Vi har lige haft Nicklas Houkjær ude at give bud på samtlige forsikringer , hvor alt blev gået igennem . Han fortalte os om , hvad diverse betød for os hvis vi tog noget med , undlod noget andet... See more
See what reviewers are saying
Vil varmt anbefale vendia forsikring. Vi havde vandskade i vores køkken. Vi ringede til vf. Og der gik kun 1 time Ca så havde vi talt med dansk skadeservice som vf havde kontaktet angående vores sag.... See more
VI havde besøg af Jakob, som gennemgik vores forsikringer. Han var super velforberedt og havde godt styr på hvordan vi var- og kunne blive dækket. Jakob havde også sat sig ind i andre forsikringssel... See more
Company replied
En kæmpe anbefaling af vores assurandør Jakob Jonstrup. Vi manglede et sted at samle alle vores forsikringer og en som kunne forklare os de forskellige forsikringsbegreber som gav mening f... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Hos Vendia Forsikring er det kunden, der er i fokus og vi tilbyder kundetilpassede forsikringsløsninger til både private og erhverv. Tilgængelighed og nærværende rådgivning er en stor del af vores succes og derfor er personlig kontakt en selvfølge hos Vendia Forsikring. Du er altid velkommen til at kontakte os på 53510004, hvis du har spørgsmål.
Vandværksvej 32, 9800, Hjørring, Denmark
- info@vendiaforsikring.dk
- vendiaforsikring.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Rådgivning og vejledning ifb med sygdom…
Rådgivning og vejledning ifb med sygdom på rejse.
De ringer uopfordret !!
De ringer uopfordret til os på Robinsonlisten.
Godt nok beklagede og undskyldte sælgeren, men her er 1 stjerne, så de måske tænker sig lidt bedre om inden de laver blind kold kanvas opkald.
5-stjerner til Jakob og hans personlige rådgivning!
Vi havde en rigtig god oplevelse med Jakob og Vendia Forsikring!
Jakob var forbi til en gennemgang af vores forsikringer, hvilket var utroligt informativt. Alle vores forsikringer, som er spredt i øst og vest blev gennemgået, og vi fik konkret rådgivning i hvilke ting som så fornuftige ud og hvad vi burde være opmærksom på.
Meget personlig rådgivning og en rigtig god oplevelse for os som ikke har forstand på forsikring! :-)

Reply from Vendiaforsikring
Jacobs kompetente rådgivning .
God og kompetent rådgivning , hvor vi føler os godt tilpas . Kan varmt anbefales .
Har haft Jakob som assurandør i 1år ca
Har haft Jakob som assurandør i 1år ca. Det har været super. Kan varmt anbefales👍🏻

Absolut anbefalingsværdig…
Absolut anbefalingsværdig forsikringsassurandører. Jeg har haft Bo Bjørn som kontaktperson i nogle år. I sommer løb jeg alt igennem og fik et tilbud fra et andet firma. Bo var konstruktiv if. til de ting, som der skulle justeres, og vi fandt en rigtig god løsning.

Reply from Vendiaforsikring
Vi havde besøg af Jacob Jonstrup…
Vi havde besøg af Jacob Jonstrup Christensen, som gennemgik vores forsikringer.
Han var venlig og kompetent, og vi flyttede vores forsikringer til Vendia forsikring. Vi er yderst tilfredse med skiftet, og ikke mindst, er det med mindst ligeså god dækning (på nogle forsikringer bedre), og samtidig er det billigere.
De bedste anbefalinger herfra
Kirsten og Erik Bøhlers

Skade på bil
Skade på bil
jeg har haft en skade på bil efter sommerferien sydpå. Ringede på dagen og anmeldte det og fik hurtigt instruks i hvordan processen skulle forløbe.
Jakob Jonstrup Christensen ringede kort tid efter for at høre om alting var som det skulle og ville tilsikre sig jeg ikke havde uafklarede spørgsmål. Virkelig god service.
Jeg kan kun anbefale Vendiaforsikring

Reply from Vendiaforsikring
Super service og kundemindet…
Super service og kundemindet rådgiver/assurandør. Støtte anbefalinger herfra

Kommet for at blive
Jeg havde besøg af Jakob, som gennemgik min tidligere forsikring sammen med mig. Han var god til at oversætte forsikringssprog til almindelige situationer med udgangspunkt i mit eget liv.
Han og Vendia kunne give mig bedre dækning til en bedre pris. Bruger sjældent min forsikring men alligevel husker Jakob mig og følger op på om min situation stadig tilsvarer min dækning.
De gange jeg har har haft brug for forsikringen eller rådgivning er jeg blevet mødt i øjenhøjde og har fået en god behandling.
Jeg er rigtig glad for at have skiftet til Vendia og for at have Jakob som forsikringsrådgiver, han er nem at komme i kontakt med og han tager sig altid tid, og følger op.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Vendiaforsikring og Jakob.

Reply from Vendiaforsikring
Jeg fik en rigtig god og personlig snak…
Jeg fik en rigtig god og personlig snak med Jakob om vores daværende forsikringer/selvskab og min kone og jeg blev hurtig enige om at skifte til Vendia.
Jakob fremhævede b.la. deres ulykkesforsikringer og hvor god en dækning de kunne tilbyde. Dette betød meget for vores familie.
Servicen er altid i højsædet, når vi har spørgsmål eller brug for hjælp vedr vores forsikringer.
Vi kan kun anbefale dette selvskab og er fuldt ud tilfredse med servicen.

Store anbefalinger herfra
Store anbefalinger herfra, hurtig behandling af sag og ekstra stor tak til Jakob Jonstrup for altid at tage telefonen eller ringe tilbage hurtigst muligt 👌🙂

Reply from Vendiaforsikring
Gode forsikringer til gode priser
Jakob er altid imødekommende og realistisk. Han lytter og er troværdig i hans arbejde. Vi er meget tilfreds med Vendia Forsikring.

Reply from Vendiaforsikring
troværdig og altid indenfor rækkevidde
troværdig og altid indenfor rækkevidde. Vi er glade for at have Jakob til at råde og hjælp os med vores forsikringer.

Super oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Super imødekommende og hjælpsom, Jakob fra Venedig forsikring har hjulpet os med at lave en rigtig god forsikring på både hus, bil og ikke mindst os selv og vores børn. Kæmpe 5 stjernet oplevelse med Jakob ⭐⭐⭐⭐⭐

Reply from Vendiaforsikring
God dækning, fornuftige priser og altid professionel kundebetjening
God dækning, fornuftige priser og altid professionel kundebetjening fra vores rådgiver Bo Bjørn Jensen. Har været kunde i flere år - Vendia Forsikring kan varmt anbefales.

Reply from Vendiaforsikring
Stor ros til VendiaForsikring og vores…
Stor ros til VendiaForsikring og vores personlige rådgiver Tobias. Vi kan altid regne med hurtigt og god kontakt - uanset om nyt skal forsikres, der skal ske ændring på eksisterende forsikring eller der, som for os for nylig, er sket en skade. Vi føler os trygt og godt rådgivet og forsikret af VendiaForsikring og Tobias.

Super kundeservice
Tobias fra Vendiaforsikring, svarer altid når jeg ringer
og de opgaver jeg har, bliver løst på bedste vis.
5 stjerner herfra :)

Reply from Vendiaforsikring
Et forsikringsselskab hvor man kan…
Et forsikringsselskab hvor man kan mærke tilgængelig bliver vægtet meget højt blandt personale, dejligt man kan få fat i nogen på telefonen når man har brug for hjælp. Smilende personale i forretningen, kun stor ros og anbefaling herfra.