 gaan doen. Klopt totaal niet. Je wordt compleet genegeerd! Nooit maar dan ook nooit (meer) iets bij VibeFit bestellen. LET OP!!!! Het zijn enorme oplichters die niet van plan zijn bij annulering je geld terug te storten!!!
Duurt lang en slechte service , nog steeds maar de helft binnen.
Ik heb 4 mei een bestelling gedaan is nu 7 of 8 weken is nog steeds niet mijn sportkleding binnen. 1 setje 1.5 week geleden binnen gekregen van de 9 kleding stukken die ik gekocht heb. Heb veel gemaild en wordt wel terug gemaild dat het zolang duurt bij distributiecentra. Maar duurt nu wel erg lang. Ze gaan wel wat anders verzinnen als het deze week niet binnen krijg. Maar goed. Ff afwachten.
Ontevreden, kleur is niet zoals op foto. Heel lang moeten wachten. Komt van china
Bestelling niet ontvangen, maar wel betaald.
Geen reactie per mail en nu ook geblokkeerd op Facebook.
Op 26 maart een bestelling geplaatst van maar liefst 80 euro, vele mailtjes gestuurd omdat de bestelling weg bleef. Ze antwoorden af en toe en zeggen dat m'n pakje vertraging heeft. Oké begrijpelijk..
Het bleef nog steeds weg, ik bleef mailen, ze antwoorden niet meer, ze hebben me geblokkeerd op Facebook en instagram!
Ik ben blijven mailen, ze begonnen kwaad te worden omdat ik Zogezegd beweerde dat ze oplichters waren maar dat heb ik nooit gezegd in mail! Ik wou gwn m'n pakje of m'n geld trg! Ze hebben dan, ongevraagd, mijn pakje geannuleerd en zeggn dat m'n geld trg gestort word. Dat was op 14 mei. Ondertussen maand later en m'n geld staat er nog niet op! Oplichters!!!
totaal niet tevreden jullie heben de verkeerde maat opgestuurd. dus de fout ligt bij jullie en ons voor de kosten laten opdraaien om dit terug te sturen is totaal on klantvriendelijk.En zeker de manier waarop.
Learn more about other kinds of reviews.