Kwaliteit van kleding is slecht. De maten zoals aangegeven op de website kloppen niet: de kleding valt veel kleiner uit: 3x XL is medium.
See what reviewers are saying
Ik had een jas besteld die van Italiaans leer zou zijn maar was dus geheel van polyester. Bovendien leek de maat XL die ik besteld had meer op maat S Dus ik wilde eigenlijk alles terug sturen ma... See more
Snelle en correcte levering van een zeer goed product, een prachtige trui
Product blijkt zelfde te zijn wat je voor €0,80 bij TEMU kan kopen en zij rekenen er €24,95 voor. Retour moet naar china wat veel geld kost en je aan veel regels moet voldoen waardoor dat bijna onmoge... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Trendido – Stijlvol, Zelfverzekerd & Verfijnd Bij Trendido geloven we dat stijl en professionaliteit hand in hand gaan. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld voor wie moeiteloos elegantie en klasse wil uitstralen, of het nu op het werk, tijdens een meeting of een avond uit is. ✔ Hoge kwaliteit & tijdloos design ✔ Snelle en betrouwbare levering ✔ Klantgerichte service Ervaar zelf de verfijning van Trendido. Bestel vandaag nog en geef je garderobe een stijlvolle upgrade! Wat is jouw ervaring met Trendido? Laat een review achter!
Contact info
Netherlands
- trendido.nl
Replied to 35% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle en correcte levering van een…
Snelle en correcte levering van een zeer goed product, een prachtige trui
volgens verwachting
Kwaliteit van kleding is slecht
Ik heb tot op heden mijn bestelling nog…
Ik heb tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen.
Graag hoor ik waar mijn pakketje is en wanneer deze komt.
Is nu een maand geleden dat ik het besteld heb
gemakkelijk te bestellen
gemakkelijk te bestellen - goede info vanaf bestelling tot aflevering.
Al voor de 3e keer iets besteld bij…
Al voor de 3e keer iets besteld bij trendido en weer een fantastisch product !!! Super mooie sokken, goede kwaliteit.
Coulance
Ik had zelf de verkeerde maat opgegeven. Bij de nieuwe bestelling kreeg ik korting. Helemaal goed.
Snelle levering en prijs kwaliteits…
Snelle levering en prijs kwaliteits verhouding is goed
Ik heb de bestelde armband nooit…
Ik heb de bestelde armband nooit ontvangen en wel betaald!
Graag reactie!
Dank bij voorbaat!
Je kon de weg van de verzending goed volgen.
Ik had een jas besteld die van…
Bovendien leek de maat XL die ik besteld had meer op maat S
Dus ik wilde eigenlijk alles terug sturen maar dat zou dus een dure aangelegenheid worden want dat moest terug naar China en verzendkosten voor eigen rekening.
Daar werd nog al wat moeilijk over gedaan.
Kreeg wel de aanbieding om dezelfde jas met 50% korting te bestellen of 10% geld terug.
Bovendien zou ik bericht krijgen wanneer ze het thuis zouden afleveren maar ook niet gehad.
Dus ik denk niet dat ik daar nog eens een keer wat ga bestellen.
Trendido is eenrichtingsverkeer vanuit China.
Maatvoering is absurd klein, kwaliteit is matig en terugsturen bijna onmogelijk. Ze maken het zo ingewikkeld dat we voor 30% refund hebben moeten kiezen.
Snel bezorgd..Kwaliteit ok
Snel bezorgd..Kwaliteit ok. Produkt ziet er uit zoals op de plaatjes.
Prima en betrouwbaar
Prima en betrouwbaar, wel een sterretje minder omdat ik de levertijd wat lang vond.
Eigenlijk wil ik nul sterren geven...
Eigenlijk wil ik nul sterren geven...
Eind september 2 dingen besteld. Ondanks beloftes nog altijd niets ontvangen.
Volgens de (2x) gestuurde track & tracé ligt het pakket al 4 weken in Rozenburg. Zelfs te voet had dit pakket al lang bezorgd kunnen zijn.
Annuleren is niet mogelijk en geld krijg ik ook niet terug. Het gaat om bijna € 80,00.
Koop niets via Trendido.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.