Sportsværkstedet Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Health & Medical

Written by the company

Vi har 270 stk (96% anbefaler os!) anmeldelser på vores Facebookside MEN VI BRUGER IKKE TRUSTPILOT - som uden vores tilladelse har oprettet en side i vores navn (så nu er vi desværre tvunget til at lege med, men det lever trustpilot jo af, de &"/(#¤"%&/ (!). Desuden STRAFFER os ved at SÆNKE vores karakter over tid, alene fordi vi ikke aktivt indsamler anmeldelser herigennem. Vi anser trustpilot for et fækalieetablissement som vi kun har antipati for. * * * * * Skulle du alligevel vælge at anmelde Sportsværkstedet hér, er det MEGET VIGTIGT at du skriver under dit eget rigtige og fulde navn, så vi kan genkende dig - FORDI vores behandling er afhængig af at du har fulgt vores instruktioner og vi har hjulpet dig til at gøre det rigtigt! Vi sætter derfor stor pris på at du har kontaktet os først, INDEN du skriver noget hér.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fra smertehelvede til smertefri

Jeg har døjet med mine knæ i 2 måneder, min læge gav mig piller og en henvisning til fysioterapeut. Her fik jeg udleveret nogle øvelser som jeg skulle gøre flere gange dagligt. Det gav ikke nævneværdig resultater.
Jeg søgte derfor andre behandlingsmuligheder og fik kontakt til Mikkel Larsen.
Allerede efter den 1. behandling var jeg helt smertefri. Kunne igen gå op og ned af trapper samt cykle en tur på 50 km uden problemer.
Jeg giver Mikkel mine bedste anbefalinger samt tak for hjælpen.
Lars Knudsen

8 June 2025

1000 tak for din hjælp Mikkel

1000 tak for din hjælp Mikkel

Tog ned til Mikkel med diskusprolaps for anden gang på 2 år og problemer med ryggen igennem de sidste 15 år også 24 minutter senere wupti har ingen smerter i ryggen eller lænden mere selv resten af kroppen har aldrig været så god 😆 selv konen er chokket over alt den energi der er kommet efter en arbejds dag 😆
Kan kun anbefale folk at komme af sted jeg gjorde det bare alt for sent

Tak for en god behandling og nogle gode snakke 🤗🤗

19 March 2025

Reply from Sportsværkstedet

Det er sgu' dejligt at læse, Tonni. Og tak for at du var godt selskab undervejs. :-)
Mikkel / Sportsværkstedet

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dygtig og holder hvad han lover.

Hej Mikkel
Flot arbejde.
Kom med smerter i hofte.
Efter en times behandling i onsdags og en ½ times reparation idag er smerterne væk. Fik øvelser til at forebygge at smerterne kommer igen til hjemmebrug.
Jeg kommer gerne igen og anbefaler dig alle steder.
Fuld af positiv glæde og vibrationer møder en med det samme, man træder ind på dit domæne. Herlig fyr.
De bedste hilsener fra Brian og William.
Virkelig dygtig

1 November 2024

Reply from Sportsværkstedet

Og flot arbejde af dig, Brian - jeg giver dig bare et rimeligt spark bag i, resten er op til dig, og du har tydeligvis gjort det godt. :-)
God vind fremover, Mikkel / Sportsværkstedet

Jeg kan varmt anbefale Sportsværkstedet

Jeg kan varmt anbefale Sportsværkstedet! Jeg har længe har smerter i ryg, skulder og nakke, men efter en behandling hos Mikkel, har det virkelig løsnet op for spændingerne. Han har derudover givet mig flere øvelser, som jeg laver hver dag for at holde min krop afslappet og i balance. Det er helt sikkert et besøg værd, hvis du har har smerter i kroppen længe. Mvh Lasse

25 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hold da op han ved jo hvad han snakker om 👍

Bøvler med en disko og at min lænd låser og allerede efter 10 min ved ham var det bedre(meget bedre) og meget nemmere at komme ud af sin seng den næste morgen 👍. Nu er det bare at holde de hjemme øvelser han har givet 😊 5 stjerner herfra og kan kun anbefales

21 April 2023

Reply from Sportsværkstedet

Godt, Martin, det var en fornøjelse at hjælpe dig. Hold det nu igang, du fortjener det bedste.

