Ook een glucometer besteld en net zo als bij iedereen een saturatie/hartslagmeter gekregen. Ik heb inmiddels drie keer gemaild met hun bij hun eerste antwoord 10% retour, tweede antwoord 30% retou... See more
See what reviewers are saying
Update ervaringen met glucose meter. Heb een mail gestuurd en gezegd dat het geen glucose meter is maar een pulse/oxymeter. Hun reactie (in het kort): Ik heb uw bestelling gecontroleerd en kan bev... See more
Net als alle andere kopers heb ik niet gekregen wat ik heb besteld. men biedt aan 50% te vergoeden, maar daar blijft het bij. Geen inschrijving KVK, geen leveringsvoorwaarden, niet wettelijk retourne... See more
Ben net als zovelen belazerd.
Ook een glucometer besteld en net zo als bij iedereen een saturatie/hartslagmeter gekregen. Ik heb inmiddels drie keer gemaild met hun bij hun eerste antwoord 10% retour, tweede antwoord 30% retour.
Ik heb ze inmiddels in gebreke gesteld en eis binnen 14 dagen mijn bestelde glucometer kunnen ze hier niet aan voldoen het gehele bedrag retour.
Tevens na het aanbrengen van twee batterijen is het apparaat niet meer uit geweest, de aan en uit schakelaar werkt niet.
Voel me net als zovelen opgelicht.
Wacht nu af op antwoord, wordt vervolgd.
Update ervaringen met glucose meter.
Update ervaringen met glucose meter.
Hun reactie (in het kort): Ik heb uw bestelling gecontroleerd en kan bevestigen dat u het juiste artikel heeft ontvangen. Het apparaat dat u heeft ontvangen, meet uw bloedsuikerspiegel, evenals andere belangrijke gezondheidsindicatoren zoals het zuurstofgehalte in het bloed (SpO2) en uw hartslag. Het is ontworpen om u te helpen uw gezondheid eenvoudig en effectief te monitoren.
Ik kan het terugsturen naar China of 10% restitutie krijgen.
Mijn reactie op deze mail zal ik maar niet neerzetten.
Glucometer besteld en Oximeter gekregen.
Glucometer besteld en Oximeter gekregen,blijven beweren dat dit toestel het bloedsuikergehalte meet. Oplichting pur sang en die blijven maar voorts doen,ik eis mijn geld terug en ben eens benieuwd wanneer dit zal zijn.
Belazerd
Belazerd : 1e kostte €35,- 2e€10,- glucomtr. Nou niks ontvangen, betaald 7 Mei. Weg geld ! Vieze oplichters! Stom , stom , stom van mij . Voortaan eerst revieuws lezen !! Ga aangifte doen!
Oplichting van het slimste niveau
Geen inschrijving KVK, geen leveringsvoorwaarden, niet wettelijk retourneren, etc. Oplichting van het hoogste niveau.
Ook ik ben belazerd,
6 april 2025 een glucometer besteld,maar die werkt voor geen meter.
Het is gewoon een zuurstof meter!!!We zijn echt belazerd!!!
Ik had geen reviews gelezen,maar zo besteld voor mijn suiker te meten.
Ik dacht dit is het.Maar het is echt Chinese rotzooi.
Had ik maar de reviews gelezen,eerste dat ik het via de site naast Facebook besteld heb.
Na heel veel heen en weer mailen, (telefonisch helemaal niet bereikbaar)
Heb ik 50 % terug gestort gekregen.
Ik wil Max ombudsman nog op de hoogte brengen van wat ik heb meegemaakt.
Hoop dat ze naar deze site kijken en Radar kan ook nog!!!
Iedere diabeet wil van het prikken af en daar maken ze gewoon misbruik van.
Arme mensen je word opgelicht door deze mensen.KOOP deze meter niet,want hij doet het niet en je bent opgelicht!!!
Net als vele anderen
Net als vele anderen, blijkt nu, gewoon genaaid. Niks glucometer, gewoon een ordinaire oximeter van 2 euro. Stel zwendelaars, oplichters en dieven
Niet bestellen
Ik zag de Glucometer voorbij komen en dacht dat is gemakkelijk. Heb er op 8 april 2 besteld want die waren € 39,90. (Een thuis en een in de auto).
Vandaag 18 april werden ze geleverd.
