iPhone 15 512 GB Blå

iPhone 15 512 GB Blå Reviews

A product’s star rating is calculated as the average of all its reviews.

Swappie logo

Sold by Swappie

swappie.com

70K Reviews

4.4

The information on this page is based solely on product reviews written by customers of Swappie via Trustpilot.

Here’s what people highlighted

Value for money

2.0

All reviews

Rated 2 out of 5 stars

Nu tredje gången jag ombeds om att skriva recension! Telefonen såg fin ut men stängde av fler ggr. Då fick jag skicka tillbaka den. Också lång väntan på kundservice - upp till 48 timmar!

Packaging: 5
Quality: 3
Delivery: 4
Cleanliness: 5
Value for money: 2
Swappie logo

Reply from Swappie

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för det inträffade och för alla olägenheter detta har orsakat dig. Vi förstår också helt och hållet att det var väldigt irriterande att få påminnelser om att lämna en recension så tätt inpå varandra när du samti
digt upplevde problem.

Vi har kontrollerat din beställning noggrant i vårt system och ser att du har varit i kontakt med oss angående problemen med telefonen. Vi vill försäkra dig om att alla våra telefoner genomgår en grundlig teknisk kontroll innan de säljs. Det fanns inga upptäckta fel på telefonen innan den skickades, men vi beklagar verkligen att det ändå uppstod fel. Detta är inte den kvalitetsnivå vi vill erbjuda våra kunder.

Vi är alltid redo att lösa sådana problem inom ramen för vår garanti. Vi ser att en ersättningsenhet redan har skickats till dig, och vi hoppas innerligt att denna telefon fungerar helt felfritt och lever upp till alla dina förväntningar.

Angående väntetiden hos kundservice ber vi så mycket om ursäkt för fördröjningen. När vi har ett mycket högt tryck och en stor mängd ärenden kan svarstiden tyvärr bli något längre, men du kan vara säker på att vi gör allt vi kan för att korta ner väntetiderna och svara alla våra kunder så snabbt som möjligt.

Swappie-teamet