Stephanie Schäffer photography Reviews 41

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stephanie var en super hyggelig og behagelig person, og vi fik gleden av å bruke henne til vår nyfødt billeder sammen med vår lille søn. Hele opplevelsen var avslappende og naturlig. Hun var supe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er så glade for, at vi havde Stephanie med til at forevige vores bryllupsdag på smukkeste vis. Hun formåede at fange de store øjeblikke, og under portrætfotograferingen havde hun gode idéer, og var... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale Stephanie! Hun tog de fineste "Urban Moments" billeder af os, og de er blevet så levende og fine, og så meget os. Stephanie er så varm og sød, vi følte os ikke akavede eller på,... See more

Company details

1. Wedding Photographer
  2. Photographer

Written by the company

Jeg er familie- og bryllupsfotograf i og omkring København og fanger de smukke øjeblikke, der opstår mellem dig og dem du holder af. Jeg skaber fotografiske minder for livet, på en naturlig måde, hvor der er fokus på jeres ægte følelser. Jeg elsker at være med til at fortælle jeres historier og nyder at fange de store øjeblikke i jeres liv.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en rigtig dejlig oplevelse med…

Vi havde en rigtig dejlig oplevelse med familiefotografering. Stephanie var sød og nærværende og god til at skabe en rar og hyggelig stemning. Vi fik nogle rigtig fine billeder og kommer helt sikkert igen!

3 March 2024

Kære Julie,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er så glad for at I have en god oplevelse og kan lide jeres billeder.
I var helt fantastiske at fotografere! Jeg håber at vi ses igen.

Rated 5 out of 5 stars

Min kæreste og jeg fik taget…

Min kæreste og jeg fik taget parbilleder hos Stephanie Schäffer Photography, og vi havde den mest vidunderlige oplevelse.

Da ingen af os før har fået taget billeder hos fotograf, var vi begge lidt nervøse forud for fotograferingen. Men dette forsvandt hurtigt.
Stephanie har formået at finde den perfekte balance imellem at instruere og blot lade øjeblikke opstå af sig selv.
At lade ømme øjeblikke opstå var på ingen måde svært, med Stephanies profesionelle og naturlige væremåde - og hun formåede at fange smukke øjeblikke som vi vil huske forevigt.

Resultaterne overgik alle forventninger og jeg bliver stadig rørt over billederne.

Vi vil til enhver til anbefale Stephanie Schäffer Photography til alle!

De største anbefalinger
Alex og Sofie

18 May 2023

Kære Alex & Sofie,

Tusind tusind tak for jeres smukke anmeldelse og fordi I har taget jer den tid.

I er en drøm at fotografere og jeg glæder mig uendeligt meget til næste gang.

Tak igen!

Rated 5 out of 5 stars

Den sødeste og dygtigste fotograf!

Jeg og min mødregruppe havde Stephanie forbi til at tage billeder af os med babyerne, og jeg må bare sige, at det var en sand fornøjelse - det var alle i gruppen enige om. Stephanie var sød og imødekommende fra start, god med babyerne og os god tid til at pusle, amme osv. Det setup fungerede bare så godt! Derudover tog hun de smukkeste billeder, som vi alle er blevet meget meget glade for. En virkelig professionel og samtidig rar oplevelse, og jeg vil klart anbefale hende til alle, der mangler en god (og sød) fotograf! 😊

12 May 2023

Kære Sofie,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det var så dejligt at møde jer alle og jeg er glad for at I havde en god oplevelse.
Tak for tilliden!

Jeg håber sådan at vi ses igen :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er yderst tilfreds med den…

Jeg er yderst tilfreds med den professionelle og dygtige fotograf, der tog min familiefotografering, sødeste Stephanie. Hun var imødekommende, nærværende og respekterende over for os hele tiden. Hun fik os til at føle os bekvemme og naturlige, og skabte nogle fantastiske billeder, der fanger vores glæde og kærlighed. Jeg vil anbefale hende til alle, der leder efter en god fotograf, for jeg elsker det, som vi fik fra hende. Jeg købte hele galleriet af hende, for der var næsten ikke et eneste billede jeg ville undvære. Hun kan genskabe og forevige øjeblikke til minder, der fortæller hele historien. Personligt er jeg vild med hendes stil og vil til hver en tid kontakte Stephanie i fremtiden til lignende opgaver.
Tilføjelse: Vigtig detalje, især for et utålmodigt væsen som jeg, så leverer Stephanie hurtigt! Så ingen lang ventetid.

