Sydkystens Køreskole Reviews 143

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefale sydkystens køreskole. Jeg havde John som kørelærer, og det gik bare fantastisk. Det var et godt læringsmiljø, og jeg føler virkelig at jeg har lært en del.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god undervisning fra jonh uden ham ville jeg aldrig kunne bestå køreprøven i første hug

1. Driving School
  2. Motorcycle Driving School

Written by the company

Kvalitets køreskole på Sydkysten (Solrød og Greve), som har eksisteret i snart 30 år. 8 dygtige kørelærere tager sig godt af dig og din køreundervisning. Hos os oplever du TRYGHED, GODT HUMØR OG TÅLMODIGHED. Vi tilbyder kørekort til bil og trailer. Dette i både Solrød, Karlslunde, Greve, Hundige, Ishøj, Havdrup, Tune, Køge m.fl. Vores teoriundervisning foregår i Solrød og Greve, men kørsel altså i alle nævnte byer i området. Køreprøver afvikles som udgangspunkt i Køge, Ringsted, eller Roskilde, hvor der således også trænes kørsel med kørelærerne. Hvis man har særlige ønsker til prøvested finder vi også ud af det. Vi tilbyder ligeledes førstehjælpskurser på vores køreskole. Her kan du tage førstehjælpskurset til kørekort. Vi glæder os til at tage imod jer på Sydkystens Køreskole! www.sydkystens.dk

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god undervisning fra jonh uden…

27 May 2026

Hej Magnus

tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at John fik dig igennem "i første hug" :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefale sydkystens…

26 May 2026

Hej Malle,

tak for din flotte anmeldelse. Vi værdsætter meget, at du har brugt tid på at skrive den. Ligeledes er vi glade for, at du føler, at vi har et godt læringsmiljø.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sydkystens køreskole, både til teori, og på vejene, jeg var også heldig med en dygtig køre lære Kenneth groot, en meget rar snaksalig gut, og dygtig til at lære fra sig ✅💪🏼.

13 May 2026

Hej Patrick

tak for din anmeldelse. Der er ingen tvivl om, at Kenneth både er dygtig, rar og snaksalig :-) Vi er også glade for, at han er en del af vores kørelærerteam.

Igen tak for den flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kørelærer og tryg oplevelse

Jeg har lige færdiggjort mit forløb hos Sydkystens Køreskole og har kun gode ord at sige. Super gode mennesker som værner om at være ordentlige og søde. Min kørerlærer Kenneth har været fantastisk til at støtte og opbygge min selvtillid + tryghed i bilen.

Kan varmt anbefales at tage sit kørekort her!

6 May 2026

Hej Karla

mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at dit forløb har været fantastisk og trygt.

Jeg hilser Kenneth fra dig.

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, havde Kenneth som både teori- og kørelærer. Han var meget tålmodig og flink under kørslerne. Han var ærlig på en ordentlig måde, der hjalp en med at forbedre sin kørsel. Det endte i at jeg bestod teori- og køreprøven første gang. Køreskolen er troværdig og prøver ikke at hive penge ud af en, men tværtimod vurderer en fair.

Kæmpe anbefaling herfra.

4 May 2026

Hej Jasmin,

tak for den flotte anmeldelse. Vi er taknemlig for, at du har taget dig tid til at skrive denne utrolig flotte anmeldelse.

Jeg hilser Kenneth fra dig. Jeg er helt enig i, at Kenneth er en ærlig og ordentlig kørelærer. Vi er glade og stolte over din anmeldelse.

Tak

Rated 5 out of 5 stars

Sydkystens køreskole er et helt…

Sydkystens køreskole er et helt fantastisk sted at tage sit kørekort! God oplevelse lige fra start!
Både teoretisk og praktisk undervisning er fyldestgørende, og sørger for man har de bedste forudsætninger, evner og selvtillid til at gennemføre sine afgørende prøver.

Jeg har nu fået mit kørekort og kan kun takke Sydkystens køreskole, og især min kørelærer Kenneth T. Groot for at gøre det til en god oplevelse.

Kæmpe anbefaling herfra.

13 March 2026

Hej

tak for din flotte anmeldelse. At du føler, at vi er et fantastiske sted at tage kørekort, betyder meget for os, samt er meget motiverende for os.

Jeg hilser Kenneth fra dig.

bh Flemming

Super godt forløb

Har været super tilfreds med min oplevelse. Jeg havde Kim som både teoriunderviser og kørelærer, og det har været et super godt samarbejde. Fleksibilitet i forhold til tiderne, så det passer ind hos en som mig, der er i arbejde. Samt en der havde forståelse for at det er anderledes når man er 33, som mig. Så den måde jeg blev guidet på, var tydeligt anderledes, end det jeg hørte fra de 2 unge kvinder som også havde ham, og som også var glade for ham.

17 February 2026

Hej Martin

tak for anmeldelse, jeg er helt enig i, at når man er 33 år ser verden anderledes ud end når man er 17-18 år. Derfor er behovet noget andet. Jeg er derfor rigtig glad for, at Kim ramte niveauet.

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos køreskolen. Teoriundervisningen med John var god og let at forstå, og han var god til at forklare tingene på en måde, så man kunne følge med. Mine køretimer med Kim var også rigtig gode – han var rolig, tålmodig og gjorde, at man følte sig tryg bag rattet. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg klart kan anbefale til andre, der skal tage kørekort.

27 February 2026

Hej Andreas,

tak for din fine anmeldelse. Det er altid dejligt at høre, at forløbet har været både trygt og godt.