Ik was erg enthousiast en heb er gelijk 2 AAA batterijen ingedaan. Ja hoor het display lichte op.
Gebruiksaanwijzing ontcijferd en getest. Mijn vinger tot het einde in de clip en op de startknop gedrukt.
Er komen inderdaad 2x3 characters bij voor de gemeten waarde maar die blijven knipperen. Alle twee doen ze hetzelfde: blijven knipperen.
Als ik verder kijk staat er niks van GlucoMeter op maar dat het een pulse Oximeter is.
Dit is iets heel anders.
Wat een oplichters.
Niet kopen en aangifte doen bij de politie.
Dit ga ik ook doen.
Ik heb besteld op 16-04-2025
Ik heb besteld op 16-04-2025, dus slechts twee dagen geleden. Wat gaf de doorslag? Juist ja, Trustpilot beoordeling was een 4,5...... Hoe kan dit? Noot, nadat ik bestelde kreeg ik nog het voorstel voor een "expreslevering". Kosten € 5. Ik akkoord en betaald. Een seconde later kreeg ik ook de melding dat "oorlog Ukraine...."
Ik heb glucotrack besteld en krijg puls…
Ik heb glucotrack besteld en krijg puls oximeter ,zeggen dat dit hetzelfde is. Wil mijn geld terug . Ik mag het terug sturen naar china á 52 € of 10% terug krijgen. DIT ZIJN OPLICHTERS.KOOP HIER NOOIT.!!!!!!!!Zijn niet telefonisch te bereiken is gewoon bandje dat het zo druk is en alle lijnen bezet zijn ,dan wordt je verbroken . Maar ze hebben helemaal geen telefonische helpdesk.
Pas heb ik via een andere site zo
Pas heb ik via een andere site zo, n apparaatje besteld en het was ook een oximeter. Ze proberen het nu zeker via een andere site. Ik heb het bij de politie aangegeven en toen kreeg ik mijn geld wel terug.
Wanneer gaat trust iets doen aan deze…
Wanneer gaat trust iets doen aan deze oplichters.
Ook opgelicht
Ook ik ben opgelicht niet een keer maar twee keer ik verwachtte een glucosemeter maar kreeg een goedkope oxi en pulse meter tot twee keer aan toe ook bij de site van verzacht.ik bestel daar nooit meer iets.ikvoel me opgelicht.2x 30 euro weg....
Mijn eigen schuld of niet het blijft oplichting.
Net als alle anderen heb ik geen…
Net als alle anderen heb ik geen Glucometer ontvangen, maar een Oximeter. Een onleesbare handleiding.ik voel en ben belazerd.
Welcome to the club
Schrijf mij maar ook erbij oximeter (oxidant, zuurstof) ipv glucometer (glucose) ontvangen. Het duurde bijna een maand na bestelling en klein document met mini letters. WAARDELOOS
houden vol dat een cluco meter het…
houden vol dat een cluco meter het zelfde is als een oxi meter krijg 70% terug betaald maar heb nog niets gezien waardeloos!!!!!!!!!!
Ontvangen een Pulse Oximeter in plaats…
Ontvangen een Pulse Oximeter in plaats van een Glucosan meter. Ik kan deze terugsturen op mijn kosten naar China. Ze willen mij tegemoet komen met 30% refund. Ze nemen in deze hub verantwoordelijkheid niet. Ze beweren in eerste instantie ook nog dat ze de juiste meter hebben gestuurd. Geen vertrouwen dat het nog een keer goed komt.
Net als alle anderen heb ik geen…
Net als alle anderen heb ik geen Glucometer ontvangen, maar een Oximeter. Een onleesbare handleiding, en hij werkt ook niet. Iemand aan de lijn krijgen lukt niet. Gewoon oplichterij, ik bestel daar nooit meer iets. In idd de eerste keer dat ik via Internet belazerd ben
Net als vele voormij een oxidemeter…
Net als vele voormij een oxidemeter ontvangen. Ik ben nu voor het eerst via internet bestelling genept. Stom dat ik niet eerst de firma hebt onderzoekt op recensies. Ik mag nu aansluiten bij de ontevrede zich belazerd voelde mensen.
Oplichters ook 2 oximeters gekregen.
Oplichters ook 2 oximeters gekregen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.