22 August 2023

Kære Tanja,
Tusind tusind tak for din smukke anbefaling! Tak for tilliden, I var vidunderlige at møde og fotografere.

Jeg håber sådan at vi ses igen :)

Fantastiske bryllupsbilleder

Vi fik taget helt fantastiske billeder til vores bryllup den 2 september 2023. Udover gode billeder fra vielsen, receptionen og middagen fik vi taget nogle vildt gode portrætter.

2 September 2023

Kære Anna,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive her!
I var en drøm, og jeg er så glad for at jeg måtte fotografere jer.

Jeg håber vi ses igen :)

Foreviger øjeblikke

Vi er en familie på 4, med to små børn på 2 og 5. Vi har tidligere været uheldige med en fotograf der ikke formåede at få de glimt af vores lille familie, som vi ønskede.
Men Stephanie kan bare det dér med børn! Mine piger elskede hende, hun formår virkelig at lave en tilknytning på få minutter, som gjorde at vores piger slappede fuldstændig af under fotograferingen.

Stephanie får mine varmeste anbefalinger! Tak for at forevige de fineste øjeblikke i billeder ❤️

13 May 2023

Reply from Stephanie Schäffer photography

Søde Kristina, tusind tusind tak for din anmeldelse!
I er altid så dejlige at fotografere.

Jeg håber vi ses igen snart :)
Hils dem alle tre!

Familiebilleder

Stephanie tog billeder af vores familie, da lillebror var 2 uger og storebror var 2 år. Hun var helt fantastisk sød, naturlig og god til børn, og billederne blev gode! Kæmpe anbefaling:)

13 July 2023

Kære Sara,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det var sådan en fornøjelse at møde og fotografere jer.

Jeg håber vi ses igen :)

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse og gode billeder

Stephanie var virkelig sød, rolig og god til at guide under fotograferingen af mig og min søn. Jeg følte mig hele tiden godt tilpas og der var ingen stress. Billederne blev super fine og er så glad for at have fået taget nogle, mens han var så lille. Vil helt sikkert booke igen en anden gang.

19 April 2023

Kære Stephanie,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive her. Det glæder mig, at du havde en god oplevelse.
Det var så dejligt at møde jer begge to!

Jeg håber at vi ses igen :)

DYGTIGE Stephanie.

DYGTIGE Stephanie.
Det var en ren fornøjelse og dejligt afslappet. Vi var nervøse for om vi skulle stå stive og smile til kameraet men det var det absolut modsatte. Organisk, trygt og kreativt.
Stephanies kunstneriske øje gav billederne den stemning og følelse vi drømte om og vi kunne ikke være gladere.

25 June 2023

Kære Louise,

Tusind tak for dine søde ord! Jeg er så glad for at I er glade. Det var en kæmpe fornøjelse at møde og fotografere jer alle tre.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk dygtig og empatisk fotograf

Fantastisk dygtig fotograf, samt utrolig sød og empatisk 🩷

Et kæmpe tak til Stephanie for de fine billeder. Jeg er SÅ glad for dem - og hun har virkelig formået at fange nogle fine øjeblikke. At få taget billeder med to små børn er ikke altid helt nemt, og jeg frygtede lidt at der ikke ville komme nogle gode billeder i kassen, men jeg må bare erkende, at jeg godt kan se, at der ikke var nogen grund til bekymring. Billederne er blevet SÅ gode, at det næsten var umuligt at udvælge billeder.
Stephanie skal også roses for, at fotograferingen foregik så roligt og naturligt. Det var rart, at vi bare kunne være os, mens hun stille og roligt gik og tog billeder af os. Min dreng på 3 år kan være ret genert til at starte med, når han møder nye mennesker. Men Stephanies rolige energi og måde at gå lidt i “baggrunden” på gjorde ham tryg, så han ville deltage i fotograferingen med lillesøster og jeg.
Tak for at have foreviget små øjeblikke af mine børn og jeg.

