Company replied
Ik heb door de jaren heen zó veel ‘natuurlijke’ hondensnacks gekocht, maar eerlijk is eerlijk, de meeste zien er alleen maar gezond uit en hebben vaak die droge, kartonachtige structuur waar mijn am... See more
Company replied
Het pakket is zorgvuldig samengesteld. De hond wacht iedere dag op haar hoogtepunt van de dag, een lekkere snack. Ze geniet intens van alle heerlijke tussendoortje, ze lust ze allemaal! Zonder zorgen... See more
Company replied
Goedemorgen en juiste kwaliteit.
Snelleen correcte levering.
Was best weinig en hondje vond lang niet alles lekker helaas.

Reply from Suziepack
Het proefpakket is met zorg gemaakt en er wordt rekening gehouden met het feit dat mijn hond een puppy is. Tot nu toe vindt hij alles heerlijk en zijn darmen verteren de producten goed. Dat is wel eens anders bij andere producten, mijn pup is daar gevoelig voor (of diarree of overgeven)

Reply from Suziepack
Na het bestellen kreeg ik al snel een reactie dat het pakket was ingepakt, en verzonden. ( en kwam ook snel!) Het pakket ziet er erg goed uit, verrassende keuzes, onze hond eet de snacks met smaak!

Reply from Suziepack
Zoals al eerder gezegd goede service lekker snacks

Reply from Suziepack
Goede sortering snacks die de honden heerlijk vonden. Prima communicatie ook.

Reply from Suziepack
Fijne en persoonlijke ervaring.
Goed advies gekregen en antwoord op m’n vragen.
Blij met de producten.

Reply from Suziepack
Leuke snackbox voor een leuke prijs als proefpakket voor door de brievenbus. Freek mijn hond is blij met de snacks. Erg leuk ook dat er een briefje bij zit met welke snacks er in de doos zitten. Een volgende keer kun je dan eventueel ook aangeven welke snacks niet in de smaak vielen,

Reply from Suziepack
Prima service, snel verzonden en netjes verpakt. Wat ik had gehoopt en waarvoor ik de box had besteld, nl kauwplezier voor onze Jack Russell puber, dat valt tegen. Alle kauwsnacks zijn binnen 5 minuten op. Wel lekker dus, maar geen kauwplezier.

Reply from Suziepack
Superveel keus in het proefpakket,even uitproberen waar mijn pup haar voorkeur voor heeft .

Reply from Suziepack
Aldus, mijn fijnproevers. Onze beide honden snacken de snacks van Suziepack met veel smaak op. Er blijft geen kruimel achter. :)
Ook een fijn en snelle levering!

Reply from Suziepack
Meerdere snacks gekregen voor onze labrador om uit te proberen. Ze is heel gevoelig op de maag, maar heeft nergens last van gehad, ze vond ook alles lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Reply from Suziepack
Onze doodle vindt het geweldig, wij hadden een proefbox. Het enige waar ik over twijfel, is of ik bij de bestelling vermeld heb dat we een pup hebben.

Reply from Suziepack
Mooie en verschillende kauwstaven, afgestemd op de behoefte van de hond
Learn more about other kinds of reviews.