Fremragende betjening og skønt smørrebrød i historiske rammer. Man er i gode hænder på Store Kro. Kan varmt anbefales. 😊
See what reviewers are saying
Værelset var ikke som forventet. Der var spindelvæv med døde dyr i hjørnerne, toiletrulleholderen var på vej ud af væggen og vasken var stoppet. Ved henvendelse i receptionen fik vi fjernet spin... See more
Company replied
Vi var to personer til forudbestilt bord til frokost. Efter bestilling af tre stk. smørrebrød og efter fem kvarters ventetid - og efter flere forespørgsler, der blev besvaret med “om lidt” - forlod vi... See more
Super atmosfære og fantastisk mad. Ifm. en tur til Sjælland tog vi en overnatning på Store Kro og tjekkede ind sidst på eftermiddagen. Om aftenen bestilte vi deres tre-retters menu og det var top... See more
Company details
Information provided by various external sources
Fredensborg Store Kro er kendetegnet ved den gode mad og afslappende atmosfære. Her er hotel, bistro, events og mulighed for afholdelse af møder og selskaber. Kroen ligger centralt i Fredensborg med Esrum Sø et stenkast væk og med Fredensborg Slot og den royale familie som nærmeste nabo. Her er 54 værelser i alt, hvoraf de 22 værelser i Store Kros hovedbygning er moderniseret i kroens gamle, romantiske stil med helt nyistandsatte badeværelser. i 2018 blev den gamle rejsestald fra 1723 gennemrenoveret, og her har vi i dag 21 lækre værelser indrettet i nordisk stil.
Contact info
Slotsgade 6, 3480, Fredensborg, Denmark
- info@storekro.com
- storekro.com
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Julefrokost på storekro i Fredensborg
Lørdag var min familie til det vi regnede med skulle blive en stor oplevelse (julefrokost) på Storekro i Fredensborg.
Dog oplevede vi et personale som var totalt amatør !
Maden var af så dårlig stand at den nærmest var uspislig, masser af ben i sildene, sej medister, frikadeller som var lavet af ??? med en ulækker smag, musikken som bare var en gang larm med en masse bas, og jeg kunne blive ved. På et tidspunkt troede jeg at vi var med i skjult kamera, for så dårlig mad og personale m.m. på sådan et fint sted, det kunne bare ikke kunne være sandt.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.