Stockholm Plastikkirurgi Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 33% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

En brutal operation

Marie Forseni opererade två stycken fula ärr på min bröst, som var 1 cm och det andra 1,5 cm långa, som jag ville ha hjälp med att göra dem osynligare. Operationen var den 18 oktober 2024 och resultatet var att jag fick mycket längre, det ena 7 cm och det andra 8 cm långa, och ännu fulare ärr. Jag har provat allt möjligt under dessa två år, Improscar, Cicamed, silicontejp, Bio-Oil, Bepanthen antiscar kräm och Linovera men de ser fortfarande hemska ut. Helt oförståeligt att hon ville göra ärren längre! Obegripligt också att så många skriver här att hon är så fantastisk etc. Om hon är så duktig och kapabel att göra superbra jobb, så varför förstörde hon då så rejält för mig??? Alla som ser min bröst säger att det måste vara en mycket oprofessionell kirurg som gjorde detta för mig, men här i recensioner får hon så mycket beröm. Jättekonstigt!

7 October 2026
Rated 1 out of 5 stars

Tack för ert svar

PLASTIKKIRURGEN FREDRIKSDALSGATAN 14, STOCKHOLM.
Tack för ert svar! Att ni hänvisar till 'medicinska bedömningar' och 'patientsäkerhet' rimmar dock illa med verkligheten i mitt fall. Operationsberättelsen styrker inte att några komplikationer uppstod som tvingade er att avbryta. Faktum kvarstår: ni tog betalt för ett ingrepp som ni sedan ensidigt valde att inte utföra fullständigt, trots att inga medicinska hinder fanns.
Att ägaren sedan avfärdar bristerna med att det 'ser bättre ut än före' visar på en fundamental brist på respekt för både avtal och patientens önskemål. Det krävdes en 7 timmar lång korrigerande operation hos en annan klinik för att åtgärda det ni lämnade ogjort.
Om ni verkligen 'tar all feedback på allvar' bör ni reglera detta ekonomiskt istället för att posta standardsvar som undviker kärnfrågan: ett brutet avtal.

10 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag opererades av Marie Forseni…

Jag opererades av Marie Forseni (bukplastik) och fick ett fantastiskt fint mottagande redan från start. Personalen var otroligt trevlig och professionell, och allt inför operationen kändes tryggt. Själva ingreppet gick toppenbra, jag sov kvar över natten och allt fungerade smidigt. Nu, tre veckor efter operationen, är jag supernöjd med resultatet. Kan verkligen varmt rekommendera dem!

1 December 2025

Reply from Stockholm Plastikkirurgi

Stort tack för dina fina ord! Vi är så glada att du är nöjd med oss och med resultatet!

Alltid bra

Alltid bra, omsorgsfull och kunnig personal!

2 October 2025

Stort tack Jessica! 🙏
Jag och mitt team är så glada att du är nöjd och det är alltid lika trevligt att träffa dig!💕

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med mitt besök hos…

Jag är mycket nöjd med mitt besök hos Marie och hennes team. Marie har en hög kompetens och lång praktisk erfarenhet av plastikkirurgi. Hennes lyhördhet och kompetens skapar en stor trygghet för mig som kund. Mottagningen håller en mycket hög standard – den är modern, välutrustad, ren, fräsch och välkomnande. Jag rekommenderar varmt Marie och hennes team.

18 September 2025

Reply from Stockholm Plastikkirurgi

Tack så mycket för det Anette!💕
Jag är så glad att du känner dig trygg och nöjd med mig och mitt team!❤️

Marie är väldigt duktig.

Marie är lugn, informativ och känns väldigt erfaren.
Operationen gick utmärkt och resultat blev över förväntan.

25 September 2025

Tack Cecilia för de fina orden! 🙏
Och jag är så glad att du blev nöjd med resultatet! ❤️

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look