Jag vill varna för den här utvecklaren…
Jag vill varna för den här utvecklaren Easy Tiger Apps LLC. Jag har använt Tape A Call Pro i mer än tio år. Köpte en licens som gav mig evig fri tillgång till tjänsten och fri lagring av mina samtal. Några år senare ändrades planen där nya användare fick betala en månadsavgift. De försökte då få oss med evig licens att börja betala månadsavgifter men när man klagade till supporten lyssnade de och tig bort avgifterna. Nu har de plötsligt utan förvarning spärrat tillgången till tjänsten igen. Den här gången svarar inte supporten. Jag är beroende av tillgång till mina inspelningar och Easy Tiger Apps LLC kräver en lösensumma för att jag ska få tillgång till dem igen. De kallar det ”Prenumeration” men den licensformen har inte jag. När jag betalade ett högre belopp för appen 2014 lovades jag fri tillgång i all framtid. Detta är höjden av girighet och oärlighet, när ett företag inte respekterar ingångna avtal. De brukar svara ”Skriv till vår support”. Det har jag gjort och fick ett automatiskt svar att jag skulle svara på svaret för att mitt meddelandet skulle nå supporten. Det har jag gjort men får ingen respons.