Nærum trafikskole Reviews 148

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De er super imødekommende og meget hjælpsomme. Jeg har kun godt at sige og kan varmt anbefale Nærum trafikskole. Jeg synes de er rigtig gode til at svarer hurtigt hvis man skriver og er i tvivl om n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Her er fuldt ud tilfreds med køreskolen. Kørelærerne er søde og de er altid klar på at besvare selv de dummeste spørgsmål. Jeg havde Hassan og han var venlig og god til at undervise i både bilen og te... See more

Rated 5 out of 5 stars

De sørger virkelig for at man har styr på teorien og er helt klar inden prøverne. Super godt forløb med god undervisning. Man øver der hvor man skal til den praktiske køreprøve så man er forberedt på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling herfra! Kan kun anbefale Nærum trafik skole hvis du skal tage kørekort. Mit forløb gik som smurt trods corona. Selvom der kommer små uforudsigelige bump på vejen, er der altid hjælp... See more

Company replied

1. Driving School

Written by the company

Hos os får du den bedste service og undervisning. Vi er blandt de bedste til at sørge for du kommer igennem forløbet på en hyggelig, sjov og lærerig måde - på kortest mulig tid.

4.9

3-star
2-star
1-star

Super god oplevelse

Jeg har lige været oppe og bestod både min teori og køreprøve i første forsøg. Fik kæmpe hjælp til begge af min Kørelære Tameem, og er super glad for min oplevelse!

17 September 2024

Tak for den fine anmeldelse🙏

Hvor er vi glade for, at høre at du har haft en positiv oplevelse😊
Det var fantastisk at have dig på teoriholdet😊

Og super fedt, at du bestod begge prøver i første forsøg👍👌❤️
Skulle hilse fra din kørelærer Tameem😀

Sajad - Nærum Trafikskole 🚗🚗

Rated 5 out of 5 stars

Tameem er den bedste kørelærer

Tameem er den bedste kørelærer, og sørger for at du 100% klar til din køreprøve.

17 September 2024

Tak for den fine anmeldelse🙏

Tak for nogle hyggelige teoritimer Mads😊
Jeg er glad for, at høre at du var tilfreds med dit kørekortforløb👍

Skulle hilse fra din kørelærer Tameem😀

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse - Kan varmt anbefales!

Jeg kan varmt anbefale Nærum Trafikskole! Fra start til slut har det været en fantastisk oplevelse. Kørelæreren var tålmodig, professionel og virkelig god til at forklare både de praktiske og teoretiske dele af undervisningen. Jeg følte mig tryg bag rattet fra første køretime, og der var altid fokus på, at jeg skulle blive en sikker og ansvarlig bilist.

Alt i alt en køreskole, der virkelig går op i at uddanne dygtige bilister og samtidig give en tryg og behagelig oplevelse. Tusind tak for hjælpen til at få mit kørekort!

10 September 2024

Tak for den fine anmeldelse🙏

Vi er rigtige glade for, at kunne hjælpe dig i mål med dit kørekort efter en længere pause.
Du kørte som en drøm og det er elever, som dig en køreskole ønsker sig, for så er der jo ingen ben i at være kørelærer😀

Stor ros til Nærum trafikskole

Stor ros til Nærum trafikskole. Kørelærer Sajad har hjulpet mig meget og jeg følte mig velforberedt til både teoriprøven og køreprøven hvilket gjorde jeg bestod begge første gang. Tak Nærum trafikskole.

30 August 2024

Tak for den fine anmeldelse🙏

Det har ikke været mindre end en fornøjelse, at køre med dig og tak for for nogle hyggelige teori/køretimer.
Begge prøver i første huk SÅDAN bedre kunne det ikke gøres😀

Rated 1 out of 5 stars

Kørelærer sletter anmeldelser på…

Kørelærer sletter anmeldelser på trustpilot. Derudover tager kæmpe skjulte gebyrer når det kommer til at gentage en køreprøve, hvor kørelærer også ejer en køreskole i Hvidovre hvor han tager en meget mindre pris for præcis samme ydelse

6 August 2024

Hej Karoline
Vi er rigtige kede af din negative anmeldelse, men vi kan heller tage din anmeldelse seriøst, da den ikke er baseret på en reel oplevelse hos os.
Vi har kigget hele vores kundekartotek igennem og vi har ingen elever som hedder Karoline.

Din anmeldelse er rapoteret til trustpilot med henblik på, at identificere dig selv, men du har undladt at vende tilbage og dette styrker mistanken om, at du ikke har haft et kørekortforløb hos os.

Med hensyn til din anmeldelse om, at vi tager skjulte gebyrer ved køreprøve nummer 2 dette er dog ikke korrekt, da vi ingen skjulte gebyr har.
Man betaler naturligvis for en ny praktisk køreprøve samt statens prøvegebyr til færdselsstyrelsen og et mindre genbestillings gebyr.
Vi har gennemsigtige priser, som tydeligt fremgår på vores hjemmeside.

Det er korrekt at vi også ejer en køreskole i Hvidovre og man kan ikke samligne priser til at være ens i hele landet, da udgifterne er forskellige.
Naturligvis er den praktiske køreprøve lidt billigere i Hvidovre, da det kun tager 10 minutter at køre frem og tilbage mellem køreskolen og prøvestedet.

Til vores elever på Nærum Trafikskole bruger vi prøvestedet i Helsingør, som tager ca. 60 minutter at komme frem og tilbage, så naturligvis er den praktiske prøve lidt dyrere, da den afspejler den ekstra tid det tager i forhold Hvidovre.

Hvis du har haft et forløb hos os og mener, at du er blevet opkrævet skjulte gebyrer, så vil vi meget gerne i kontakt med dig for at løse problemet.

