Tellerup A/S Reviews 175

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu handlet hos Tellerup et par gange da de ligger inde med nogle dansk oversatte hardback bøger som jeg ikke finder andre steder (fx Ready Player Two & Throne of Glass), og oplevelsen har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har i tidens løb købt mange bøger hos Tellerup fordi de har et godt udvalg af eventyr og fantasy. Og skulle der gave sneget sig en fejl ind ved leveringen er det ikke noget en enkelt mail hurtig har k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse at handle på Tellerup.com. God kundeservice. Havde købt dagen inden udsalget startede og fik penge tilbage, da bøgerne faldt i pris dagen efter mit køb. Handler helt sikkert... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik bøger i julegave, som var købt hos Tellerup, men ønskede at returnere nogle af dem. Sendte en mail til deres kundeservice og fik hurtigt et svar samt en returlabel tilbage. Havde ønsket peng... See more

1. Book Publisher
  2. Book Store
  3. Multimedia and Electronic Book Publisher
  4. Publisher

Written by the company

Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse at handle med…

Super god oplevelse at handle med Tellerup.
Nem og overskuelig hjemmeside og godt udvalg, Vores ordre afsendes straks og da vi har et mindre problem løses det med det samme af Harald på e-mail.
Vi kommer bestemt igen.

17 November 2025

Super service!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Harald. Sagen var, at jeg havde købt bog 1 og 2 i en serie i Limited Edition, og da bog 3 så kom ud, kom der ikke en Limited Edition. Det skrev jeg en mail om, for at høre om den var forsinket eller om jeg var gået glip af det, men nej, de havde ikke tænkt sig at lave en. Det var jeg meget øv over, da jeg ønskede de skulle matche. Jeg blev derfor tilbudt at få de første to i samme udgave som bog 3 uden at skulle betale mere end bog 3, da jeg på den måde kunne få dem til at matche sammen. Den løsning er jeg rigtig glad for, og jeg ser frem til at modtage bøgerne :)

10 October 2025

Helt fantastisk service.

Helt fantastisk service.
Min søn fik for 5 måneder siden en pakke med tre bøger. Da her meget længe efter skal læse dem, opdager vi fejl i en af bøgerne.
Jeg skriver til Tellerup og får svar samme dag med beklagelse og efter jeg har fremsendt kvittering for der hvor de er købt, sende de uden beregning et nyt sæt samt flere andre bøger de har valgt ud fra min søns alder, forfatteren han havde fået bøgerne fra og lixtal. Aldrig før har jeg fået så fin og god service. De kunne sagtens enten have sagt at det var ærgerligt men det er så længe siden, have sendt et nyt sæt og bedt om de andre retur, men de beder ikke engang om at vi pakker dem med fejl, og så sender de oveni købet 3-4 andre bøger der passede perfekt til min søns smag. Virkelig tilfreds.

10 February 2025

Fantastisk kundeservice!

Var i tvilv om en pris på en "bundle" af bøger, skrev ved en 21 på en mandag aften og der var svar under en time senere.

Virkelig fantastisk kundeservice!

100 jeg kommer til at hande der igen og er tryk ved at vide de har gode kundeservice.

22 September 2025

Fantastisk service

Ved en fejl sendte GLS min pakke retur til Tellerup som jeg derfor sendte en mail.
Ikke nok med at jeg fik hurtigt respons, så lovede de at sende pakken ud igen når at den kom retur.
Da de sendte den ud igen fik jeg også en opfølgende mail fra dem.
J fik eg købt en trilogi til en super pris og bøgerne er smukke.
Nu glæder jeg mig til at fordybe mig i "Magismondo" universet ☺️.

9 September 2025

Meget glad

Jeg har aldrig rigtig læst, kun hørt bøger. Men efter jeg købte en bog til min søster i fødselsdagsgave, måtte jeg kort tid efter ind have nogle bøger til mig selv og have nogle bøger til mig selv. Tellerup havde den serie jeg var igang med på lydbog så det faldte helt naturligt at det var her jeg bestilte dem. Det at have bogen i hånden har suget mig endnu længere ind i universet. Jeg er meget tilfreds. Bøgerne er så fine og kommer dejlig hurtigt.

7 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk forlag der udgiver de…

Fantastisk forlag der udgiver de fedeste bøger fra nogle virkelig dygtige forfattere. Der er noget for enhver smag og hvis du er kæmpe fantasy fan lige som mig kan jeg varmt anbefale at tjekke Tellerup store udvalg ud. Der er rigtig meget godt!

Og så er de altid søde til at hjælpe hvis der er spørgsmål eller andet omkring ens ordre.

1 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

God kundeservice

Havde bestilt 3 bøger og afsendt bestillingen . Øv, fordi kort efter ser jeg , at jeg har skrevet vejnavnet forkert.
Mailede straks til firmaet. Og få sekunder fik jeg mail om at det var rettet. Og så var det endda søndag.
Det kalder jeg GOD kundeservice.

31 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super god og fornem service

Ved en fejl bestilte min mor 1. i bogserien Asgårds datter i stedet for 1. i bogserien Asgårds døtre, da hun købte fødselsdagsgave til min datter. Tellerup var super hurtige og søde til at sende den rigtige bog uden beregning. Og vi fik endda lov at beholde den anden bog også.

24 July 2025

Kanon service💪

Jeg havde bestilt den forkerte, bog i en serie, og ville gerne returnerer og bestille den rigtige. Kundeservice vælger så, at tilsende mig den rigtig uden beregning, da de kan se, at jeg er fast kunde hos dem😃 det kalder jeg service🤩

18 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

At handle på Tellerup - Super Fantastisk.

Jeg har handlet ved Tellerup både online & fysisk i en del år - og det er også der, jeg køber hoveddelen af mine bøger - og som sagt ikke kun online, men slæber hvert år en kuffert med til Fantasy Festival (Esbjerg), hvor de heldigvis også kommer hvert år med den mest fantastiske stand. Super god kundeservice - skønne stories og opslag på flere sociale medier (giver ofte et smil på læben) - og en super god hjemmeside, der er nem at navigere rundt i.

11 August 2025

Take a closer look