Company details
Written by the company
Steply er en dansk virksomhed, der arbejder med komfort og bevægelse i hverdagen. Vi har skabt Steply™ Komfortsåler ud fra en enkel overbevisning: Når dine fødder har det godt, fungerer resten af kroppen bedre. Komfort starter nedefra, og små forbedringer kan gøre en stor forskel i hverdagen. Mange mennesker oplever trætte fødder, ømme hæle eller ubehag i ben, knæ og ryg. Ofte skyldes det manglende støtte og stødabsorbering i de sko, vi bruger hver dag, både på arbejde og i fritiden. Steply er udviklet som en praktisk og tilgængelig løsning til netop dette. Vores komfortsåler er designet med fokus på stødabsorbering, ergonomisk støtte og åndbare materialer, så fødderne føles mindre belastede i løbet af dagen. Vi tror ikke på komplicerede eller unødigt tekniske løsninger. Hos Steply handler det om funktionalitet, komfort og brugervenlighed. Sålerne er designet til at passe i de fleste typer sko og til almindelig hverdagsbrug, uanset om du står meget på arbejde, går lange ture, er aktiv i din fritid eller blot ønsker mere komfort i dine sko. Steply er et ungt brand, og vi arbejder løbende på at forbedre både produkt og kundeoplevelse. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, ærlig kommunikation og god kundeservice. Feedback fra vores kunder er en vigtig del af vores udvikling, og Trustpilot bruges som et åbent forum, hvor erfaringer, både positive og konstruktive, kan deles. Vores mål er enkelt: at gøre god fodkomfort tilgængelig for flere og bidrage til bedre bevægelse i hverdagen. Et bedre skridt. En bedre dag. Det er Steply.
2200, København N, Denmark
- hello@steply.dk
- steply.dk
Super gode for mine fødder
Super gode for mine fødder
Jeg står og går hele dagen på mit arbejde, og de her såler giver en virkelig god støtte. Det har hjulpet mig meget. Kan klart anbefales!