BEMÆRK at vi har 239stk (4.8/5) anmeldelser på Facebook, DERIMOD BRUGER VI IKKE TRUSTPILOT!
Se svaret til "CMM" længere nedenfor.
d. 21 jan 2020 bliver jeg / Sportsværkstedet gjort opmærksom på at mit fima eksisterer på thrustpilot, hvilket jeg ikke var bekendt med. "CMM" har på eget initiativ, og med thrustpilots implicitte støtte: de kalder det eufemistisk for "organisk kilde", oprettet Sportsværkstedet på thrustpilot. CMMs "anmeldelse" er meget kort da den er afgivet anonymt og jeg derfor ingen chance giver mig for at evaluere på forløbet: har personen overhovedet været klient hér? (hvilket jeg ville kunne se i min computer, samt hvad jeg faktisk gjorde under behandlingen og hvad jeg tror er symptom og årsag) Har personen kontaktet os senest 2-3 dage senere, som vi indtrængende beder om, så vi kan hjælpe med hjemmearbejdet? Hvis personen ikke havde det bedre da han forlod os, undlod vi da at tage betaling? Hvis han havde det bedre da han forlod os, udførte han da de strengt nødvendige hjemmeøvelser så ofte og på den måde som vi opfordrer til?
Sportsværkstedet har alle dage forsøgt at samle anmeldelserne på Facebooksiden - i skrivende stund er der 155 stk. (4,7 af 5) Som den måske eneste behandler i landet giver vi, i visse tilfælde, gratis behandlinger for at hjælpe klienten på plads, giver gavekort som kompensation, og vores standardpolitik er at undlade at tage betaling hvis klienten ikke føler sig bedre når han går ud ad døren.
Jeg har intet imod dårlige enmeldelser, det tvinger os til at holde os på dupperne og blive dygtigere. Men anonyme kommentarer, oprettet uden at underrette mig, efterlader ingen mulighed for at jeg kan afhjælpe en evt. utilfreds eks-klient. Til skade for både klienten og Sportsværkstedet.
At trustpilot overhovedet tillader folk at, uden mit vidende, oprette sider i min virksomheds navn, er mig "UFORSTÅELIGT" - sagt på en ekstrem pæn måde. Havde jeg ikke fået besked af en bekendt om at min virksomhed fandtes på trustpilot, havde denne anonyme "anmeldelse" kunnet ligge til offentligt skue, i fred og i al evighed.
Det blev heldigvis opdaget, og jeg blev nu tvunget til at gå hele vejen, imod min vilje da jeg hellere samler anmeldelserne på facebook, og gøre den-anonymt-oprettede-trustpilotside mere "officiel", idet at ignorere det er et dårligere alternativ. Men det er jo det som thrustpilot lever af, desværre.
========================
05 februar 2020 (efter klage til thrustpilot, bedes "CNN" angive detaljer der viser at hun/han har været klient i Sportsværkstedet. Nedenstående er rettet direkte til "CNN", hvis navn og forhistorie jeg nu kender)
Svar på "CNN"s bemærkninger.
Da du nu, men først da jeg beder om det, har angivet en emailadresse, så kan jeg først nu identificere dig. Jeg ser at du var her en enkelt gang, helt tilbage i april 2019, for 10 måneder siden. Jeg har skrevet i min computer at jeg forsøgte i en hel time at fjerne smerter forårsaget af en "medfødt" defekt, men at jeg måtte give fortabt - ligesom de mange andre sundhedsbehandlere som du har opsøgt, har måtte.
Jeg læser også i min computer at jeg lod dig betale nul kroner for den frugtesløse behandling: "nul" som i "ingen", "0 kr." eller "gratis".
Dette faktum har du ikke ønsket at oplyse om, i din "anmeldelse".
Ovenstående er standard praksis i Sportsværkstedet.
..som det eneste sted i landet.
Når alle relevante aspekter således endeligt er blevet nævnt, som svar på den anonymt indleverede "et-stjernede anmeldelse", fortryder jeg i højeste grad at du nogensinde blev gjort bekendt med Sportsværkstedets eksistens.
Mikkel / Sportsværkstedet