Rated 1 out of 5 stars

ingenn uddannelse,ingen viden om…

ingenn uddannelse,ingen viden om sundhed ,anatomi, fysologi, sygdomme det er rent amatør arbejde
Mikkel snyder mennesker! Lokale er under al kretik
Hvilken uddannelse har han mon??? , enhver kan finde et par tryk punkter på ben via internet og bede folk om at snøre sskoen bedre til!
1200 kr er smidt ud afvinduet! tilbyder et gavekort! der er ingen som vil snydes som vi blev!

16 April 2023

Reply from Sportsværkstedet

Nej, I. (og Bjørn Leinum, som jfv CVR-registeret ejer "Invest Øst".), du får IKKE pengene tilbage, selvom du truede med at "..reagere på andre måder!!!!!" (sic)

Ved Reparationen d. 16/4 kom du ind med ondt i ben, hofter og lænd, ingen dansk læge havde kunne hjælpe, en udenlandsk osteopat havde delvist.

Efter 15 minutter fortalte du mig flere gange at du nu ikke længere havde ondt, du smilede og var meget lykkelig. Jeg instruerede i hjemmearbejde for at holde det væk i fremtiden og rådede dig til at binde skoene. Alle var glade ogjeg sagde at du skulle SMSe hvis der var problemer.

I morges d. 18/4, kommer du og din mand tilbage. Du er IKKE glad, og har tilsyneladende ondt på samme måde som da du kom første gang.

Jeg begyndte at undersøge om det er mig eller dig som mangler at gøre noget vigtigt, men alle mine spørgsmål blev besvaret undvigende og upræcist – meget mystisk! Jeg fortalte dig faktisk at jeg ikke kunne hjælpe dig når du ikke gav mig lov til det. Du klagede at det var umuligt at udføre hjemmearbejdet en gang i timen, selvom jeg havde advaret om det og at det kun tager 10 sekunder hver gang. Binde sko, ville du heller ikke - og mine forklaringer kom ingen vegne.

Så gav jeg op i frustration - det sker virkelig sjældent - og jeg fortalte at jeg ville forære dig et gavekort som har samme værdi som du betalte (1198 kr, kan foræres væk, gælder 30 dage), hvilket du ikke kommenterede.
Da jeg SMSede dig gavekoden (til en værdi af 1.198kr!) svarede du rasende at du ville have pengene tilbage. Jeg forklarede hvorfor jeg ikke mente det rimeligt.
Derefter emailede du, og din mand, mig med et direkte krav... "send venligst de 1200 kr retur eller må vi reagerer på en anden måde!!!!!"

Du baserer KUN dit krav på den allerførste sætning på min hjemmeside: "Vi reparerer mennesker i 1. forsøg: Du får kun lov at betale hvis du mærker stor forbedring..*"
Og du MÆRKEDE jo en stor forbedring, under min behandling - du var efterfølgende dog ikke i stand til at vedligeholde den selv. Værre blev det at du modarbejdede mig under Efterafspændingen. Jeg har altså gjort mit arbejde så godt som jeg fik mulighed for.

Andre steder på hjemmesiden står der, om betaling:

"* Betingelser står her bl.a. betaler vi aldrig pengene retur"

"DU FÅR KUN LOV AT BETALE, HVIS.....du mærker stor forbedring når du går ud ad døren efter Reparationen – i nogle tilfælde ved Efterafspændingen, eks. hænder og skuldre. Vi betaler aldrig penge retur for en udført behandling."

"Afholdte behandlinger tilbagebetales naturligvis ikke. (Læs betingelserne, når du bestiller!)" 6/8 EFTER REPARATIONEN, BETALING

"Sportsværkstedet tilbagebetaler ikke afholdte behandlinger.
Vi er en servicevirksomhed, og har derfor ingen lovmæssig forpligtigelse til at returnere eller kompensere allerede udførte ydelser."
Betingelserne, afsnittet BETALING

"Sportsværkstedet tager som hovedregel altid betaling for påbegyndte/afholdte behandlinger, men kan vælge at afslå dette. (dette er ikke for at snyde nogen, men for at dække vores egen ryg for grådige og uvillige mennesker som slet ikke skulle have opsøgt os til at begynde med)"
Betingelserne, afsnittet BETALING

Når man bestiller en tid, står der i ydelsesbeskrivelsen:
"BEMÆRK at vi tager kun betaling hvis du mærker stor forbedring når du går ud ad døren efter Reparationen – i nogle tilfælde ved Efterafspændingen, eks. hænder og skuldre. Men læs betingelserne."
Her har jeg i dag tilføjet: "VI REFUNDERER ALDRIG AFHOLDTE BEHANDLINGER!" så andre ikke begår samme fejl som I.

