See what reviewers are saying
Wat een fantastische familievoorstelling! Alles was tot in de puntjes verzorgd en de show zat vol energie, humor en plezier. De kinderen hebben zichtbaar genoten en waren helemaal mee in het verh... See more
Company replied
Na met veel plezier het tv programma te hebben gevolgd, hebben we meteen kaartjes besteld voor het optreden van de BeeGees forever in het Mecc. Bestelling verliep perfect. Prima service. We hebben ve... See more
Wat een superband, the Bee Gees Forever, op tv vond ik ze al super,. maar hun geluid en samenzang benaderd de echte Bee Gees nagenoeg, ik heb de Bee Gees in Ahoy gezien in de jaren tachtig, wat een... See more
Company details
Written by the company
Ticketshop.nl is dé bestemming voor liefhebbers van live entertainment. Bij ons vind je tickets voor een breed scala aan entertainment. Of je nu op zoek bent naar de meest spectaculaire concerten, theaterproducties of spraakmakende evenementen, bij ons vind je altijd een uitgebreide selectie aan tickets die aansluiten bij jouw smaak en voorkeuren. We begrijpen dat het bijwonen van een show of concert meer is dan alleen maar een kaartje kopen. Bij Ticketshop.nl ondervind je een uiterst gebruiksvriendelijk ticketsysteem en een uitstekende klantenservice. Met een eenvoudig te navigeren platform en deskundige ondersteuning staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tickets en beantwoorden we al je vragen. Sluit je aan bij onze gemeenschap van muziekliefhebbers en theaterfanaten en bestel je tickets voor een event naar keuze. Welkom bij Ticketshop.nl.
Contact info
Innovatie 14, 6921 RN , Duiven, Netherlands
- 085 06 45 268
- info@ticketshop.nl
- ticketshop.nl
Replied to 76% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij willen mensen waarschuwen voor onze…
Wij willen mensen waarschuwen voor onze ervaring met Ticketshop rondom het reserveren van een rolstoelplaats in Groningen.
Voor een jongen met een beperking reserveerden wij speciaal een rolstoelplek. Deze plekken werden duurder aangeboden dan reguliere tickets en zelfs omschreven als een “droomplaats”. Toen ik vroeg waarom een rolstoelplek überhaupt als een droomplaats werd verkocht, werd uitgelegd dat deze plekken ruimer zouden zijn en vooraan gelegen.
Des te schrijnender was de werkelijkheid.
Bij aankomst bleken er te weinig tickets en QR-codes toegestuurd te zijn, waardoor wij eerst niet naar binnen konden. Gelukkig heeft Martiniplaza dit uiteindelijk vriendelijk opgelost, maar de stress en spanning die dit veroorzaakte bij een kind met een beperking is niet zomaar “even vervelend”. Dat heeft impact. Nog vóór de show begon, was er al onrust en spanning ontstaan.
Daarna bleek ook nog dat de rolstoelplaats helemaal niet vooraan was, maar juist helemaal achterin en bovenin de zaal. Er moest zelfs nog een stoel bijgeplaatst worden omdat er onvoldoende plekken waren geregeld.
Dus samengevat:
meer betalen voor een zogenaamd premium rolstoelarrangement, maar vervolgens achteraan geplaatst worden, problemen hebben met toegang en daarna complete radiostilte ontvangen op een klacht die inmiddels al een week openstaat.
De manier waarop Ticketshop met toegankelijkheid en klanten omgaat vonden wij oprecht teleurstellend en pijnlijk ongevoelig.
Juist bij gezinnen en kinderen waarbij prikkels, spanning of beperkingen een grotere rol spelen, mag je verwachten dat er zorgvuldig en empathisch gehandeld wordt. Dat gevoel hebben wij totaal niet gekregen.
Ik hoop alsnog dat Ticketshop dit serieus neemt en inhoudelijk reageert, want dit zou niet moeten gebeuren.
Jammer genoeg concert van james Arthur…
Jammer genoeg concert van james Arthur vorig jaar door ziekte geannuleerd. Voor de duidelijkheid hij heeft geannuleerd . Kunnen jullie natuurlijk niet aan doen. Maar na belofte van een voucher code ( die we dus niet kunnen gebruiken ) door de website elke keer vast loopt. Hadden we graag een terugbetaling van ons geld gehad. Wat dus duidelijk in onze mail staat dat dit mogelijk is. Er staat zelf uitdrukkelijk bij NATUURLIJK is het ook mogelijk om deze terug te storten. Op geen enkele manier zijn jullie dus te bereiken. Telefoon nummer is buiten dienst. En via mail krijg ik nooit een antwoord.
Dit gaat toch om 121 € , hiervan kan ik toch wel een nieuw concertje meepakken. Dus ja enorm jammer en hoop toch nog een op een terug betaling en via deze weg iemand te bereiken
Oplichting van dure tickets naar verkregen goedkoopste tickets
Beste, ik had 2 tickets gekocht voor Het zwanenmeer plaats aangeduid beneden vooraan rij 13 aan 80 euro per plaats totaal 160 euro. Toen ik vandaag de tickets aankreeg waren deze van balkon 2 en 44 euro per plaats. Door familiale omstandigheden kan ik niet gaan en wilde ze deze ook niet doorverkopen. Ik heb deze op 5 min door kunnen verkopen natuurlijk aan 44 euro per stuk dus een verlies van 80 euro. Nooit meer bedriegers
Fantastische show
Fantastische show! Prachtige Dino’s en leuke liedjes, echt een aanrader!
Helaas is annuleren er hier niet bij
Had kaarten gekocht voor een kindervoorstelling Waren wel duur maar goed we hadden goede plaatsen Helaas hebben we door ziekte willen annuleren En dan loop je er tegen aan dat annuleren daar helemaal niet kan Ook geen tegoed voor een volgende voorstelling Dan is €110 toch veel geld Laatste keer dat ik hier mee in zee ga

