Een airco installatie laten plaatsen door Suneco. Mooi verzorgde installatie en een zaligheid om mee te verkoelen en af en toe te verwarmen. Zeer tevreden van onze aankoop.
See what reviewers are saying
Amaai, dure prijsofferte. 7000 eur voor een 10kW batterij zonder omvormer. Bij andere firma 12 kW met een hybride omvormer voor 4945 eur.
Company replied
Dries , wat mag je trots zijn op je bedrijf EN medewerkers ! Na eerder dit jaar zonnepanelen en airco , werd vandaag thuisbatterij geplaatst door Christian en Andrey. Zeer vriendelijke, aangename... See more
Company details
Written by the company
Sun Eco BVBA is de specialist in zonnepaneel en airco installaties voor woningen, alsook thuisbatterijen, warmtepompen, warmtepompboilers en laadpalen. Wij zorgen voor een energie efficiënte woning met alle comfort en dit voor een lange termijn zonder zorgen.
Contact info
Laagland 10, 2200, Herentals, Belgium
- 014 89 53 64
- leads@suneco.be
- suneco.be
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fijne ervaring bij Sun Eco
Wij lieten een aircosysteem plaatsen door Sun Eco en zijn hier zeer tevreden over. De communicatie met de firma liep vlot, de plaatsers waren zeer vriendelijk en gingen erg nauwkeurig te werk. Wij raden Sun Eco zeker aan & keren binnenkort nog terug voor zonnepanelen!
Een airco installatie laten plaatsen…
Zonnepanelen en batterij Heel vriendelijke en goede verkoper en…
Heel vriendelijke en goede verkoper en heel goede en vriendelijke installateurs, alles in orde en correct
Amaai

Reply from suneco.be
Zeer tevreden
We lieten enkele jaren geleden zonnepanelen installeren door SunEco en omdat we tevreden klanten zijn 2 jaar later ook airco. Ook daarvan zeer tevreden. We raden SunEco zeker aan.
lucht/water-warmtepomp…
Wij hebben een lucht/water-warmtepomp laten plaatsen door Sun Eco, en we zijn daar uiterst tevreden over.
De plaatsing verliep professioneel, het team van Sun Eco werkte netjes en alles werd duidelijk uitgelegd. Sinds de installatie werkt ons systeem perfect en merken we een duidelijk verschil in comfort.
Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en kwaliteit levert, wij raden Sun Eco absoluut aan!
Perfecte installatie en after service
Perfecte installatie en after service. Vaste klant zeker en vast.
Uitstekende ervaring
Vandaag werd onze airco geplaatst door een medewerker van Suneco. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk, de communicatie en de snelheid van zowel leveringstermijn als plaatsing . Meda was onze installateur. Hij leverde zeer goed werk wat betreft kwaliteit en netheid van het werk en deskundige uitleg.
Super service !
Dries , wat mag je trots zijn op je bedrijf EN medewerkers !
Na eerder dit jaar zonnepanelen en airco , werd vandaag thuisbatterij geplaatst door Christian en Andrey. Zeer vriendelijke, aangename mensen, perfect afgewerkt, duidelijke uitleg gekregen.
Peter en Jorn dank voor de gedetailleerde uitleg en opvolging.
Uiterst tevreden zoals we gewoon zijn van Sun Eco, als we een warmtepomp plaatsen weten we jullie te vinden.
En betaling na plaatsing , zonder voorschot is voor velen een aangenaam pluspunt en geeft veel vertrouwen.
thuisbatterij 10 kWh AC gekoppeld
Het betreft de installatie van een AC‑gekoppelde thuisbatterij van 10 kWh.
Tijdens de plaatsing zijn er aanvankelijk twee defecte omvormers geïnstalleerd; pas de derde omvormer functioneert zoals voorzien.
Na de elektrische controle door ACEG werd het systeem offline gezet om de differentieel te testen. De controleur heeft het systeem echter niet correct opnieuw opgestart, waardoor het laadniveau van de batterij (SoC – State of Charge) is gedaald tot 1%, met blijvende schade aan de batterijen tot gevolg.
Ik heb hierover meermaals telefonisch contact opgenomen met SunEco, maar het probleem werd niet opgelost. De enige uitleg die ik kreeg was dat er onvoldoende zonlicht beschikbaar zou zijn om de batterij op te laden. Dit klopt niet, aangezien het laadniveau vóór de controle nog 20% bedroeg, wat bovendien de ingestelde ondergrens van het systeem is.
