See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft den KÆMPE fornøjelse, af at køre med Suncity her den anden dag. Vores Chauffør John og medhjælperen Emil var nærmest en oplevelse i sig selv. Med god energi, smil og engagement gjorde de... See more

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner herfra. Vi havde besøg af 3X og Mathias og Bruno fra suncitytours. Og sikke en fornøjelse. De 2 gutter leverede bare varen fuldt ud, så de unge mennesker kunne feste derudaf. Der... See more

Rated 5 out of 5 stars

DE VAR SÅÅ FEDE!!!! (ikke størrelsesmæssigt) MEN PGA. DERES FEDE HUMØR OG FORDI DE VAR MED TIL AT SKABE EN VIRKELIG FED STEMNING, BEGGE TO NOGLE MEGA FLINKE OG SØDE GUTTER SOM VAR KLAR PÅ ALT (selv No... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kørt med suncity 2 dage her i 2026. Vi havde fornøjelsen af at køre med Mette, Pernille og Isabella! De var søde, hjælpsomme og så rare og nede på jorden. Deres service var mere end forventede... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.8

All reviews

28 reviews in the last 12 months

Write a review

kæmpe helte

Efter en elendig oplevelse med et andet firma, samlede Suncity os op. trods 2,5 times ventetid på grund af det forhænverende firmas mange fejl, fik deres fede vogn, lys og ikke mindst sikkerheden os helt i top igen! for evigt vil vi fortryde ikke at have valgt suncity fra start af. KÆMPE F. TAK TIL JAN OG PERNILLE for en fantastisk stemning og ikke mindst hjælp! hvis man vælger Suncity vil man med 110% sikkerhed få den fest man fortjener!!

Fantastisk oplevelse!

Utroligt godt humør fra Mathias og Bruno det var virkelig en velkomst og en fed afslutning! Det en høj stor og sikker vogn man kører med og det giver virkelig en behagelig oplevelse og er 100 procent det værd at køre med, jeg anbefaler i højeste grad suncity studenterkørsel

Studenterkørsel i topklasse

Vi fik vores livs bedste studentertur med suncitytours! 2 enormt kompetente og søde chauffører kørte os fra start til slut på bedste manér. Vognen var i top og med isbad til at holde alkohol koldt! Man kan mærke at det er et firma der har styr på tingene, på deres vogne, og særligt på sikkerheden. De ved hvor vigtig en dag det er! Så når man skal stå og vælge vognfirma, så kan der komme en klar anbefaling herfra om at det skal være suncitytours!

De bedste hilsner.
C23 fra VUC Roskilde

Rated 5 out of 5 stars

Fornøjelse at være på tur med Lars og…

Fornøjelse at være på tur med Lars og Nicolaj. Skønneste vognmænd, MEGA sjove, ordentlige, og professionelle. De har bare styr på det hele, og ved rigtig hvordan man starter en fest. Skulle jeg på vogntur igen, havde jeg helt sikkert valgt de to. Fedt firma, fede typer, og der er bare gang i dem. Det er FOR fedt. VÆLG DEM HVIS I SKAL PÅ TUR DE ER MEGA NICE😍😍😍😍😍

Rated 5 out of 5 stars

Det var en helt uforglemmelig…

Det var en helt uforglemmelig fantastisk dag, da jeg var med min klasse på vogntur🥳. Chafførerne var så søde og hjælpsomme, man kunne ikke ønske dig en bedre vogntur. Tusind tak, for at gøre vores vogntur så mega fed!!!!!
Vh Sofie fra 3.x midtsjællandsgymnasium Ringsted

Rated 5 out of 5 stars

Bruno og Mathias sørgede for den bedste dag i vores liv!

Vi havede den fedeste vogn tur med de sødeste chauffører hvis motto var “DET KAN GODT BLIVE VILDERE” vi fik alt man kunne ønske sig, en perfekt vogn, fantastisk anlæg, de BEDSTE chauffører og enda et mad med isterninger til vores drikke! Og hvis man ikke tænkte det kunne blive bedere så må man tro om! For vores chauffører lavede et lille ekstra stop ved en mark så vi alle (der ville) kunne få et klip i huen🌾
Tusind tak til vores chauffører Bruno og Mathis for at give os den bedst tænkelige dag noglesinde❤️
- 2.P fra Egedal Gymnasium.

Studenterkørsel m. Bo og Julie

Vi var så heldige at have Bo og Julie som vores chauffører til studenterkørslen – og hold nu op, hvor var vi tilfredse! De var begge utroligt flinke, åbne og imødekommende, og de formåede virkelig at få os alle til at føle os trygge hele dagen. De havde masser af energi og var med til at løfte stemningen, så vores studenterkørsel blev en fest, vi aldrig glemmer. - tusinde tak fra alle i klassen!

Rated 5 out of 5 stars

Jan og Lasse var de bedste!

Vores klasse havde fået den STØRSTE fornøjelse at køre rundt sammen med Jan og Lasse til vores studenterkørsel! De 2 var da godt nok de hyggeligste mennesker man kunne køre rundt med, og de både havde godt humør samt man følte sig i trygge rammer. Der blev både sørget for kornmarken i huen, dyttet til musikken og lavet ormen. Det var bare så mega hamrende fedt, og hvis man dog kunne tage en studentervogntur igen, så skulle det da være med de to!

Rated 5 out of 5 stars

kæmpe anbefaling skud ud til Lasse og jan

Vi havde den bedste oplevelse med Suncity til vores vogntur!

Vores soundbox virkede ikke helt i starten, men Jan og Lasse var lynhurtige til at finde en løsning - på under 5 minutter satte de to nye soundbox op, og derefter kørte det bare perfekt.

