Kan en ung mand coache en ældre mand? - Svaret er JA, hvis man er åben og “coachable”. I 2024 trængte jeg til at finde noget ny energi i hverdagen, og havde heldigvis mødt Mikkel perso... See more
See what reviewers are saying
Bare TAK! Mikkel var usædvanlig dygtig, dyb, lyttende, rolig og konstruktiv! Han hjalp ikke kun min teenage søn, som ændrede MÆRKBAR sindtilstand og adfærd efter deres sessioner, hvilket var en kæm... See more
Verdens bedste Coach.🥇💫 Mikkel giver dig 100% forståelsen af dig selv, hvilket er essentielt før du kan rykke med konstante og store skridt med dine mål og drømme. Dit tankemønster er altaf... See more
Workshop med Mikkel føltes som et flere dages seminar når det udmåles på value for money. Mikkels unikke forståelse for mindset, udvikling og perfomance er med til at skabe en værktøjskasse, s... See more
Company details
Written by the company
The Mental Captain's hovedformål er at motivere, inspirerer, løfte og udvikle unge mænd til at få succes i livet - og specielt i deres virksomhed. Derudover holdes der foredrag på skoler og virksomheder, og personlig lederskab, motivation og mentaltræning. Besøg sitet, og se de fantastiske cases der er lavet hos unge mænd igennem årene. Skriv gerne en privat besked, hvis du vil give feedback, eller har spørgsmål.
Strandvejen 287, 2920, Charlottenlund, Denmark
- Mikkel@Thementalcaptain.com
- thementalcaptain.com
Mikkel er god til at udvikle dig og dit mindset.
Jeg kan klart anbefale Mikkel
Mikkel er med til at tage dig til nye højde og får dig til at se verden på en helt anden måde, end jeg har været vant til. Han giver dig nye briller til at se verdenen med.
Mine problemer inden jeg startede forløbet var jeg at jeg synes jeg havde intet overskud og jeg var træt og jeg var ikke glad indeni. Jeg synes jeg var doven og brugte alt for meget tid på min telefon. Jeg blev ved med at udskyde de ting jeg skulle og jeg blev ved med at komme med dårlige undskyldinger til hvordan jeg ikke skulle gøre de ting jeg skulle. Så var det nemmere at scrolle videre på telefonen. Jeg var en smule skuffet over mig selv. Jeg følte ikke jeg levede op til den person jeg gerne ville være.
Derfor købte jeg et personlig forløb hos Mikkel. Jeg havde brug for at få tingene vendt.
Mikkel har en fantastisk energi, og han er sindsygt dygtig til hans arbejde. Han opfanger hurtigt dit problem og kan forklare og komme med råd til det. Jeg er imponeret over hans kompetencer og jeg følte mig i trygge hænder hos ham. Jeg lærte sindsygt meget hver gang jeg havde hafte et møde med Mikkel og han giver sig 100% og skyder alle sine guldkorn på dig, det eneste du skal er at fange dem. Mikkel har givet mig en ny måde at se tingene på, end jeg førhen har været vant til. Han er en livscoach, som kan hjælpe dig med at få styr eller kontrol over dit liv. Han gør dig så meget klogere på livet. Mikkel vil dig virkelig det bedste og er god til at udfordre en.
Jeg har lært så meget af Mikkel og tiden er fløjet afsted, 8 uger går hurtigt. Jeg synes godt man kan sammenligne et forløb med Mikkel, med at tage kørekort. Du får lært de basale ting til at kunne forbedre dig selv og får alle de rette værktøjer. Mikkel gør alt hvad han kan for at DU klarer dig godt. Men efter forløbet, skal du selv ud og “køre” og bruge alle de værktøjer som Mikkel lærer dig. Jeg glæder mig til at se hvor langt jeg er nået om nogle måneder, men også at se hvor langt jeg er nået om et par år.
Til dig som overvejer et forløb hos Mikkel. Husk på at når du tager et forløb, skal du vær klar på at udvikle dig og have et åbent sind. Altså du skal være modtagelig overfor læring og ville det selv. Selvom prisen for dig kan virke høj, (jeg er selv studerende på SU) så skal du huske på at pengene er givet godt ud, fordi du kan bruge den nye viden, resten af livet.
Jeg føler mig heldig at jeg har lært…
Jeg føler mig heldig at jeg har lært Mikkel at kende som også er gået hen og blevet en god ven.
Mikkel har hjulpet mig her på det sidste med at blive bedre til at forstå mennesker og kommunikere med dem sådan så de husker mig og synes at jeg er en fantastisk person.
Mikkel vender altid hurtigt tilbage når jeg har et spørgsmål :D
Har du muligheden for at lære fra Mikkel, så gør det
Jeg var i weekenden på telttur med Mikkel og nogle andre af hans elever, som alle var kommet for at blive klogere på hvordan de bliver en bedre version af sig selv og lære hvordan vi arbejder med vores mentale tilstand.