Blije snoetjes1
Blije snoetjes, dansende lichtjes, wervelende dino's, kortom GENIETEN!!!!

Reply from Ticketshop.nl
Met mijn gezin gingen we naar de Grote…
Met mijn gezin gingen we naar de Grote Dino Show.
Een super leuke interactieve show, mijn dochter van 2,5 vond het erg leuk. Wel was het geluid van de show best hard, daarom geen 5 sterren.
De bestelling via ticketshop.nl verliep goed.

alles was prima
alles was prima, kreeg direct de tickets in mijn mail.

Wat een show! 🤩
De kinderen hebben zichtbaar genoten en waren helemaal mee in het verhaal.
De dino’s waren indrukwekkend en het contact met het publiek maakte het extra leuk.
Wij hebben een heerlijke middag gehad en komen zeker nog eens terug.
Absoluut een aanrader!

Geen antwoord op vragen
Geen antwoord op vragen. Je mag alleen positief zijn.
Gebruikt veel ai gemaakte plaatjes voor hun eigen producties. Die al een 9,4 score hebben voor ze hun 1e show hebben gehad.

Amstel live 2026 11 januari
Begin vorig jaar (2025) kaarten gekocht voor de vrienden van Amstel live … super blij natuurlijk want alles was uitverkocht!
Nu een paar dagen voor de show krijgen we een link naar de tickets, destijds hebben wij €144 per ticket betaald en op de huidige tickets staat een prijs van €72,25 … flinke winst dus voor ticketshop ! Omdat het weer roet in het eten gooit en wij niet van Friesland naar Rotterdam willen rijden hadden we graag de tickets weer willen verkopen via ticketshop maar omdat het te kort dag is willen ze de tickets niet terug nemen voor doorverkoop … helaas!!
Dan maar op ticketswap dan raken we ze sowieso wel kwijt ! Nooit meer tickets via ticketshop.nl

Reply from Ticketshop.nl
Fout hersteld en correct opgelost
In eerste instantie liep mijn verzoek niet goed, maar na herbeoordeling is mijn situatie direct opgepakt. Er werd erkend dat ik recht had op de korting en het bedrag wordt netjes teruggestort.
Fijn dat het probleem serieus is genomen en correct is opgelost. Dat waardeer ik enorm.

Woekerprijzen
In juni kaartjes gekocht voor Christel De Laat in Terneuzen. Tickets deze week opgestuurd gekregen via email. inloggen lukt niet op mijn accountgegevens. Stel ik vast dat 170.5euro heb betaald voor 2 tickets , terwijl de prijs van 1 ticket 28.5euro (staat ook zo vermeld op het ticket) dus 110 euro te veel betaald. Schandalig gewoon

Dubbel teveel betaald
Dubbel teveel betaald. Kaarten kwamen dag van te voren binnen.
Crimineel.

Reply from Ticketshop.nl
Oplichting vwb kaartprijs kun je het…
Oplichting vwb kaartprijs kun je het niet noemen wel misleiding kaartjes voor de dubbele prijs kerstwintercircus.
Overkomt mij geen tweede keer.

Reply from Ticketshop.nl
Ik heb VEEL TE VEEL BETAALD voor twee…
Ik heb VEEL TE VEEL BETAALD voor twee tickets voor een gewoon concert!!!!

Reply from Ticketshop.nl
Bijna het dubbele betaald voor…
Bijna het dubbele betaald voor Kensingtonkaartjes via ticketshop. Had mezelf niet goed georiënteerd, helaas. Marge maken op een kaartverkoop is prima. iedereen moet iets verdienen, maar dit laat geen fijne klantbeleving achter.

Kaarten Anouk ineens €77, per kaartje goedkoper
In mei van dit jaar kaarten gekocht voor Anouk. Vloerkaarten 2x totaal €240.
Door gezondheid redenen kan ik niet. Heel jammer. U kan u kaarten aanbieden bij ons voor door verkoop. Kijk ik even op de ticketshop.nl. Bieden ze de zelfde kaarsjes aan voor €59 p.p. €77 korting.
Oplichters met ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Ticketshop.nl
Boek nooit een ticket via ticketshop.nl…
Boek nooit een ticket via ticketshop.nl Je betaald daar minimaal 60% meer als dan wanneer je rechtstreeks bij het theater boekt. Schandalig oplichters club. Henk Damsteeg

Reply from Ticketshop.nl
Heb super genoten van de show
Heb super genoten van de show.
De dansers waren ook goed .
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.