See what reviewers are saying
Wat een ontzettend leuke manier! Wel LEGO bouwen, maar niet de extreme kosten ervaren. Geweldige en snelle levering, snelle reacties bij vragen en/of opmerkingen van een set. Momenteel ivm studie... See more
Company details
Written by the company
Bij SuperBouwer geloven we dat iedereen recht heeft op eindeloos bouwplezier. Ons motto “Bouwplezier voor iedereen” betekent dat we onze grote LEGO collectie toegankelijk maken zonder dat je zelf grote investeringen hoeft te doen.
Contact info
Marktplein 136, 7811BA, Emmen, Netherlands
- 0858 200 859
- klantenservice@superbouwer.nl
- superbouwer.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het was erg leuk om te doen
Het was erg leuk om te doen, het enige nadeel is wel dat niet de lego manier van steentjes sorteren wordt aangehouden, maar per kleur bij elkaar evt nog verdeeld in groot en klein. Daardoor wordt het vinden van het juiste steentje een grotere opgave. 1 set was nieuw, dus daar had ik dat probleem niet, dat heb ik gewaardeerd. Zal zeker nog eens gebruik maken van superbouwers diensten. Verder kan ik het ook waarderen dat het abonnement zeker niet stilzwijgend verlengd wordt
Super service
Super service. Altijd optijd een nieuwe set in huis netjes uitgesorteerd en compleet. Heerlijk elke maand bouwen. Super!
Goedkoop de mooiste sets bouwen
Een heel fijne en leuke manier om lekker LEGO te kunnen bouwen zonder de hoge prijzen en de ruimte die veel sets innemen. Ideaal! De prijs-kwaliteit-verhouding is prima; ik vind het abonnement niet duur als je kijkt wat je ervoor krijgt en hoeveel plezier het geeft.
Het bedrijf zelf is heel vriendelijk en reageert snel op vragen. Als er een stukje mist, sturen ze dat direct op, zodat je snel weer verder kunt. De levering van de boxen gaat altijd goed. De LEGO is goed verpakt in duurzame boxen en je krijgt er twee tiewraps bij om de box weer dicht te doen. Klein detail, maar zegt mij iets over de zorgvuldigheid waarmee ze de boxen samenstellen en na hebben gedacht over het verzenden.
Kortom: erg tevreden en blij met deze Superbouwers!
Toffe Lego sets bouwen zonder gedoe
Grote Lego sets bouwen, zonder de belachelijk hoge prijs te betalen èn zonder je af te vragen waar je je bouwwerk in vredesnaam gaat uitstallen.
Service is uitstekend, snelle reacties en een eventueel missend stukje zit in no-time op de post.
Zojuist met volle tevredenheid m'n abonnement verlengd van Creatieve Bouwer naar Meesterbouwer en ik kijk uit naar de greep uit m'n favorieten die komende maanden deze kant op komt!
Aanrader!
Ontzettend prettig bedrijf. Alles is heel strak geregeld. Mooie website, leuke nieuwsbrief. Goede en snelle communicatie en erg sympathiek. Heel servicegericht. De bezorging in de stevige dozen is ook goed en slim geregeld. Allemaal geautomatiseerd. Zeker een aanrader om te doen of te geven!
Superleuk voor jong en oud!
De pakketten van SuperBouwer zijn ideaal voor iedereen die van Lego houdt, maar net als wij niet genoeg ruimte hebben voor eindeloos nieuwe sets. Tegen een prima bedrag per maand ontvang je elke keer een unieke set, waarvoor je zelf veel meer kwijt geweest zou zijn. Ook de service is top, er wordt meegedacht en je hebt altijd snel een reactie.
Goed en afwisselend
Ik ben een allesbouwer van 75 jaar. Het is leuk om elke maand een andere set te ontvangen om te bouwen. De kosten vallen best mee omdat alles inclusief de verzendkosten is. Je kan 6 tot 7 sets bouwen voor de prijs van een Lego set. En je huis wordt ook niet kleiner doordat je niet alle gebouwde set hoeft neer te zetten.