Mikkel er ekstrem passioneret og brænder virkelig for sit fag, og der er absolut ingen tvivl om, at Mikkel vil alle hans elever det absolut bedste.
Jeg er stadig i dag (4 dage efter turen) overrasket over hvor meget viden og konkret læring, som jeg har taget med derfra som uden tvivl kommer til at gavne mig i fremtiden.
TAK Mikkel.
Hvis du får mulighed for at lære af Mikkel, så gør det. Du VIL ikke fortryde det.
Mindblowing workshop!!!
Mit møde med Mikkel i hans fysiske workshop var simpelthen intet mindre end sensationelt! Her taler vi ikke bare om en workshop; vi taler om en uforglemmelig rejse fyldt med overvældende engagement og en energi, der er i en klasse for sig selv. Jeg er simpelthen nødt til at dele min begejstring for Mikkel og hans enestående workshopoplevelse.
Det, der gør Mikkels workshop så fortryllende, er hans helt unikke evne til at formidle komplekse koncepter ved hjælp af simple, hverdagsagtige eksempler. Han forvandler abstrakte teorier til noget, vi alle kan forstå og anvende i vores eget liv. Hans evne til at bringe teorien ned på jorden og vise os, hvordan den kan forvandle vores dagligdag, er intet mindre end magisk.
Mikkel's engagement er smittende på en helt ny måde. Det er som om, han har en uudtømmelig kilde af entusiasme, der konstant sprøjter ud og tænder en gnist i os alle sammen. Han bruger ikke blot ord til at formidle sin passion; han bruger hele sin krop og stemme til at vække os og inspirere os til at tage handling. Hans brændende lidenskab for emnet er tydelig, og den smitter af på os alle.
Mikkels tilstedeværelse er simpelthen uden sidestykke. Han er ikke blot en underviser; han er en mentor og en støtte. Han lytter til vores spørgsmål og bekymringer med en tålmodighed, der er hjertevarmende, og besvarer dem med en dybdegående forståelse, der efterlader os forundrede. Hans evne til at skabe et trygt og indbydende miljø gjorde det nemt for os alle at engagere os og stille spørgsmål, når vi havde brug for det.
Og nu til det bedste af det hele: Workshoppen leverede resultater! Vi blev udfordret på en positiv og givende måde, og Mikkels hverdagsnære eksempler gjorde det hele så forståeligt. Vi så, hvordan de teoretiske koncepter fik liv i vores egne oplevelser, og det gav os en følelse af magt og transformation, som vi aldrig havde troet muligt.
Så min opfordring til dig er klar: Hvis du får muligheden for at deltage i en workshop med Mikkel, så spring til det med begge fødder! Hans engagerende undervisningsstil, energiske tilgang og evne til at gøre det komplekse simpelt er uden sidestykke. Kom nuuuuuuuuu og blev en af de mentale kaptajner! <3
Fra 0 til 100
Jeg har hen over weekenden været på telttur med Mikkel og 4 andre fra Mikkels forløb. Vi havde den mest ekstreme mental træning som virkelig satte ild til gnisten, vi lærte en masse forskelligt om kroppens funktioner og hvordan vi mennesker selv kan påvirke vores humør til at blive positivt og dermed skabe et bedre outcome for os selv. Vi lærte også hvordan vi kan finde en indre ro, hvilket kan bidrage til at man er mere skarp og fokuseret. Alt i alt var det en Golden opportunity som vi fik, vi blev alle klogere på os selv og hinanden, vi lærte en masse som man ikke bare kan Google sig frem til, og vi fik venskaber som vil blomstre med tiden!
Tusind tak kaptajn!
Mikkel er ikke blot passioneret og…
Mikkel er ikke blot passioneret og smittende choach, han bærer på erfaringer, udfordringer og livs største filosofiske spørgsmål, som han selv har transformeret til guld, visdom og strategier.
Han er en dygtig, struktureret og effektiv formidler og det er en fornøjelse at se de unge blive suget ind på dybder og lærer at svømme med hans vejledning og værktøjer 🌊
Jeg vil ha ønsket JEG som teenager havde Mikkel forbi min efterskole eller som personlig mentor, istedet for Dan fra Robinson tv3 eller andet som INTET gjorde for mit mistrivsel og dårlig selvværd 🌱
Håber at se Mikkel over alt i lille Danmark og udføre hans mission om at sætte unge fri og løfte dem op 🥳🇩🇰💚
Vild fysisk oplevelse
Jeg har været til 2 dagsworkshops hos Mikkel og han kan fanme sit stuff! Som 16-årig har jeg lært at blive en mental kaptajn. Jeg Har fået mental træningsværktøjer, til at blive mere målrettet, og løfte mine sociale kompetancer til et nyt niveau. Mikkels energi er også hjernedød god, og han kan virkelig motivere en🤩
Jeg kan varmt anbefale et foredrag eller en workshop med Mikkel☀️🙏
Jeg har kun godt at sige om Mikkel og…
Jeg har kun godt at sige om Mikkel og hans forløb. Jeg har haft 1-1 sessioner med Mikkel og det har været en kæmpe gamechanger for mig.
