stenovn-pizza.dk Reviews 30

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte 2 pizzaer, den ene med almindelig bund og en deep pan. Den almindelige var udemærket, men det var deep pan pizzaen ikke. Bunden var 1cm rå dej. Vil derfor ikke anbefale nogen bestil... See more

Rated 1 out of 5 stars

Maden smagte virkelig dårlig de indbagte var dejen rå flere steder og sovsen smagte virkelig dårlig. Børnenes pizza var brændt i kanterne. Vi har altid bestilt fra dem og nogle gange er det godt andre... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl byens bedste pizza.. Pizzaen smager for det første sindssyg godt, og så er bunden lækker, tynd og sprød.. Personalet er smillende og imødekommende og generelt set er servicen on poin... See more

2.7

3-star
2-star
1-star

Meget dårligt

Meget dårligt. Jeg har bestilt durum med næsten ingen kød i, bare salat og fyldt med dressing.
I dag bestiller jeg så kebabmix, og der var nærmest ingenting i den kebabmix, portionen svarende til mindre end hvad et barn spiser… spild af penge

19 April 2026
Rated 3 out of 5 stars

Hurtig tilberedning

Hurtig tilberedning, venligt personale, "almindelige" pizzaer, dvs hverken bedre eller dårligere end andre, vi har købt.

12 January 2026

Kold

Kold, mærkeligt lavet calzone.

Bestilte en indbagt pizza med spagetti, kødsauce og skinke, til kl 15.55. Hentede den punktligt, men den var KOLD.

Den var dog nem at spise, skinken lå på den ene side, spagettien i midten, kødsaucen på den anden side. Ovenpå var det lagt en skive toastost. Og den del af dejen som lå ovenpå, var en skorpe af 1 mm's tykkelse.
Det er 2'end gang vi køber pizza der, med samme resultat, og gør det aldrig mere.

15 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad og god betjening

Vi bestilte 2 forskellige pizzaer og en burger. Alt var indbydende anrettet og smagte rigtig godt. En af de bedste pizzaer jeg har smagt.
Betjening og servering var perfekt.
Vi kom tilfældigt forbi og kendte ikke stedet i forvejen.

19 July 2025
Rated 4 out of 5 stars

Virkelig lækker pastaret

Virkelig lækker pastaret, den bedste jeg har fået længe! Også lækker pizza men pastaen, virkelig lækker! Det eneste minus var vente tiden 🤷‍♀️ det tog noget længere end beregnet, men pyt! 😊 det var go mad!

17 May 2025

Deep pan: Rå dej

Bestilte 2 pizzaer, den ene med almindelig bund og en deep pan.

Den almindelige var udemærket, men det var deep pan pizzaen ikke.

Bunden var 1cm rå dej. Vil derfor ikke anbefale nogen bestiller deep pan hos dem.

Jeg kontaktede dem og de var venlige at lave en ny samt levere den. Men problemet var det samme, så det var desværre ikke en fejl.

Levering for anden gang var meget hurtig og de overholdte første leveringstid på 55min fredag aften.

23 May 2025
Rated 2 out of 5 stars

Maden var hurtig færdig derfor de 2…

Maden var hurtig færdig derfor de 2 stjerne, men den burger jeg havde bestilt var helt brændt og så var var den ellers bare indsmurt i dressing og var meget smagsløs. Pommesfritterne smagte udemærket og var okay tilberedt.
Pizzaen så indbydende ud, men den parma skinke der var på den mindede mere om den kogte skinke man kan købe i netto 🫣 Og var totalt smagelsesløs.
Kommer ikke til at bestille her igen.

23 May 2025

Tog 3 timer at levere ordren

Tog 3 timer at levere ordren, efter flere gange at have ringet og fået svaret "den er der snart" og "den bliver lavet nu, du får nogle sodavand med". Da den kom frem, var der ananas på en pizza (ikke bestilt med ananas) og halvbrandt og ingen sodavand. Havde forsøgt at få dem til at annulere ordren grunden den meget lange ventetid.
Det er en mistet kunde, grundet manglen på kundeservice.

2 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl byens bedste pizza.

Uden tvivl byens bedste pizza..

Personalet er smillende og imødekommende og generelt set er servicen on point..

5 stjerner herfra.

30 March 2025