Ontzettend goed!
Momenteel ivm studie te weinig tijd, maar ik pak dit ZEKER weer op in de toekomst!
Een super concept
Ik hield altijd al van sorteren en bouwen en toen ik SuperBouwer ontdekte dacht ik meteen dat is iets voor mij. Je krijgt elke maand een andere set uit de 12 sets, die ik in het begin heb gekozen. Die sorteer ik dan eerst om te controleren of alles aanwezig is en in de juiste zak zit. Tot nu toe ontbreken er bijna geen steentjes. Daarna komt het bouwen, elke keer weer een ervaring op zich. Als dan alle zakjes leeg zijn en de bouwset is af, dan geeft dat een goed gevoel. Vervolgens maak ik foto’s en filmpjes van het eindresultaat, zodat ik iedereen kan laten zien wat ik allemaal heb gebouwd, want het bouwwerk moet weer afgebroken worden. Dat gaat veel sneller, maar het moet natuurlijk ook nog weer gesorteerd worden, zodat een volgende bouwer het goed voor elkaar heeft. Al met al een super concept!
Wauw wat een service en begrip dank…
Wauw wat een service en begrip dank voor alles en jullie paketten zijn ook.geweldig.
Maar de service wat jullie naar de klanten doen een dikke 10 +
Heel leuk concept met plezier aan het…
Heel leuk concept met plezier aan het bouwen geweest. Ik denk dat ik het in de winter weer een abonnement neem😀!
Als verjaardagscadeau voor onze zoon
Als verjaardagscadeau voor onze zoon. Hij heeft het als super ervaren. Fijne en laagdrempelige communicatie, echt top!
Wat een ontzettend leuk concept
Wat een ontzettend leuk concept.
De sets zijn heerlijk om te bouwen. De totale service en communicatie is perfect.
Service is voortreffelijk
Service is voortreffelijk. Bij vragen of problemen direct een antwoord en een erg goede service. Dikke pluim
Superbouwer is een aanrader
Superbouwer heeft een mooie catalogus aan legosets en een excellente klantenservice. Ik heb het al aan meerdere mensen aangeraden, en blijf zelf ook lekker doorbouwen.
Lego sets bouwen zonder deze te houden...
Aangezien ik het leuk vindt om te bouwen maar het een dure hobby is en ik vervolgens niets meer doe met de bouwwerken heb ik dit geprobeerd.
Je kunt uit divers abonnementen kiezen en zelfs een aantal sets uitkiezen
De sets worden netjes verpakt geleverd op het adres wat je wil (in mijn geval een post nl punt in het dorp) bij vragen/opmerkingen krijg je direct antwoord, het terug sturen gaat perfect en je krijgt ook netjes en direct een bericht als deze weer geretourneerd is
Kortom super goed bevallen en komende winter periode ga ik er graag weer gebruik van maken

Reply from Superbouwer
Goede klantenservice en hele leuke…
Goede klantenservice en hele leuke sets! Het was een cadeau voor de verjaardag van mijn zoon en bij de eerste set zat een leuke attentie voor hem erbij.
Ook de levering en terugsturen van een set is goed geregeld!
Aanrader, top geregeld
Meesterbouw abonnement gehad. Het is allemaal goed en eenvoudig geregeld. Service en communicatie is top. Legosets zijn mooi. Aanrader kan niets anders wensen of verbeterpunten noemen, ze hebben het gewoon goed voorelkaar.
Ze zijn altijd stipt met het leveren…
Ze zijn altijd stipt met het leveren van de nieuwe bouwpakketten. En als er iets niet aanwezig is (van de steentjes) dan zorgen ze dat je heel vlug nieuwe steentjes ontvangt.
Top service, top sets en top communicatie
Top service, top sets en de communicatie verloopt heel prettig
The Trustpilot Experience