Din "anmeldelse" rører mig ikke. ISÆR ikke da jeg jo kunne fjerne dine smerter meget hurtigt - SELVOM jeg ingen uddannelse har, og du åbenbart synes at jeg ingen viden har om noget som helst, og mit lokale er under al kritik (det er i øvrigt rigtigt). Og trods dette bestilte du jo alligevel en behandling? Gad vide hvad dit svar havde været hvis jeg havde efterkommet din trussel og tilbagebetalt dig pengene?

Positiv oplevelse.

Hej Mikkel
Det var så positiv en oplevelse at være hos dig. Man bliver set og hørt som det menneske man er. Du er grundig, prøver forskellige ting af, "hård"😁😉 og ikke mindst herlig uhøjtidelig.
Som du sagde ville jeg kunne mærke det til morgen igen. Så igang med øvelserne og det hjalp øjeblikkelig. Så nu er det bare at klø på med dine øvelser, som din hjælpe træner Kim sørger for 🤣
Et stort tak fra os begge to.

29 November 2022

Reply from Sportsværkstedet

Det er super at læse, Majbritt og Kim. Tak for at du fortalte mig, og verdenen, om det. 🙂
Vinkende, Mikkel, Sportsværkstedet

Rated 5 out of 5 stars

Jeg humpede ind til Mikkel på…

Jeg humpede ind til Mikkel på Sportsværkstedet og efter få minutters symptombeskrivelse vidste han hvad der var galt, behandlede mig og jeg kunne, efter en time,gå smertefri derfra.
Nu vokser træerne jo ikke ind i himlen og jeg er ikke kureret, men jeg har fået vigtige værktøjer til selv at behandle min skade og til at undgå at skaden forværres. Mikkel har efterfølgende fulgt op på behandlingen og tilbudt sin hjælp. Jeg er meget tilfreds.

10 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

Siger det ene og handler modsat

Pas på ikke at aflyse mere end to gange pga at smerterne aftager, for så vil de ikke ha noget med dig at gøre mere. Også selvom man kun har gjort hvad de siger, at smerterne skal være slemme når man kommer. Men de kan jo nemt ændre sig i løbet af en weekend. Så hvis du har en tid så aflys for alt i verden ikke. Det er meget ilde set hos dem. Og nej, vi har ikke været kunde der, som de skriver, men det handler anmeldelsen heller ikke om.

12 July 2021

Reply from Sportsværkstedet

BEMÆRK at vi har 239stk (4.8/5) anmeldelser på Facebook, DERIMOD BRUGER VI IKKE TRUSTPILOT!

Laila, jeg genkender din beskrivelse af hændelsesforløbet, og at du IKKE har været klient her i butikken endnu, selvom vi har brugt en del tid på at administrere dine adskillige til-og frameldinger, og SMSer. Og det er korrekt at man skal kunne mærke smerten eller ubehaget når man møder op til behandling - alternativt spilder du din transporttid og de 1000 kroner som behandlingen koster. Jeg er forundret over at du er vred over at jeg sparer dig for dette - fortjener Sportsværkstedet at du maler os i dårligt lys for det? ​I så fald er det bedst at vi ikke kommunikerer mere.

Det mærkelige er at de tre vrede anmeldelser (heraf 2 på thrustpilot), som Sportsværkstedet indtil nu har haft, er fra mennesker som ikke har været klienter her endnu, eller har været det men ingenting har betalt for det, trods at vi gjorde en ihærdig indsats.
På Facebook hvor vi samler alle anmeldelserne, har vi flere positive anmeldelser end de fleste, 239stk (4.8/5), så det kan ikke være kvaliteten det er galt med. https://www.facebook.com/sportsvaerksted/reviews

Mikkel, ejer / Sportsværkstedet

Rated 1 out of 5 stars

Ihærdigt forsøg - men manglende resultat...