Pøj pøj på vejene

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestod begge mine prøver første ganh

Jeg bestod begge mine prøver første gang, takket sydkystens gode køreskole. Ift. teori, bliver det ikke meget bedre end på sydkystens, takket været deres grundig teoriundervisning. Ved praksis havde jeg den bedste kørelærer man kan få, Kennenth. Han er en god og dygtig kørelærer som virkelig får en til at have godt styr på bilen, men samtidig med at være en af de mest hyggelige lærer. Man får virkelig lært meget samtidig med nogle gode snakke i bilen. Kan helt sikkert anbefales

25 February 2026

Hej Sylvester,

mange tak for den flotte anbefaling. Det betyder meget for os, at høre fra tidligere elever. Vi er stolte og glade for at du er så tilfredt.

Pøj pøj på vejene.

Rated 5 out of 5 stars

Sydkystens køreskole er helt…

Sydkystens køreskole er helt fantastisk, alle lærerne er så søde og de får dig virkelig til at føle dig velkommen. Alt er også dejlig nemt da de tager sig af dine papirer og alt det praktiske, jeg kan klart anbefale køreskolen. Min kørelærer var John og han var også helt fantastisk og sjov at køre med, kan også anbefale ham!

24 February 2026

Hej Sofie

tak for den flotte anmeldelse. Den værdsætter vi meget.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige bestået køreprøve i første…

Jeg har lige bestået køreprøve i første forsøg, takket være John. Forløbet er gået så godt og har været så glad for at jeg valgte netop denne køreskole. 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 February 2026

Hej Sofie

tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft et godt forløb hos os samt at du valgte os som din køreskole.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en god og struktureret…

Jeg havde en god og struktureret oplevelse af kørekort. Man kan mærke at både min teori lære og køre lære havde styr på det og godt samarbejde. Jeg havde også en vildt sød kørelærer og følgte mig tryk i bilen.

13 February 2026

Hej Ane

tak for dine fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du havde et godt forløb os os, hvor du følte dig tryg.

Rated 5 out of 5 stars

Ingen problemer overhovedet og gode…

Ingen problemer overhovedet og gode lærere.

7 February 2026

Hej Klv

mange tak for den korte anbefaling - der er ikke altid brug for så mange ord ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Bestod begge prøver i første hug

Jeg bestod begge mine prøver i første forsøg, takket en god køreskole. Ift. teori, bliver det ikke meget bedre end på sydkystens, takket været deres grundig teoriundervisning, og de tilbyder gratis teori træning som jeg kan anbefale. Ift. praksis havde jeg den bedste kørelærer nogle kan ønske, Martin. Han er en god og dygtig kørelærer som virkelig får en til at have godt styre på bilen, men samtidig med at være en af de mest hyggelige lærer. Man får virkelig lært meget samtidig med nogle gode snak i bilen. Hvis I får ham er i good to go. Men jeg er sikker på at de andre kørelærer er fantastiske. Den følelse jeg fik fra sydkystens var struktur og kvalitet. Kan virkelig virkelig anbefale sydkystens hvis man bor i Solrød/Greve/Køge.

4 February 2026

Hej Manthan

1000 tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du fremhæver vores gratise teoriprøvetræning som vi holder hver onsdag mellem 16:30-18:00 (der er plads til flere på disse træninger).

Jeg hilser Martin fra dig.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Sydkystens Køreskole og kan varmt anbefale dem. Hele forløbet har været trygt og professionelt.😊
Jeg havde Kenneth som kørelærer, og han har været super dygtig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå.
Alt i alt er jeg meget glad for mit valg af køreskole.😊

21 January 2026

Hej Sebastian

tak for din anmeldelse. Vi er også rigtig glade og taknemmelige for, at du valgte os som køreskole.

Kæmpe anbefalding

Jeg klarede alle mine prøver i første hug med hjælp fra min fantastiske kørelære Martin. Kan ikke andet end anbefale sydkystens køreskole, det er super struktureret, og man føler sig altid i gode hænder.

14 January 2026

Hej Malte,

dejligt at du har haft et godt forløb hos os. Og 1000 tak for din anmeldelse. Jeg er især glad for, at du følte dig i gode hænder.

Jeg sender anbefalingen videre til Martin.

God køreskole!!

Jeg fik bestået min køreprøve med en masse hjælp fra Kenneth som er en af de fremragende kørelærer på denne skole. Deres undervisninger er nemme at forstå og de kommer med mange gode råd ude i trafikken.
Er meget taknemlig for de køretimer jeg har haft.

13 January 2026

Hej Mathias

1000 tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Jeg hilser Kenneth mange gange og giver ham ros for hans mange gode råd i trafikken.

Rated 5 out of 5 stars

Min søn Mikkel har netop taget kørekort…

Min søn Mikkel har netop taget kørekort hos jer ( Torben ) og bestod i dag køreprøven i bidende kulde, sne og vinterlige forhold.

Han har været super glad for hele forløbet og vi som forældre er absolutte tilfredse med forløbet også.

Stor tak til Torben for at få Mikkel sikkert igennem og for den gode dialog.

6 January 2026

Hej Berit

1000 tak for den flotte anmeldelse. Jeg er meget taknemlig og glad for, at du har taget dig tid til, at skrive denne anmeldelse. Det glæder mig naturligvis også meget, at Mikkel havde et godt forløb hos os.

Jeg hilser Torben fra dig.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse hos sydkystens køreskole

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Sydkystens Køreskole. Jeg havde Martin både som teori- og kørelærer, og han var utrolig tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gjorde dem lette at forstå.

Jeg kan klart anbefale Sydkystens Køreskole til andre!

10 December 2025

Hej Emma,
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at få tilbagemeldinger fra vores tidligere elever. Jeg informere Martin om din anbefaling.

Take a closer look