Kan kun smide en kæmpe anbefaling til alle andre der drømmer om at få foreviget de små øjeblikke med ens børn eller familie. Stephanie formår virkelig at fange de små øjeblikke og skabe magi ❤️

TAK 🫶🏼

Vi har booket endnu en fotografering i efteråret, og jeg glæder mig!

Ines

14 May 2023

Sødeste Ines,
Tusind tusind tak for din smukke anmeldelse!
I var helt vidunderlige at møde og fotografere, og jeg kan ikke vente til, at vi skal gøre det en gang til.

Tak for tilliden!

Dygtig og nærværende fotograf

Det har været en virkelig god oplevelse at få taget mine graviditetsbilleder hos Stephanie. Hun var virkelig god til at skabe en afslappende og tryg atmosfære, hvor jeg ikke tænkte over at jeg blev fotograferet. Jeg kan varmt anbefale Stephanie og vil helt sikkert gøre brug af hende til fremtidige familiebilleder også. :)

21 July 2023

Kære Rebekka,
Tusind tak for dine søde ord! Det var så dejligt at møde og fotografere dig. Tak for tilliden! Jeg håber sådan at vi ses igen.

En sand fornøjelse

I mødregruppen havde vi besøg af Stephanie hvilket var en sand fornøjels. Jeg havde besluttet, at det bare skulle være billeder af min datter, men skiftede hurtigt mening efter at have mødt Stephanie, der er så rolig og skide sød!

Det er blevet nogle mega fine billeder og det hele foregik så naturligt foran kameraet. Jeg kan kun anbefale at booke Stephanie til billeder. Vi planlægger også at booke hende den dag vi skal giftes <3

27 June 2023

Kære Marekka,
Tusind tusind tak for dine søde ord! Jeg er så glad for at du havde en god oplevelse. Tak fordi jeg måtte komme forbi, det var en kæmpe fornøjelse!

Jeg vil elske at forevige jeres dag, I skriver bare!
Jeg håber at vi snart ses :)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse og flotte billeder!

Kæmpe anbefaling af Stephanie Schäffer Photography!

Min mand og jeg fik taget de fineste familiebilleder af Stephanie, da min søn var 9 måneder. Stephanie gjorde hele oplevelsen rigtig god, behagelig og hyggelig - hun var støttende og vejledte på bedste vis gennem hele processen. Hun var fleksibel på både lokation, tidspunkt, og undervejs var der tid til at min søn kunne ammes og få ren ble.

Billederne blev så flotte, og vi var meget tilfredse med både resultatet og oplevelsen med Stephanie!

22 May 2023

Kære Amanda,
Tusind tusind tak for din fine anmeldelse! I var så dejlige at fotografere og jeg er så glad for, at I kan lide jeres billeder.
Tak for jeres tillid. Jeg håber at jeg må fotografere jer igen en anden gang.

Dygtigste fotograf

Jeg har været til mor/baby fotografering hos Stephanie, hvilket jeg varmt kan anbefale. Stephanie var så god til at få en til at slappe af, god til at guide og eminent til at fange de fine øjeblikke, så resultatet blev så naturligt og fint. Da jeg fik billederne var jeg SÅ glad og tilfreds og fældede muligvis også en lille tåre, fordi jeg blev så rørt over at se billederne af mig og min lille dreng sammen. Jeg kan 100% anbefale Stephanie, og vil klart booke hende ind en anden gang også. Uden tvivl 5 ud af 5 stjerner!

4 August 2023

Kære Kristine,
Tusind tusind tak for din smukke anmeldelse! I var helt vidunderlige at fotografere, og jeg er så glad for at du kan lide jeres billeder.
Tak for din tillid, jeg håber at jeg må fotografere jer igen en anden gang.

Fantastisk hjemme fotografering

Hele opplevelsen var avslappende og naturlig. Hun var super profesjonell samtidig som hun var jordnær.
Vi er super glade for de fine bildene som så godt fanger vår glede rundt vår lille baby.

Stephanie anbefales sterkt 😁

25 July 2023

Kære Kassi,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var så dejligt at møde jer alle tre og det var en fornøjelse at fotografere jer.
Tak for jeres tillid, hils dine to.

Rated 5 out of 5 stars

“Parent & me” fotografering.