Kan varmt anbefale ham og generelt coaching!
Mikkel er vanvittig på så mange…
Mikkel er vanvittig på så mange punkter!
Jeg har arbejdet sammen med Mikkel i flere måneder nu, og jeg har allerede set store fremskridt i min evne til at håndtere kunder og salg. Kæmpe anbefaling herfra!
En af de bedste beslutninger...
The mental captain forløbet, er en af de bedste beslutninger jeg har taget på mine selvudviklingsrejser.
Mikkel har formåede at coache mig i den rigtigte retning på forståelsen af mig selv, men også generelt har han fået inspireret, mig til at få bedre styr på min hverdag gennem det rigtige mindset igennem forløbet. 🚀
Det kan varmt anbefales at tage kontakt til Mikkel og høre om de forskellige muligheder han coacher i, hvis man gerne vil udvikle sig mentalt.
Mikkel formåede at skabe fantastisk…
Mikkel formåede at skabe fantastisk energi i lokalet! Man kunne mærke motivationen stige all around🥳
Hvis man har brug for et motiverende skub i den rigtige retning kan jeg klart anbefale Mikkel!
Mikkel har en virkelig inspirerende…
Mikkel har en virkelig inspirerende historie, og man kan mærke han er passioneret og kompetent. Han har virkelig hjertet med, han vil rigtig gerne hjælpe og har kompetencerne til det
Mikkel er den bedste udviklingsaccelerator
Jeg kunne skrive flere sider om hvordan Mikkel Frogh har coachet mig i det seneste 1,5 år.
Det jeg har fået ud af Mikkels coaching er større tro på mig selv, øget mod til at tage handling, inspiration til mere proaktivitet og positivitet, og klarhed omkring hvordan jeg skal leve mit liv.
Det har bidraget til den største vækstrejse som marketingskonsulent, som jeg ikke engang kunne forestille mig.
Jeg anbefaler dig at lade ham coache dig i virkeligheden til en halvdagsworkshop. Her er han skarpere end nogen andre.
Den bedste oplevelse
Havde fornøjelsen af at nyde en workshop med Mikkel og kan kun sige. Jeg håber alle for fornøjelsen af denne oplevelse, Jeg er selv selvstændig og Mikkel gav flere redskaber til at tage min virksomhed til det næste niveau. Udover det er Mikkel enormt dygtig til det personlige også, så du føler dig i trykke hænder. kan 10000000 anbefales herfra:))
Mikkel er pakket med viden, når det gælder mindset!
Jeg var til et 9 timers event, som jeg i den grad fik noget ud af i form af inspiration, ny viden og nye venskaber.
Jeg blev først og fremmest enormt inspireret af Mikkel. Den viden vi fik var enorm, hvilket helt klart er noget, jeg har taget med og brugt siden hen.
Vi fik især en masse viden og øvelser ift. mindset, som jo er det der skaber, det liv vi ønsker.
De tankemønstre vi har, skaber vores handlinger og vores oplevelse af verden og os selv, og det skaber både den succes, vi har og den succes vi oplever.
Derfor kan du ikke nå dine mål uden de rigtige mindset.
Oveni fik jeg en masse nye bekendtskaber, hvor 2 af dem som var med siden da er blevet tætte venner.
En dag med Kaptajnen kan klart anbefales!
De varmeste anbefalinger herfra
Jeg har haft Mikkel som coach i lidt over to måneder nu, og på de to måneder har jeg udviklet mig selv, og mit mindset på så mange punkter, jeg slet ikke vidste var muligt.
Mikkel brænder virkeligt for det han laver, hvilket også afspejler sig i forløbet, og coachingen.
God oplevelse fra dag 1!
God oplevelse fra dag 1!
Jeg har gennem tiden arbejdet med og blevet coachet af mange mennesker, men Mikkel tog det next level fra første møde.
Jeg har aldrig mødt nogen, som er ligeså passioneret og personlig i sit arbejde som Mikkel er.
10/10 oplevelse og resultaterne følger med1
BEDSTE INVESTERING😀
Da jeg startede ved Mikkel, var jeg meget usikker på mig selv, og var bange for ikke at være god nok. Men nu efter 2 måneder hos Mikkel, er jeg begyndt, at tro mere på mig selv og mine drømme. og er den bedste investering jeg har lavet!
Flot forandring
Mikkel er en maskine, som holder sine ord overfor sine elever og mere til. Hans gode og posetive energi var en af grundene til jeg købte forløbet. Nu får jeg mere end hvad jeg har betalt for. Jeg kan tydeligt mærke en positiv forandring i min tankegang på en daglig basis efter købet af forløbet
Mikkel kan klart anbefales!
Mikkel kan klart anbefales!
Han er virkelig god til at formidle og giver mange øvelser som man kan bruge i sin hverdag.
Han er super dygtig til, at kigge ind i ens udfordringer og styrker også hjælpe en videre derfra!