Umuligt at komme i kontakt med!
Har skrevet 3 gange om at sende en vare retur har overhovedet ikke fået svar. Så den tillid de reklamerer med er langt væk.
Umuligt at komme i kontakt med!
Kvaliteten af produktet er alt for ringe og svarer ikke til det man forventer af billederne!!
Har skrevet til support men får ikke svar!!
Kan ikke finde returlabel nogen steder!!
Under Refusionspolitik på deres hjemmeside får man oplysninger om GDPR!?!
Virkelig dårlig kundeservice. Produktet er af meget ringe kvalitet. Det er på ingen måde pengene værd.
Ventede for det første lang tid på varen og havde i den periode skrevet flere mails til dem uden at få svar. Så kom kjolen! Men grotesk oplevelse at åbne pakken! Kjolen er ikke i nærheden af at ligne det produkt jeg havde bestilt!! Billigt udseende, ugenkendeligt materiale og komplet andet design end på hjemmesidens billeder!!! Lignede noget til en 10’er fra Temu! Har bedt om refusion da de jo lover 30 dages gratis returret - men har fortsat ikke hørt fra dem. Skandale!
Har bestil en kjole den 1.4 kom den 22-4
Ordre nr 2687 skriver flere gange efter en retur label får bare en ny hjemmeside
Ingen tlf nr ?? Ved ikke hvad de har tænkt sig
Har skrevet 2 gange ang min ordre jeg ikke har modtaget, men har intet svar fået👎
Du kan lige så godt handle direkte med Temu. Dette er bare en af de sider som videreformidler varer derfra og tager sig godt betalt. Kvaliteten af det tøj du får er ligeså ringe og svarer ikke til beskrivelsen. Der er ingen mulighed for retur, ingen følgeseddel eller anden dokumentation med pakken, ingen bekræftelsesmail på køb, ingen faktura.
Dette er IKKE en rigtig butik i København. Billederne er AI-genereret.
Tog chancen efter et opslag på fb. Hjemmeside var ok, mail adresse ok. CVR ok. Ingen anmeldelser på trustpilot - men mit ordre nr var 2630… firma stiftet i 2026 Var afklaret med at jeg måske ville miste mine 380,- MEN har modtaget min bestilling i dag 👏🏻 bestilte 22. Marts, og levering mellem 5-14 dage, så alt er som lovet. (Men var ikke klar over det var en Kina vare…) Maeryn™ – Elegant chiffonsæt - Ok ifh til pris og annonce. Top passer fint, buks lidt smal i lårvidden.