Company details

1. Solar Photovoltaic Power Plant

Written by the company

Stockholm Solenergi säljer och installerar solcellsanläggningar till privatpersoner, företag samt bostadsrättföreningar Med 10 års erfarenhet är vi ledande inom solenergi och har djupgående kunskap om installation och underhåll av solcellsanläggningar.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rekommenderas varmt!

Installerade en solcellsanläggning inkl. batteri med hjälp av Stockholm Solenergi för några år sedan. Sedan dess har Niklas på företaget hjälpt oss flera gånger med att finjustera anläggningen. De är väldigt "serviceminded". Vi är väldigt nöjda med allt från ax limpa.

1 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst företag.

Oseriöst företag.

Jag installerade ett batteri till mina befintliga solpaneler, men batteriet installerades fel så att jag på något sätt började sälja/köpa nätel och fick chockfakturor från Vattenfall. De åtgärdade felet, men långsamt så att jag hann få två sånna fakturor. Sedan lovade de att kompensera för felet men pengarna kom aldrig. Nu har jag väntat fyra månader utan svar.

1 August 2025

Solklart val!

Ca. 6 månader efter investering i Stockholm Solenergis produkter och tjänster kan jag nu bara ge en stor tumme upp.
Genom hela processen, från första mötet med planering av storlek på anläggning, tid mellan beställning och leverans till implementation och driftsättning har allt gått på räls!
En STOR eloge till bröderna som monterade solceller och elektrikern som placerade och kopplade upp batteri exemplariskt. Alla va så ödmjuka och proffetionella så att man nästan blir tårögd.
TACK!

7 October 2025

Min hantverkarskräck är botad

Detta flöt bara på. Precis som man vill att det skall göra. Initial projektering på plats utan motkrav. Snabbt genomförande med bra komponenter och snygg installation. Positiv och bra återkoppling vid frågor. Fakturering först när driftat och klart. Rekommenderas!

6 May 2024

Proffsigt mindre solelsföretag!

Detta företag är ett lite mindre familjeföretag och därför blev kontakten med dem enkel. Mycket vänligt och proffsigt bemötande. Inga långa telefonköer! Alla känner alla! De förklarade tydligt när vi undrade över något. På bara några veckor från första kontakt, var hela installationen klar! Panelerna var uppe på två dagar och elektrikern kopplade in dem på en dag.
Nu väntar vi bara på Vattenfalls mätarbytet. Jag och sambo rekommenderar dem varmt! Hälsar Bodil

24 October 2023

Tillmötesgående och flexibelt företag

Den då (2019) unga företaget var mycket tillmötesgående och flexibel. Tidsmässigt dröjde installationen längre än planerat men detta berodde på det nya företagets dåvarande brist på kapital, vilket är säkert bättre numera.
Jag rekommenderar företaget.
György Stuber

13 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Riktigt uselt

Ja, Riktigt uselt var ordet. De trampade sönder mina takpannor och lämnade det med både spruckna och ihoplimmade och återplacerade pannor och lämnade stora glipor. Ok att de skickade en kille att åtgärda det efter att jag klagat, men det var bara på den del av taket man kommer åt. Man kan ju anta att de orsakat lika stora skador och låtit bli att återställa de pannor som är dolda under solpanelerna. Jag har ett stort förråd med reservpannor så det fanns att byta med.

Sen vill de inte ta sitt ansvar och garantera att pannorna är ok under solpanelerna.

Akta er för det här företaget. Ett seriöst företag hade till att börja med inte orsakat så många skador på taket, de hade också tagit sitt ansvar och sett till att taket återställdes i befintligt skick innan de lämnade.

15 November 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look