Håber at høre tilbage fra dig.

Nærum Trafikskole

Fantastisk læringsmiljø

Læringsmiljøet er generelt meget trygt og roligt, hvilket bidrager til en stor deltagelse blandt eleverne, i teoriundervisningen. Kørelæren (for mit vedkommende Tameem) engagerer sig godt i eleven og har stor fokus på individuel udvikling. Tonen er altid god og afslappet, som også skaber god forståelse for de rettelser og forbedringer, man skal fokusere på. Selvom ventetiden til prøverne kan være lange, så gør kørelærerne hvad de kan for, at forløbet bliver så glidende og hurtigt, som muligt. Efter mig oplevelse, kan køreskolen kun anbefales stærkt.

9 August 2024

Team Nærum Trafikskole

Rated 5 out of 5 stars

God kørelære som nemt lærer dig at køre…

God kørelære som nemt lærer dig at køre bil med hans gode forklaringer, kæmpe anbefaling herfra😁

1 August 2024

Tak for den fine anmeldelse🙏
Hey Silas en fornøjelse at køre med dig, selvom det var et kort forløb😊
Du kørte kortet i hus på ingen tid..Sådan👍👌

Fantastisk køreskole

Jeg er nu blevet færdig på køreskolen og det har været et fantastisk stykke tid med hurtig læring. Jeg var så heldig at have Mohammed som min kørelærer og han lærte mig det hele på en super god måde og forberedte mig godt til prøven. Jeg ville helt klart anbefale denne køreskole til jer der nu skal begynde på kørekort.

5 August 2024

Tak for den fine anmeldelse🙏
Vi er utrolige glade for, at kunne hjælpe dig i hus med dit kørekort Gustav.
Skulle hilse fra Tameem😀

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn køreskole med fokus på eleven

Super teoretisk undervisning, fra kørelæren Sajad, hvor man inddrages således man får forståelsen bedre ind, der er styr på tiderne og et fokus på eleven således at man er fuldstændig klar til den teoretiske prøve og også så man er klar på den praktiske.

Kørelektionerne tog jeg med Tameem, den anden kørelærer til køreskolen, som var en simpelthen suveræn kørelærer. Det er hyggeligt og professionelt, og man får feedback og gode råd for hver lektion. Kort sagt føler man sig i sikre hænder og det er rart at være ude og køre, selv når man har meget lidt erfaring, som man har I starten.

Alt i alt, så er Nærum trafikskole fantastisk, og når man sammenligner med venner der har taget kørekort andre steder, så kan man kun blive lidt glad for at have valgt det her sted.

22 July 2024

Tak for den fine anmeldelse🙏
Du var en fantastisk elev, at have på teoriholdet, altid frisk og oplagt og hurtig på aftrækkeren👍

Du var en stjerne elev at køre med..skulle jeg hilse og sige fra Tameem😀Bestod det hele første gang👌

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan helt klart anbefale Nærum…

Jeg kan helt klart anbefale Nærum Køreskole, man får en rigtig god undervisning af Tameem. Som er rigtig god til at hjælpe dig igennem forløbet. Så man får en god forståelse for reglerne i trafikken og om ens kørsel.

18 July 2024

Luksus oplevelse!

Luksus oplevelse!! Der var god komplikation hele vejen igennem forløbet og der var altid styr på kørertimerne. Jeg havde kørerlæren Tameem som altid havde styr på tiderne for kørsel. Jeg synes han forklarede tingene på en god måde så det var nemt at forstå!! Kæmpe anbefaling herfra!!

12 July 2024

Rated 5 out of 5 stars

Super flinke kørelærer som kan deres…

Super flinke kørelærer som kan deres kram. Dejligt hurtigt forløb så man har kørekortet på ingen tid!

12 July 2024

Super god køreskole

har lige taget kørekort her. en virkelig god køreskole. fleksibel sød kørelærer. det gik virkelig hurtigt og var mega let. god undervisning der er let at forstå og de er super sympatiske. det ligger tæt på gymnasiet som er rart. vigtigst af alt en mega fed bil man kører i.

15 May 2024

Vildt god trafik skole

Vildt god trafik skole, hvor du ikke spilde din tid eller penge. Med et dybtegående og lærenemt teori forløb og ikke mest en støttede kørelærer ved siden. Gode kørelektioner og en dygtig lære er alt hvad du kan forvente af Sajed.

Kan kun anbefales :-)

20 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nærum Trafikskole er en super fin og…

Nærum Trafikskole er en super fin og dygtig køreskole. Teroriforløbet er meget dybdegående, samt at være let og overskueligt - som resultat bestod jeg teoriprøven i første forsøg. Ligeledes er køretimerne noget jeg altid så frem til, da Sajad er virkelig dygtig kørelære. Han var altid super opmærksom og god til at rette på mig uden at jeg følte mig dum eller dårlig - bestod af denne grund også min køreprøve første gang. På det mere personlige plan er Sajad virkelig rummelig, altid i godt humør og klar til at undervise - hvilket uden tvivl er det vigtigste. Klar anbefaling herfra, hvis du står og mangler et kørekort

29 January 2024

Bedste køreskole

Bestod teori + kørerprøve i først hug hvilket var grundet de gode køretime og undervisning. Kørerskolen kan klart anbefales !!

25 January 2024

100% bedste oplevelse

Min oplevelse var total fed anbefaler 100% at tage kørekort her hos dem da de hjælper en rigtig stærkt og kommer grundigt godt om tingene og lærer meget så man ikk kommer til køreprøven uden viden, så helt klart hvis du vælger denne køreskole så er jeg sikker på du får en god oplevelse og en masse erfaring.

22 January 2024

Take a closer look