Na verschillende vruchteloze telefoongesprekken heb ik uiteindelijk zelf het systeem in Backup‑modus gezet en de batterij opgeladen tot 25%. Vervolgens heb ik het teruggeschakeld naar Self‑consuming modus, waarbij het laadniveau nu stabiel blijft op 20% SoC.
Conclusie:
De installatie op zich is correct uitgevoerd.
De technische ondersteuning van SunEco is echter ondermaats. Het bedrijf beschikt duidelijk niet over voldoende opgeleide medewerkers om adequate support te bieden. Gelukkig beschik ik zelf over de nodige technische kennis om dergelijke problemen zelfstandig op te lossen.
Dus indien u niet over voldoende technische bagage beschikt raad ik aan om niet met SunEco in zee te gaan.
Sun Eco
Igor van Sun Eco is hier geweest. Super vriendelijk en behulpzaam. Dit is top👍👍👍
Top firma!!
Zonnepanelen en batterij zijn heel goed en proper geplaatst. Er wordt echt wel samen gedacht aan een goeie plaatsing. Ik vond het heel tof dat Suneco alles van A tot Z in orde bracht, ook qua paperassen. Ik moest niets meer in orde brengen qua eenmelding bij Fluvius. Ook qua offerte opstellen en uitleg is er heel veel transparantie en er werd een hele goeie uitleg gegeven. Als ik nog iets nodig heb, zal ik zeker bij hen horen. En ik ga zeker iedereen dat ik ken doorverwijzen naar hen.
Batterij plaatsing
Informatie aangevraagd over thuisbatterij, Jorn heeft hier bij mij super uitleg over gegeven hij is een topkerel.Daarba Batterij SAJ besteld en Clean heeft deze vorige week komen plaatsen, hij heeft deze perfect geplaatst en alles mooi afgewerkt. Na 1 dag was er een storing op de batterij, contact opgenomen en Robin heeft zo snel mogelijk een technieker laten langskomen , Dritan is zelfs gekomen op een sluitingsdag en heeft de storing snel opgelost.
Dankjewel aan Jorn , Clean , Dritan en Robin voor de geweldige service.
Een droom installatie team
Een droom installatie team! Snel, vriendelijk, efficiënt en na de volledige installatie, alles proper en netjes achtergelaten. Zéér professionele mensen. Een echte aanrader in mijn boek!
Top firma met top mensen
Ik bel naar Peter en hij beloofd het op te lossen. De dag erna stond hij hier al. Wat een snelle service. Peter is een vriendelijke, geweldige man. Die springt voor zijn klanten.
Zeer bekwaam in zijn vak en maakt voor alles en iedereen tijd. Zelfs in het weekend.
Top firma met top mensen.
Ik kan alleen maar met zeer grote lof over hen spreken. Een echte aanrader. Dus twijfel niet meer en kies voor suneco.
Problemen met de Huawei dongle na…
Problemen met de Huawei dongle na overschakeling van Telenet naar Orange zijn op een vriendelijke en professionele manier telefonisch opgelost door onze contactpersoon Robin.
Bedankt voor je geduld!
Na 3 dagen geleden gebeld te hebben…
Uiteindelijk opgelost. Dank zij Peter de verkoper die er direct mee bezig was. Ook van administratie nog een telefoon gekregen met verontschuldiging dat dit zo lang niet mag duren. Alleen begrijp ik niet goed waarom een systeem dat goed werkt telkens aangepast of wat dan ook moet worden. We zouden dan dit probleem niet hebben.
Zonnepanelen
Super tevreden van de service van suneco, snelle plaatsing en aansluiting en top afwerking er van, en dit in minder dan 4u, Hierbij wil ik even Peter Brems bedanken voor de goede raad en advies, en de jongens die de zonnepanelen komen plaatsen zijn Team Sipan, en Akid die de zonnepanelen kwam aansluiten.
WARMTE POMP BOILER INSTALATIE
Ik heb een warmtepomp boiler laten installeren, met de info en de hulp van salesman Jimmi Beqa was dat geen probleem,ook de installatie is perfect verlopen ,dank je wel.
Suneco biedt een goede totaalservice.
Suneco geeft je goede uitleg vooraf, de plaatsing gebeurde perfect, je krijgt uitleg over de opvolging van je rendement en de dienst-na-verkoop is prima.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.