Gjorde et godt forsøg med mine defekte hæle, men desværre uden noget positivt resultat....

27 December 2019

Reply from Sportsværkstedet

Se svaret til "CMM" længere nedenfor.
d. 21 jan 2020 bliver jeg / Sportsværkstedet gjort opmærksom på at mit fima eksisterer på thrustpilot, hvilket jeg ikke var bekendt med. "CMM" har på eget initiativ, og med thrustpilots implicitte støtte: de kalder det eufemistisk for "organisk kilde", oprettet Sportsværkstedet på thrustpilot. CMMs "anmeldelse" er meget kort da den er afgivet anonymt og jeg derfor ingen chance giver mig for at evaluere på forløbet: har personen overhovedet været klient hér? (hvilket jeg ville kunne se i min computer, samt hvad jeg faktisk gjorde under behandlingen og hvad jeg tror er symptom og årsag) Har personen kontaktet os senest 2-3 dage senere, som vi indtrængende beder om, så vi kan hjælpe med hjemmearbejdet? Hvis personen ikke havde det bedre da han forlod os, undlod vi da at tage betaling? Hvis han havde det bedre da han forlod os, udførte han da de strengt nødvendige hjemmeøvelser så ofte og på den måde som vi opfordrer til?

Sportsværkstedet har alle dage forsøgt at samle anmeldelserne på Facebooksiden - i skrivende stund er der 155 stk. (4,7 af 5) Som den måske eneste behandler i landet giver vi, i visse tilfælde, gratis behandlinger for at hjælpe klienten på plads, giver gavekort som kompensation, og vores standardpolitik er at undlade at tage betaling hvis klienten ikke føler sig bedre når han går ud ad døren.
Jeg har intet imod dårlige enmeldelser, det tvinger os til at holde os på dupperne og blive dygtigere. Men anonyme kommentarer, oprettet uden at underrette mig, efterlader ingen mulighed for at jeg kan afhjælpe en evt. utilfreds eks-klient. Til skade for både klienten og Sportsværkstedet.

At trustpilot overhovedet tillader folk at, uden mit vidende, oprette sider i min virksomheds navn, er mig "UFORSTÅELIGT" - sagt på en ekstrem pæn måde. Havde jeg ikke fået besked af en bekendt om at min virksomhed fandtes på trustpilot, havde denne anonyme "anmeldelse" kunnet ligge til offentligt skue, i fred og i al evighed.
Det blev heldigvis opdaget, og jeg blev nu tvunget til at gå hele vejen, imod min vilje da jeg hellere samler anmeldelserne på facebook, og gøre den-anonymt-oprettede-trustpilotside mere "officiel", idet at ignorere det er et dårligere alternativ. Men det er jo det som thrustpilot lever af, desværre.

========================

05 februar 2020 (efter klage til thrustpilot, bedes "CNN" angive detaljer der viser at hun/han har været klient i Sportsværkstedet. Nedenstående er rettet direkte til "CNN", hvis navn og forhistorie jeg nu kender)

Svar på "CNN"s bemærkninger.

Da du nu, men først da jeg beder om det, har angivet en emailadresse, så kan jeg først nu identificere dig. Jeg ser at du var her en enkelt gang, helt tilbage i april 2019, for 10 måneder siden. Jeg har skrevet i min computer at jeg forsøgte i en hel time at fjerne smerter forårsaget af en "medfødt" defekt, men at jeg måtte give fortabt - ligesom de mange andre sundhedsbehandlere som du har opsøgt, har måtte.

Jeg læser også i min computer at jeg lod dig betale nul kroner for den frugtesløse behandling: "nul" som i "ingen", "0 kr." eller "gratis".
Dette faktum har du ikke ønsket at oplyse om, i din "anmeldelse".

Ovenstående er standard praksis i Sportsværkstedet.
..som det eneste sted i landet.

Når alle relevante aspekter således endeligt er blevet nævnt, som svar på den anonymt indleverede "et-stjernede anmeldelse", fortryder jeg i højeste grad at du nogensinde blev gjort bekendt med Sportsværkstedets eksistens.

Mikkel / Sportsværkstedet

Take a closer look