Banegårdspladsens TandklinikReviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

20 års trofast kunde – men smidt ud efter én berettiget klage

Jeg har været patient hos Banegårdspladsens Tandklinik i næsten 20 år, men efter ét utilfredsstillende forløb valgte klinikken at afvise mig som patient.

Jeg fik i oktober 2025 lavet en fyldning efter en knækket kindtand - bagerste del af kindtanden - behandlingen blev fortaget af Mehwish. Behandlingen tog knap 20 minutter – tanden blev ikke grovslebet, men blot penslet, og fyldningen lagt hurtigt på. Jeg tænkte dengang, at det virkede nemt, men også lidt underligt, da jeg frygtede, at en krone måske var nødvendig.

Efter få uger faldt fyldningen af. En tredje tandlæge fra samme klinik bekræftede efterfølgende, at fyldning slet ikke var en holdbar løsning – tanden burde have fået en krone fra start.

Da jeg venligt gjorde klinikken opmærksom på dette og bad om en refusion, fik jeg godt nok beløbet retur – men samtidig besked fra Kirsten Drejer om, at jeg fremover skulle finde en ny tandlægeklinik, da Banegårdspladsens Tandklinik ikke ønsker mig som klient længere.
Kirsten Drejer har på intet tidspunkt talt med mig eller set tilstanden af den omtalte tand (der blev ikke taget noget røntgen billede).

Efter næsten to årtier som loyal patient synes jeg, det er både uprofessionelt og respektløst at blive “smidt ud” blot for at påpege en fejl. Jeg har ført en meget høflig og sober tone på skrift gennem hele forløbet, men desværre ikke sådan jeg bliver mødt af Kirsten Drejer.

Jeg kan desværre ikke anbefale denne klinik – hverken for deres faglige vurdering eller deres måde at behandle deres patienter på.

PS. Jeg har læst flere af de øvrige negative anmeldelser klinikken har fået og kan godt genkende flere af punkterne.

Stjerner: ★☆☆☆☆

11 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Har været meget tilfreds der for år…

Har været meget tilfreds der for år tilbage da Niels var tandlæge. Der var det til 5 stjerner.

De sidste par år har det hver eneste gang været ny tandlæge og ikke føltes rart at komme der.

Stod nu i et akut problem og følte mig ikke tryg, hverken ved endnu en ny tandlæge eller tidshorisont på behandling, pris, og om det var rette behandling.

Flyttede tandlæge og problemet blev fixet på 30 min til den halve pris og ny hurtig tid straks givet til behandling af andre småting jeg har ignoreret pga jeg ikke var tryg ved daværende tandlæge.

Deres priser er absolut i den høje ende og kundeservice i den lave efter min oplevelse.

8 October 2025

Jeg kan bestemt ikke anbefale Banegårdspladsens tandlæge Kirsten Drejer

Jeg kan bestemt ikke anbefale Kirsten Drejer. Ved første besøg, fik jeg 2 valg - på trods af jeg dårligt havde åbnet munden. Jeg kunne kun få en tid til 2 måneder senere - på trods af et hul. Jeg fik 2 forslag med hjem i hånden i december. Sagen endte med en dyr regning 13/1-25, en blå kind, rifter i mundhulen efter en hård omgang tandrensning, hvor jeg foriøvrigt var ved at drukne. Og som ass. udtalte : "Ja, her sparer vi ikke på vandet !" Sådan endte mit første og eneste besøg her.

13 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er kommet i klinikken i rigtig…

Jeg er kommet i klinikken i rigtig mange år, også da Niels havde klinikken nærmere omkring 1979 , hvor den lå på torvet i Næstved.
Jeg har aldrig været utilfreds, tværtimod, så har jeg altid fået en god behandling.
Nu er det Kirsten der har overtaget, hun er mindst lige så sød og rar og omhyggelig med sit arbejde. Det øvrige personale har jeg heller aldrig haft nogle problemer med, de er altid så imødekommende. Så sent som i dag har jeg fået fjernet en gammel rodspids efter en krone og Kirsten forklarer nøjagtig hvad hun gør osv. Jo jeg er meget tilfreds med det hele.

19 September 2024

Min tandlæge siden sommeren 2022

Siden jeg ved et tilfældet havnede hos dem, med en knækket tand, fordi min egen tandlæge havde ferielukket, har jeg været kunde hos Banegårdspladsens Tandklinik. Man sidder i stolen og kan virkelig fornemme, hvor meget Kirsten (min tandlæge) går op i sit arbejde, og hvor omhyggelig hun er. En tandlæge som man kan mærke brænder for at udføre et godt stykke arbejde, og det lige meget om det er en alm. tandrensning, en rodbehandling eller at sætte krone på en tand.
Jeg har kun godt at sige om Banegårdens Tandklinik

5 August 2024

Pas på!

Pas på. Tandlægen fandt et hul, som ville koste næsten 3000kr at lappe.
Problemet er, at ved en kontrol hos en anden tandlæge, var beskeden at der ikke er hul.
Besøget hos "sundmund" var ikke en god oplevelse, da behandleren ikke sagde noget andet end "hej" og "farvel" og begge gange siddende på en stol med ryggen til

22 February 2024

Behagelige og dygtige

Har haft en god oplevelse med Jacob samt Tandtekniker, som jeg ikke lige fik navnet på.
Ifm. udtrækning af visdomstand nr. 3 fik jeg god og rolig forklaring igennem det hele, og følte mig tryg og så veltilpas som man nu engang kan i en tandlægestol.

11 August 2021

Søde og fremragende

Efter flere tandlæger famlende og usikkert måtte give op i kampen om rodbehandling, lykkedes det Sundmund.dk i Næstved at løse opgaven. Med stor sikkerhed og så rolig hånd en problemtand kan være, var det overbevisende stensikkert, at tanden var færdig.

I stedet for bare at sige den skulle rykkes ud, gav de jobbet en chance og kunne dermed bevise, at de var revnet inde minde i tanden, og det var derfor den gav enorme smerter.

Tanden blev delt i to og på to timer var den hevet ud i stumper. Hele vejen var tandlæge og assistent søde og venligt, noget man sætter pris på når man ligger midt på disken...

Endelig har jeg hermed fundet en god tandlæge som for alvor går op i sit job! Prisen, ja, billigt er den slags ikke, men jeg kan se det stadig ligger under mange andre.

7 June 2019

Is this your company?