VetProvide Reviews 18

2. Equestrian Store
  3. Horse Riding Field
  4. Pet Store

Written by the company

VetProvide is a Swedish online supplier of professional-grade equine and pet healthcare products. Founded on a passion for horses and a commitment to genuine care, we offer a carefully selected range that goes beyond standard equestrian retail, bringing medical-grade quality and specialist expertise to the Nordics and Europe. Our assortment covers the full spectrum of everyday and specialist animal healthcare, including wound care and cleansing, hoof care, bandages and dressings, hygiene and disinfection, supplements, grooming essentials, syringes and needles, and seasonal care products. Every product in our range is selected to the highest standard of efficacy, safety, and reliability, sourced from reputable brands trusted by professionals in the field. Swedish healthcare standards are among the highest in the world, and that ethos runs through everything we do. When you order from VetProvide, you can trust that quality and safety have already been considered on your behalf. We supply retailers, clinics, and equestrian businesses with straightforward ordering, fast delivery, and a personal level of service built on genuine expertise and care. Whether you are stocking your shelves, equipping your practice, or caring for your own animals, VetProvide is here to make that care simpler, more accessible, and more confident. Passion for horses. Expertise in care.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from VetProvide

Tack, och förlåt att vi inte svarade tidigare! Enkelt, snabbt och smidigt är precis den upplevelse vi vill att varje kund ska ha. Vi är glada att det kändes så för dig.

Rated 5 out of 5 stars

bestelt en redelijke snel verzonden …

bestelt en redelijke snel verzonden door het bedrijf . met een week het product binnen . wel tevreden

27 November 2025

Reply from VetProvide

Dank je wel, Elvira, en sorry voor de late reactie! Fijn om te horen dat de bestelling binnen een goede tijd is aangekomen en dat je tevreden bent. We werken er altijd aan om de ervaring zo soepel mogelijk te maken voor onze internationale klanten. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Reply from VetProvide

Tack, och förlåt att vi inte svarade tidigare! Som förväntat är det högsta beröm för oss, det betyder att vi gör vårt jobb konsekvent. Vi hoppas kunna fortsätta leverera precis det varje gång.

Bra service

Bra service, snabba på att svara på mail och alltid snabba leveranser.

1 September 2025

Reply from VetProvide

Tack, Sara, och vi ber om ursäkt för det försenade svaret! Snabba svar och snabba leveranser är två saker vi verkligen är stolta över. Det är fantastiskt att höra att båda gör skillnad för dig. Vi ser fram emot att fortsätta finnas där när du behöver oss.

Rated 5 out of 5 stars

Bra service och produkter samt snabba…

Bra service och produkter samt snabba leveranser

19 August 2025

Reply from VetProvide

Tack, och förlåt för det försenade svaret! Fantastisk service är något vi arbetar hårt för att leverera varje dag. Att höra att det märks betyder allt för oss.

Fantastisk service!

8 August 2025

Snabb och trygg leverans

Snabb och trygg leverans

5 August 2025

Reply from VetProvide

Tack för de vänliga orden och förlåt att vi först nu återkommer! Din rekommendation betyder mycket för ett litet företag som vårt. Vi fortsätter att göra vårt bästa för att förtjäna det.

Rated 5 out of 5 stars

Online spray voor de insecten besteld…

Online spray voor de insecten besteld voor België te verzenden, vlotte verzending ,en de centaura helpt echt super.b

17 July 2025

Reply from VetProvide

Dank je wel, Katleen, en sorry dat we niet eerder hebben gereageerd! We zijn blij te horen dat de levering naar België vlot verliep en dat de Centaura zo goed werkt. Het is een product waar we echt in geloven. We hopen je vanuit Zweden te blijven ondersteunen!

Reply from VetProvide

Tack för dina vänliga ord om vår leveranshastighet, Annika, och förlåt att vi inte svarade tidigare. Vi noterade att din recension är betygsatt med en stjärna, vilket vi misstänker kan ha varit ett misstag. Vi hoppas att din upplevelse var lika positiv som dina ord antyder. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med.

Snabb leverans!

Snabb leverans!

17 June 2025

Reply from VetProvide

Tack, och förlåt för det sena svaret! Kort och koncist, precis som våra leveranser. Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att hjälpa dig igen.

Som förväntat

Allt fungerade snabbt och enkelt

11 May 2025

Snabb o bra service

Enkelt, snabb o bra service

2 April 2025

supersnabb leverans

30 March 2025

Reply from VetProvide

Tack så mycket, och förlåt att vi inte svarade tidigare! Snabb leverans och bra värde är kärnan i vad vi gör. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att vi ses igen snart.

Magiskt sortiment!

25 March 2025

Reply from VetProvide

Tack, Anna, och förlåt att vi först nu återkommer! Ett magiskt sortiment är precis vad vi strävar efter. Vi arbetar hårt för att hitta produkter som verkligen är användbara och ibland lite svåra att hitta någon annanstans, så det här betyder verkligen mycket att höra. Vi hoppas kunna fortsätta överraska dig!

Snabb leverans, rekommenderas!

3 February 2025

Snabb leverans.

18 December 2024

Jättenöjda

Snabba leveranser och ett toppensortiment :)

12 December 2024

Reply from VetProvide

Tack så mycket, Stockholm Ridsport, och förlåt för det sena svaret! Att veta att ett annat hästföretag är jättenöjt med både vårt sortiment och våra leveranser betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta stödja er och era kunder.

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser

14 November 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look