“Parent & me” fotografering.
Jeg var på daværende tidspunkt stadig ny i at komme udenbys med min lille datter, men Stephanie formåede at gøre stemningen tryg og sørgede for at tempoet fulgte vores overskud.

Stephanie havde tjekket lokationen ud i forvejen, så vores tid blev kun brugt på fotografering, hvilket var guld værd, når baby ikke nødvendigvis har lyst til at samarbejde.
Når man ikke er vant til at stå foran et kamera, fik vi al den guidning vi selv ønskede, samtidig med at billederne ikke ser opstillede og unaturlige ud.

Stephanies behagelige og rolige væsen, gjorde fotograferingen til en virkelig god oplevelse.

Jeg er helt vildt glad for resultatet, og vil absolut gøre brug af Stephanie igen, næste gang vi skal forevige nogle dejlige stunder. Stor anbefaling herfra!

4 April 2023

Kære Emilie,
Tusind tak for dine søde ord! Det var en kæmpe fornøjelse at fotografere jer og I klarede det simpelthen så godt.
Jeg håber virkelig at jeg får jer begge at se snart igen!

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået de smukkeste billeder fra…

Vi har fået de smukkeste billeder fra vores bryllup. Stephanie fik os til at slappe af foran kameraet, og hun formåede at være fluen på væggen alle de rigtige steder. I tiden op til dagen har vi haft god kommunikation, og Stephanie havde fuldstændig forstået hvilket resultat vi ønskede. Stephanie har foreviget vores dag på en virkelig fin og meget kompetent måde. Vi bruger helt sikkert Stephanie igen, næste gang vi skal bruge en fotograf.

10 June 2023

Kære Ann Sofie,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive så fin en anmeldelse. Tak for jeres tillid, det var den dejligste dag at være en del af.

Rated 5 out of 5 stars

Trygt rum, hep og de fineste billeder

Stephanie er SÅ hamrende dygtig og professionel, samtidig med at hun er både autentisk, sød og heppende. Planen var en gravidfotografering i hjemlige rammer, og hun leverede big time både de fineste billeder i den fineste aftensol og et trygt rum med sit væsen, kamera og instruktion for at ramme mine ønsker. Jeg ville ønske, jeg kunne have Stephanie i lommen med sit kamera hver eneste dag, for jeg kommer aldrig til selv at ramme noget så fint - vil anbefale hende til alle, der ønsker at dokumentere livets store og små eventyr på mest naturlige og æstetisk smukke vis.

9 July 2023

Kære Charlotte,
Tusind tusind tak for din smukke anmeldelse! Du var vidunderlig at møde og fotografere!
Det var den skønneste fotografering og jeg er så glad for at du har nogle smukke minder at kigge tilbage på.

Tak for din tillid og kys til Ellie fra mig.

5 store stjerner og en kæmpe anbefaling

5 store stjerner og en kæmpe anbefaling af den dygtige fotograf Stephanie. Havde en fantastisk fotografering, som blev taget i vores helt eget tempo, ingen stress, smukke naturlige omgivelser og helt ubeskriveligt smukke billeder af min søn og jeg som jeg forevigt vil være glad og taknemmelige for. Stephanie går meget op i at der en god stemning under fotograferingen og at man føler sig godt tilpas, hvilket resultatet af billederne tydeligt bærer præg af.
Glæder mig allerede til at booke en ny tid, til at få taget smukke billeder!

12 April 2023

Kære Caroline,
Tusind tak for dine søde ord! Det var så dejligt at møde jer og det var så skønt at fotografere jer. Tak for tilliden.

Jeg håber sådan at vi ses igen!

Rated 5 out of 5 stars

Vi var så heldige at vinde en…

Vi var så heldige at vinde en fotografering af mig og mine 2 drenge til mors dag. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse og resulterede i de smukkeste billeder. Stephanie formåede at gøre oplevelsen naturlig og hyggelig, til trods for, at der var vores første gang. Hun formår at være både professionel og nærværende, hvilket smitter af på både voksne og børn. Smuk, veludvalgt location og helt vildt dejlig oplevelse. Kan kun anbefales!

13 May 2023

Kære Anna,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder så meget for mig, at I havde en god oplevelse. Tak for tilliden og tak fordi jeg måtte fotografere dig og dine to dejlige drenge.

Take a closer look