Company replied
Jeg er rigtig ked af klipningen. Frisøren talte hverken dansk eller engelsk, og klippede løs, uden synderlig interesse for hvad mine ønsker var. Hun har både givet mig pandehår, hvilket jeg ikke v... See more
Company replied
Er blevet klippet hos TreatMe, Holte, siden dens åbning og kan kun anbefale. Altid god vejledning, høj professionalisme og ingen tvivl om at salonen lever op til sit navn…og mere til. Meget dygti... See more
Company replied
Hos TREAT ME er kunden altid i fokus og alle i teamet tilstræber at du for en velfortjent pause fra den vanlige travlhed i en professionel, behagelig og afslappet atmosfære. Dit personlige udtryk er vigtigt for dig, og for os, hvorfor vi altid tager os god tid til en snak med dig om ønskede stil, samt dit hårs struktur og tilstand. Det uanset om du er ny eller eksisterende kunde. Har du mod på noget nyt og anderledes har vi altid flere gode ideer til inspiration men også gode til blot at se til at det klassiske og enkelte er helt på plads. Oplevelsen skal ikke stå alene da resultatet jo er det du skal være glad for, og det er det vi altid ønske at kreere. Dit hår og du skal naturligvis forkæles.
Holte Midtpunkt 23, 2840 , Holte, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Oplevelse jeg kom hen til center stod ikke lige ud for butikken men et stykke der fra skulle hente min kæreste som arbejder der vi har boet sammen en af private grunde bor vi ikke sammen mere det der så skete var ejer Jesper af butik kom ud ville smide mig ud af center og fulgte mig helt ud af center samtidig med han kontaktede politiet kan kun sige jeg er i chok efter denne oplevelse min kæreste tør ikke sige noget da hun bange for at blive fyret har hørt fra andre som har haft job der de siger de bruger deres ansatte som udlandske slaver
Meget professionelt, meget imødekommende, meget omhyggelige; kan også anbefale hovedbunds massagen som start. Afhængighedsskabende 😊.
Jeg skifter ikke frisør igen!😊
Det er altid en god oplevelse at blive klippet af Sophia. Hurtigt og professionelt arbejde og hyggelig samtale 😊

Reply from Treatme
Som altid rigtig god service og god klip af Sofia 👌😍

Reply from Treatme
Supergod oplevelse med flot resultat!

Reply from Treatme
Jeg har været kunde hos Sophia siden starten. Jeg er meget glad for at være kunde der. Får altid en super god behandling og Sophia er en meget dygtig frisør. Så jeg er glad 😀

Super god service!
Sophia er sød, service mindet og altid snaksaglig

Reply from Treatme
Jeg har været kunde hos Treat Me i mange år. Sophia er dygtig og engageret, og klipper mig altid virkelig flot. Varm anbefaling herfra.

Reply from Treatme
Sofia er en dygtig frisør og jeg har brugt hende igennem flere år. Jeg kan varmt anbefale hende med 5 stjerner.

Reply from Treatme
Sofia er super dygtig frisør og jeg har brugt hende i mange år

Reply from Treatme
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Treat Me.Jeg fik både klippet og farvet mit hår og resultatet blev præcis, som jeg havde håbet. Frisøren var meget dygtig, lyttede til mine ønsker og kom samtidig med gode råd og forslag. Atmosfæren i salonen var behagelig . Jeg er utrolig glad for mit nye hår og kan varmt anbefale denne frisør til andre. Tusind tak for den flotte behandling . Jeg kommer helt sikkert igen.

Reply from Treatme
Er blevet klippet hos TreatMe, Holte, siden dens åbning og kan kun anbefale.
Meget dygtig indehaver, dygtige og behagelige voksne medarbejdere som altid har god ro og orden.
En 1. Klasses salon for alle, ung som ældre ….altid et ‘treat’ af venlige og fagligt kompetent personale.
Slutteligt, et imponerende udvalg af gode hårplejeprodukter!

Reply from Treatme
Har været kunde i 2-3 år og er altid blevet behandlet pænt og klippet fint, af såvel Sophia som hendes dygtige kolleger. Modtager altid en eller to små ekstra services uden betaling, plus smilende og høflig betjening. Jeg er med andre ord en meget glad kunde

Reply from Treatme
Virkelig dårlig betjening - alle ansatte gik og talte på deres modersmål med hinanden henover hovedet på kunderne / jeg skulle have mit barnebarn på 12 år klippet - det tog de 725 kh for - bad dem krølle hendes hår lidt og der blev tillagt ly 459, - for 20 krøller - de kaldte det styling - noget der ville være ren god kundeservice alle andre steder i alt kr 1098, for et barneklip af en frisør barnet ikke kunne tale med / kommer ALDRIG igen der

Reply from Treatme
Som altid er oplevelsen -God service, søde og dygtige medarbejdere. Den bedste anbefaling herfra

Reply from Treatme
Fantastisk behandling & service! Super dygtig frisør! Kan anbefales !!!

Den store forkælelse hos Treat Me
Jeg fik den store forkælelse hos Treat Me i Holte: Vask, klip, striber og styling af mit lange, tykke hår - og det var en fantastisk oplevelse!
Jeg blev forkælet fuldt ud! Jeg fik de flotteste farver striber, der passer perfekt til mine øvrige farver. Så blev jeg klippet præcis som jeg ønskede det og til sidst blev mit hår stylet virkelig flot, så jeg bare følte mig virkelig flot og velplejet bagefter. Jeg kan varmt anbefale Treat Me. Udover at lave mit hår virkelig flot er de også bare så søde og service mindet - en virkelig god oplevelse!😍

Reply from Treatme
God service, super søde medarbejdere, professionelt tilgang og altid godt resultat