Var i Hellas Rodos og Tyrkia fra 09.04…
Var i Hellas Rodos og Tyrkia fra 09.04 til 23.04.24. Det var et bra opplegg. Men for mye mas om driks. Når de fikk for lite var det nesten pinlig masing om mer. De får det til å høres ut som den eneste lønn de får er driks. Men det tror jeg ikke. For etter en lang kampanje om å velge all incusive for den siste uken er jeg sikker. Da fikk vi beskjed at vi skulle bo på Pegasos Beach hotel. Når jeg spurte om det lå ved Faliraki fikk jeg nei. Og beskjed at det lå langt fra folk ikke noe i nærheten og han pekte på kartet hvor det lå i nærheten av Lindos. Han ss det samme til et annet par om hvor det lå. Så vi måtte bestille å betale for all mat på hotellet nå det var ikke mulig å få tak i mat innen ca10 km. Når vi kom fram til hotellet lå det i Faliraki og det var veldig lett å få ta i mat. Mange åpne steder. Snakket med andre som ikke bestilte noe mat fra TSS opplegget og de hadde ingen problemer med å få tak i mat verken i Tyrkia eller Rodos. Det er veldig ille å bli løyet for med viten og vilje. Han fikk garantert penger for alle all inklusive han solgte eller så hadde det ikke vært noe grunn til meget grov løgn. Det er lav mål. Selv om hotell var bra er det lite proft å bli løyet for.