Oszust!
Właściciel to 14 latek, oszust, przeciąga wszystko "na jutro" w nieskończoność.
TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA!
ddass
fghfgh, hfgh, fghfgh, Micronesia
Właściciel to 14 latek, oszust, przeciąga wszystko "na jutro" w nieskończoność.
TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA!
tragedia, kupiłem wczoraj serwer vps i do tej pory go nie otrzymałem mimo zapewnień wlasciciela ze bedzie "za chwile" prawdopodobnie nie dostane tego serwera. Jak cos sie zmieni w tej sytuacje to zmienie opinie PS. Wlasciciel do tej pory nie zwrocil siana i nie zanosi sie zeby go wgl zwrocil
Hosting beznadziejny... Personel też. Zakup serwera jest tylko przez ticketa. Na niego własciciel odpowiada nie kulturalnie i nie wyrażając szacunku do konsumenta. Po tem mojemu znajomemu SAMA się anulowała usługa. Właściciel stwierdził że to bład serwera i dzisiaj wznowi usługę... Tydzień później nie ma nic. Kiedy ja napisałem moją opinie na czacie, moje wiadomości zostały usunięte. Kiedy po chyba tygodniu zauważyłem to i napisałem ze "po co usuwa opinie innych itp..." zostałem wyrzucony. Po ponownym wyrzuceniu zauważyłem że moich wiadomości nie ma na chatcie a kiedy wyslałem je jeszcze raz, ja i moj znajomy o którym była mowa dostaliśmy bana... Nie polecam. Krążą też plotki po discordach że właściciel oszukiwał klientow i grafika na 40zł.... Nie polecam. Nie marnujcie u niego pieniędzy.
Jeden z najgorszych znanych mi hostingów. Właściciel zabrał mi bota 4 dni przez czasem - na jego "dzisiaj ci dodam" trwa już chyba tydzień. Nie jest to wcale pierwszy raz, gdy odkłada coś na później i nie robi tego, co obiecał. Szczerze mówiąc, to długo bym wymieniał. Ukradł stronę innego hostingu wartą około 100zł (pobrał sobie) i namawiał mnie do pomocy w tym na 2 miesiące bota za darmo. Jedna gwiazdka to za dużo.
Edycja:
Dodam jeszcze, że gość dosłownie zbanował mnie i znajomego za NIC, wyraziliśmy szczerą opinię na czacie. Jeśli chodzi o mnie - nawet go nie wyzwałem XD
Witam, nie polecam hostingu właściciel opierdala ludzi na 40zl a sam nazywa innych biedakiem. Obiecał grafikowi 40zł, ukradł grafiki przez niego zrobione po czym go zablokował. Grafik czekał ponad 2tygodnie na swoją wypłatę której i tak ostatecznie nie otrzymal. Warto dodać że w tym czasie właściciel - stufka zamiast zapłacić grafikowi wolał zakupic stresserke po czym skarżył się że inne hostingi z niej nie padają. Wnioski możecie wyciągnąć sami.
Właściciel to dziecko widać to po sposobie odpowiedzi na negatywne opinie, serwerów nie polecam, właściciel sprzedaje VPS zapewne kupione u innego dostawcy i nie oferuje do niech panelu w tym opcji reinstall. Kontakt z właścicielem utrudniony gdy wyrażasz swoją opinie właściciel usuwa je z discorda, banuje nie tyle osobe wyrazajacą opinie co również ich znajomych. Na konfiguracje usług można czekać miesiącami. Jest to moja druga opinia i nadal zdania nie zmieniam oraz zapraszam właściciela do odwołania się od opinii i wyjaśnienia wszystkiego. Opinie publikuje tu ponieważ tu własciciel nie może jej usunąć. Nikomu nie polecam - pieniądze w błoto.
Na discordzie dostałem bana pt. "Za bycie przydupasem kequezjeba". Nie złamałem regulaminu ani się nie udzielałem na serwerze i dostałem bana. Serwery są słabej jakości właściciel nie potrafi pobrać vps oraz nie potrafi konfigurować serwerów.
bardzo fajny właściciel nawet jesli sie cos nie wie to pomoze polecam
Bardzo miły własciciel
Serwery w bardzo przystepnej cenie, wlasciciel nawet oferuje powiekszenie parametrow gdyby byly lagi (jednak zapewnia ze takowych nie ma) ceny "Pakietow" bardzo tanie. Szkoda ze taki troche mniejszy hosting, ale na prawde godny polecenia <3
mega dobry hosting mily wlasciciel
wydajny hosting a cena mega przystepna
polecam kazdemu

Reply from saturnservers
Hosting jest w miarę git, ale codziennie go wywala.

Reply from saturnservers
„Witam, Rozumiem, że mogą istnieć różnice zdań w tej kwestii, jednak po dokładnym przeanalizowaniu danych i faktów, muszę stwierdzić, że jest to niestety nieprawdą. Osoba która udostępniła stronę to ją se pobrała i wrzuciła ją w Internet. Po drugie nigdy się u nikogo nie reklamowaliśmy, są to pomówienia a jeżeli tak naprawdę było, prosiłbym o wysłanie jakiegokolwiek dowodu na naszym discordzie, bo wypisywanie fałszywych informacji nie jest fajne, więc się zastanów co piszesz. Dziękuję i nie pozdrawiam.”
Odniosę się do tej wypowiedzi z strony swifthosta. Nigdy się nie reklamowaliście ciekawe wszystko widać na kanale keymilo możliwe że została usunięta odpowiedz na film keymilo o reklamie icehosta. A co do wysłania dowodu to nie mam takiej możliwości iż banujecie każdą osobe na discordzie z byle jakiej złej opinii na wasz hosting i jakie ja fałszywe informacje piszę bo nie widzę żadnej fałszywej wypowiedzi na mój temat a co do strony która osoba pobrała to tak czy siak jest to wyciek wystarczy po prostu się bardziej zabezpieczyć Pozdrawiam i chciałbym abyś się odniósł gdzie napisałem fałszywe informacje.

Reply from saturnservers
SCAM, po połowie miesiąca zabrał serwer, który był opłacony na miesiąc.
Nie polecam, jakiś dzieciak sprzedaje.

Reply from saturnservers
Hosting świetny brak lagów cały czas stale 20 tpsów . Strasznie szybka obsługa A właściciel bardzo miły i pomocny. Polecam wam o z całego serca

Reply from saturnservers
Korzystałem i dalej korzystam z hostingu i sprawuje się bardzo dobrze, właściciel pomaga w ewentualnych problemach oraz ceny są niskie a jeszcze mnie nie zawiódł.
Pozdrawiam

Reply from saturnservers
Fajny hosting, miły właściciel, wydajne maszyny, brak spadkow tps naprawde wyśmienity hosting :)

Reply from saturnservers
Jak Dla mnie hosting dobry i tani ale mam parę uwag
po 5miesiącach używania hostingu posiadałem vps serwery mc i boty discord
co do hosta dla bota i mc nie mam zastrzeżeń bardzo dobre i tanie ale vps... już trochę gorzej dokładniej chodzi mi o to ze właściciel jest leniwy jak zawsze robił i pomagał przy serwerach to przy vps na pma czekałem miesiąc... oraz od paru dni czekam na wgranie 2 dodatków i tapety na panel
podsumowanie hosting dobry lecz nie polecam vps chyba ze masz developerów z zewnątrz jak ja (:

Reply from saturnservers
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.