Vanroven Reviews 34

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mijn nieuwe blouse is echt een favoriet geworden licht mooi afgewerkt en ideaal voor zowel werk als vrije tijd dit was zeker niet mijn laatste bestelling

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Let op oplichting!!

Ik dacht een mooie trui te hebben gekocht bij van Roven modehuis voor € 45 maar het werd de slechtste ervaring ooit bij een webshop. Na 1 week een e-mail gestuurd waar mijn trui bleef waarop ik geen duidelijk antwoord kreeg maar wel dat ik vooral meer moest bestellen bij Van Roven. Uiteindelijk na meer dan 3 weken een veel te kleine trui toegezonden gekregen van zeer slechte kwaliteit rechtstreeks vanuit China waar die denk ik nog geen € 10 heeft gekost. Op e-mails om de trui retour te sturen en mijn geld terug te storten geen enkel antwoord gekregen, het bleef stil aan de kant van Van Roven.
Inmiddels aangifte gedaan bij de politie, melding gemaakt bij ACM en de buitenlandse bank van G. Heijnen de man achter vanroven.nl volgens de website van vanroven.nl.
Ik heb ook hulp gezocht bij nietbezorgd.nl en die hebben de webshop inmiddels officieel in gebreke gesteld wegens het retourprobleem van mijn bestelling.
Niet bestellen bij dit "modehuis" het is oplichting!

2 November 2025

Laarzen

Ik heb dames laarzen besteld in maat 39 maar ik krijg maat 37. Ik heb verschillende keren gebeld en gemaild, maar krijg geen reactie. Achteraf zag ik dat het uit China kwam. Bestel hier NIET.

15 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ik dacht een product in Nederland te…

Ik dacht een product in Nederland te kopen maar het kwam van ver. Het duurde daarom ook erg lang voordat ik mijn pantoffels ontving. Meerdere mails gestuurd waarom het zo lang duurt. Geen antwoord ontvangen. Uiteindelijk wel tevreden met de pantoffels.

4 December 2025

Koop hier niets. ROTZOOI

Ik heb hier een winterjas besteld en na weken eindelijk ontvangen. Het is waardeloze troep. Geprobeerd om te bellen maar je krijgt geen contact, ook via mail wordt er niet gereageerd. Ik heb een melding gedaan bij ACM, dus ik hoop dat er iets mee gedaan wordt en dit bedrijf niet meer profiteert van onze centen. Ik ben mijn geld kwijt maar ik hoop dat ik andere mensen kan waarschuwen om geen zaken te doen met deze site.

21 November 2025
Rated 4 out of 5 stars

De service was top

De service was top. Ik had een vraag over de maat en kreeg super snel een duidelijk antwoord. Toen het pakketje kwam, paste het meteen perfect.

17 October 2025
Rated 3 out of 5 stars

Een prima winkelervaring

Een prima winkelervaring. Ik heb een outfit gevonden die er leuk uitziet en best comfortabel zit. De materialen voelen oké aan, al had ik iets meer kwaliteit verwacht.

4 November 2025

Niet eerlijk zaken doen

Bestelling was totaal niet wat ik bestelde. Kreeg geen retour adres en geen geld terug. Heel veel contact gehad ook met de consumentenbond en ASM. Tot mijn grote verbazing heb il het hele bedrag vanmorgen op mijn rekening ontvangen. Het heeft bijna 2 maanden geduurd.

5 October 2025

Dit bedrijf niet betrouwbaar

Dit bedrijf lijkt niet betrouwbaar. Reageert traag en niet correct op verzoek tot annulering. Hoewel binnen 24 uur na aankoop de bestelling geannuleerd, toch een reactie met de melding dat mijn aanvraag te laat kwam en de order al verwerkt was.
Uiteindelijk wel iets ontvangen wat op een jas lijkt, maar daar is alles mee gezegd. Ik hoop dat degene die hier een slaatje uit wil slaan, geniet van de binnengeharkte euro's. Een melding bij ACM Consuwijzer waard.

20 November 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look