Dålig upplevelse!
Vi har använt SportAdmin under en längre period och är tyvärr mycket missnöjda med både systemet och servicen.
Systemet upplevs som extremt buggigt och instabilt. Det saknas dessutom smart och flexibel funktionalitet för schemaläggning, vilket gör att administrationen blir onödigt krånglig och tidskrävande. Många moment som borde vara enkla kräver onödigt mycket manuellt arbete.
Det största problemet har dock varit kundsupporten. Servicen har varit under all kritik. Vi har vid flera tillfällen blivit lovade återkoppling, lösningar och förbättringar som sedan inte har infriats. Kommunikation och uppföljning har brustit, vilket skapat frustration och merarbete för oss.
Utöver detta fick vi en faktura som var cirka 20 % högre än vad som var överenskommet enligt avtal. Det krävdes extra tid och energi från vår sida för att hantera detta.
Sammanfattningsvis upplever vi SportAdmin som en svag produkt med bristande support. Tyvärr är vi i dagsläget beroende av systemet, men hade vi haft möjlighet hade vi hellre sett över alternativa lösningar – i ärlighetens namn hade vissa delar nästan varit enklare att hantera manuellt.
Vi hoppas att företaget tar till sig av kritiken och genomför tydliga förbättringar, både tekniskt och i sin kundhantering.