De var simpelthen fantastiske fra start til slut: super hjælpsomme, venlige og sørgede for, at vi fik en uforglemmelig dag. Vi følte os trygge hele vejen igennem, og de var bare i så godt humør og havde styr på alt.

Vi kan kun anbefale Suncity (og især Jan og Lasse) til alle, der skal ud på vogntur - tusind tak for at gøre vores dag helt speciel!

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde den fedeste tur med Bruno og…

Vi havde den fedeste tur med Bruno og Mathias! Allerede fra første øjeblik stod det klart, at de vidste, hvad de lavede. De var både professionelle og nærværende, og de formåede at skabe en tryg og festlig stemning hele vejen igennem.

Det hele var super godt planlagt fra start til slut. Vi skulle ikke tænke på noget, alt spillede bare. Der var faste aftaler, klare rammer og alligevel plads til spontanitet og grin. Det var tydeligt, at Mathias og Bruno har styr på deres setup og virkelig går op i, at alle får en god oplevelse.

Et godt eksempel: Da vi tabte en hue undervejs, reagerede Mathias lynhurtigt og fik os sikkert ind til siden uden problemer. Sådan noget giver bare ro i maven og viser, at de har overblikket og tager ansvar.

Hele turen var smooth, vi mærkede hverken gearskift, bump eller usikkerhed. Det føltes bare nemt, trygt og gennemført fra start til slut. Samtidig var de begge til stede på den fede måde ikke for meget, ikke for lidt, bare helt rigtige i forhold til stemningen og festen.

Vi kunne ikke have ønsket os en federe dag. En kæmpe anbefaling herfra hvis du overvejer det, så gør det! Du vil ikke fortryde det.

DET KAN GODT BLI’ VILDERE!🥳🥳

26 June 2025

KÆMPE ANBEFALING!!

KÆMPE ANBEFALING!!

Suncity har givet min klasse og jeg en oplevelse der aldrig vil blive glemt. Vi havde den fedeste oplevelse, med de skønneste vognmænd. Suncity har givet os den dag vi havde drømt om i tre år. Så derfor er Suncity en kæmpe anbefaling her fra, hvis I vil have en studenterkørsel med et bagland, som har en masse erfaring.

30 June 2024

Bedste oplevelse !!

Min klasse og jeg stod uden studentervogn i sidste øjeblik men suncity var klar til at hjælpe os. Og vi har aldrig haft det så sjovt som klasse. Og snakker på alles vegne fra klassen. Kæmpe anbefaling og så søde folk der arbejder der. Det har været en kæmpe oplevelse!!!

5 stjerner herfra

Super oplevelse!
Efter to dage med studenterkørsel, kan Suncitytours kun anbefales herfra. Personalet er skønt med et stort overskud, alt i alt var det bare en super fed oplevelse!

1 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Den fedeste oplevelse! Book hos Suncity!

Min klasse og jeg var ude og køre studenderkørsel med suncity og det er absolut kun anbefalinger herfra! Vi var så heldige at køre med chaufførerne Daniel og Mathias, som altid var på og i det vildeste fest humør, og ikke mindst tålmodige og profesionelle. Sikkerheden var i tip top og det var dejlig nemt at booke plus en mega lækker vogn med lys, 3xsoundboks, is-spande, pole-stang osv.🤩. Kunne man få lov at prøve studenderkørsel en gang til, var der ingen tvivl om at vi skulle køre med dem igen.
Tusind tak suncity for at give os verdens bedste dag!
Book book book, i vil ikke fortryde det!

29 June 2024

Suncity reddede min klasse

Suncity reddede min klasses studentertid. Vi blev brændt af, af et andet firma nogle måneder før, her skrev vi så til nicedrive hvor de fandt den fedeste vogn til os med 2 mega søde chauffører, som var på hele køreturen igennem, Brian og Kristian. Suncity er utrolig professionelle og man kan hurtigt og nemt komme i kontakt med chaufførerne. Klassen havde en super fed tur med en mega fed vogn. 3.y og jeg fra Sukkertoppen takker herfra.

BOOK, BOOK, BOOK🥳🥳

En vogntur man aldrig glemmer. Vores oprindelige vogn blev aflyst 2 dage før, og derfor trådte SunCity ind med deres sidste ledige vogn. Dog var det deres reservevogn, MEN denne vogn havde alt hvad vi havde brug for med massere af plads, og absolut ingen mangler!🤩
En fantastisk oplevelse! Med nogle fantastisk tålmodige vognmænd (i vores tilfælde sødeste Dennis), som havde lige så højt et humør som os.
Til alle klasser der læser dette, skynd jer ind og book jeres egen studentertur hos SunCity Studenterkørsel, så er I sikret den fedeste tur til dato!🥳🥳

Rated 5 out of 5 stars

Et firma man bare kan stole på.

Efter at vores studentervogn vi oprindeligt havde bestilt fra et andet firma, aflyste vores vogntur 2 dage før vi skulle køre, kom vi kontakt med Suncity igennem nicedrive. Her fik vi den sidste vogn de havde tilbage. Altså deres reserve vogn. På trods af at det var deres reserve vogn og altså ikke den bedste af de vogne de tilbyder, levede den op til alle standarder. Der var lys i loftet, massere af plads til alkohol, samt flere baljer med is så alkoholen blev holdt kølig under hele turen, bænke og plads til dans og fest med klassen. Vores chauffør, Dennis, gjorde vores dag til noget helt fantastisk med hans høje humør og tålmodighed. Man får alt hvad hjertet begærer med Suncity, så det kan altså kun varmt anbefales. Helt igennem en skøn dag, som vores klasse ikke kunne have haft uden Suncity.

Is this your company?

Get free account