Beställde minsta höjd på häckplantor och blev väldigt glad när de kom. Superfina plantor med stora rotsystem. Dock levererades de utan att jag visste när de skulle dyka upp. De kom på en fredag och ha... See more

See what reviewers are saying
Mycket dålig utförd hemleverans. Beställde stor mängd jord. Men fick ingen spårningslänk och transportören dumpar bara av det utan att kontrollera att adressen är i närområdet. Mycket dåligt skött, in... See more
Beställde en Thuja häck, av RB LQ-kvalitet 180-200cm, planterat och klart. Jättenöjd med arbetet och växterna. Bra och professionellt planterat med bra kvalitet på växterna. Mycket trevlig personal s... See more
Jag är otroligt nöjd med mina dahlior från Svedberga! 🌸 Fantastiskt fina och kraftiga knölar med jättebra kvalitet. De har blommat rikligt och verkligen överträffat mina förväntningar. Leveransen f... See more
Company details
About Svedberga.com
Written by the company
Svedberga Plantskola AB är ett svenskt familjeföretag och har sedan 2007 varit en ledande leverantör av växter och trädgårdsprodukter i Skandinavien.
Vi erbjuder ett brett sortiment av växter, inklusive dahlior, fruktträd och häckväxter, samt vår populära tjänst "Planterad och klar", där vi hanterar hela processen från leverans till professionell plantering. Med över 250 000 lökar och knölar levererade varje år och tusentals nöjda kunder är vi stolta över vår långa erfarenhet och höga kvalitet.
Våra supersnabba leveranser och noggrant utvalda växter garanterar att dina beställningar anländer i perfekt skick. Vi erbjuder även skräddarsydda jordleveranser för att säkerställa bästa möjliga start för dina växter.
Som experter inom trädgårdsdesign och plantering lämnar vi alltid garanti på både växter och utförda arbeten, vilket ger dig trygghet och ett hållbart resultat.
Välj Svedberga Plantskola AB för högkvalitativa växter, professionella tjänster och en grönare framtid. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa din drömträdgård!
Contact info
Svedbergavägen 103, 25476, Allerum, Sweden
- 010-18 88 000
- info@svedberga.com
- svedberga.com
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snabba leveranser och mycket bra…
Snabba leveranser och mycket bra priser, rekommenderar Svedberga varmt.
Återkommande kund
Nu har jag igen lagt en beställning- era växter som jag köpt i våren har tagit sig jättefint så det blir ännu fler den här gången! Jag är mycket nöjd med butiken!
Bara en liten tips- kontrollera namnen på era barrotade växter, jag har sett några stavfel:)
Jag hade lämnat 0 stjärnor om det hade…
Jag hade lämnat 0 stjärnor om det hade gått!
Jag beställde 4 tujor för drygt 1mån sedan, men får aldrig hem några varor. Anledningen till beställningen är att vi ska fixa trädgården inför försäljning så vi bara väntar på tjuorna. När vi inser att dem inte kommer komma så mailar jag företaget, får då bara en återbetalning och att mitt köp är annulerat. Vilket tyder på oseriöst företag och dålig service som dels inte kontaktar själva utan man själv får jaga dem. Rekommenderar absolut inte att köpa från Svedberga!
Prisvärt och enkelt att beställa
Prisvärt och enkelt att beställa. Bra information om beställningen och varorna levererades inom utlovad tid.
Tydliga och snabba svar
Tydliga & framför allt snabba svar från kundtjänst. Ovanpå det mycket prisvärda häckväxter vilket gjorde att valet föll på Svedberga för vår blivande blodbokshäck.
Väldigt fina bilder på blommorna och…
Väldigt fina bilder på blommorna och beställningen var lätt att göra. Bra upplevelse helt enkelt. Det roligaste får man dock vänta på till nästa vår, då tulpanerna kommer upp :)
En bra och lättförstålig hemsida med…
En bra och lättförstålig hemsida med ett brett utbud och bra erbjudande
Har handlat från Svedberga flertalet…
Har handlat från Svedberga flertalet gånger och aldrig blivit besviken! De lökar/knölar/pioner m.m. som jag köpt har varit av hög kvalitet utöver det jag fått från andra ställen som jag handlat från!
Kommer handla flertalet gånger framöver från Svedberga!!! SUPERNÖJD =)=)=)
Helt vansinniga fraktpriser
Helt vansinniga fraktpriser. 700 Spänn för emballage och när plantan kommer fram är den helt utan emballage. Den har dessutom åkt runt i 2 veckor. Aldrig mer Svedberga, rekommenderar ingen att beställa från detta företag.
Otroligt fina plantor till ett bra pris…
Otroligt fina plantor till ett bra pris med snabb leverans. Trevlig och kunnig kundtjänst.
Snabb
Snabb, effektiv service och även enkel beställningsrutin. Dock lite tråkig leveranstid
Kör rally med företagsbilen på E4…
Kör rally med företagsbilen på E4 utanför Helsingborg i Audi A3. Mycket märkligt
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, snabb leverans men framförallt trevligt bemötande trots utmaningar.
Orderbekräftelse #556451
Snabb och smidig leverans av växter av…
Snabb och smidig leverans av växter av excellent kvalitet! Blev verkligen överraskad av kvaliteten! Kraftiga och frodiga! Jättebra förpackat. Kommer definitivt att köpa mer växter här i framtiden! Rekommenderas varmt!
Bästa leverantören
När man väl bestämt sig för att göra en plantering känns det bra att kunna vända sig till någon som erbjuder ett stort och varierat sortiment. Svedberga är just en sådan leverantör. Och kombinationen med kunskap, bra priser, vettiga leveranser och ett trevligt bemötande gör det inte sämre. Svedberga blev jag rekommenderad av vänner, och jag kan gärna rekommendera dem vidare.
Bra nätbutik för plantskoleväxter.
Stort utbud med många sorter. Bra beskrivning av plantorna. Gick att hitta all information.
Dyr frakt, ingen fraktrabatt vid störa köp.
Lördag förmiddag
Lördag förmiddag, kör för att köpa några taxus. Kommer dit,
grinderna helt öppna, två bilar på parkeringen. Går in på kontoret och ropar, inget svar, går runt och kollar, alla dörrar öppna, bara ta vad man vill ha av maskiner och papper.
Ute på gården igen och provar alla dörrar och ropar, och inget svar.
Varför finns det ingen personal när det står att det är öppet?
Vill gärna ha en förklaring!
Mvh Sven Ingvar Birgersson

Reply from Svedberga.com
Smidigt och snabbt!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.